Stranica 39 od 123 PrviPrvi ... 2937383940414989 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    dakle, sad je gotovo. prelazim u oporbu. od ovog trena više niti riječ kritike od mene nećete čuti za bivšu vladu. oporba kritizira i neda živjet vladajućima. aka dijani. pikula se nije baš deklarirala jel vlast ili oporba, al to se još ne zna točno ni u saboru, pa što bi na ovom forumu.
    vi meni nećete četiri godine dat živjet od boga, al neću ni ja vama od dežulovića
    http://www.tacno.net/zagreb/upoznajt...rvatsku-vladu/
    Hvala bogu pa imamo dežulovića

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Samo nam je to i ostalo

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

istina, bog sve voli..

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Samo nam je to i ostalo
    nemoj tako
    1,2,3,4, izgubljeni
    ima ih (nas) još.....
    a Ivančić?
    i moja posebna ljubav, Tomić

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja cu samo par slova za ukradene mandate. Ma dao Bog (velikim slovom) da se otkrije tko je koliko i kome ukrao. Dao Bog. Pritom mislim da ce gore proći ovi sto se hvataju Bozjeg imena. To je samo moj osobni stav na temelju onoga sto sam cula i slusam jer neki se uopce ne skrivaju. Pa ako to znaci dobro kazniti bakicu od 79god jer je uspjesno u istom danu glasala 2-3puta za svoje,a zna se koji su njeni,neka se kazni. Bit ce mi drago.

I malo mi nekad u nekim raspravama ne sviđa šta izgleda da ako si za Boga onda ces zna se u koju stranu skrenuti jer njima su puna usta Boga i tako vec godinama,desetljećima. I mudro to iskoristavaju a ovi drugi im cak i pomazu. Nazalost. A da samo pola rade "po Bozju" imali bi raj na zemlji bar zadnjih 15godina. To je samo moje razmisljanje..doduse nekima je stvarno "raj" ako triba i priko grbače drugih

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Carmina, što se prvog dijela tvog posta tiče,slažem se - nek se otkrije, pa ko je krao, ako je krao, nek za to odgovara. Jasno mi što ti misliš tko su lopovi, jedino mi nema logike da bi okradeni tražio istraživanje kojim će se potvrditi da je on sam lopov, al dobro.

A drugi dio; znam ih dosta koji su vjernici, i ne glasaju "zna se"; nije ti to nikakav automatizam. Meni to ne smeta niti izjednačavam, svako prema svojoj savjesti.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Naravno. Svatko ima svoju logiku. Mozda ja mislim da je napad najbolja obrana. Mozda mogu pomisliti da se Most rusi jer mu je losa konstrukcija pa ga treba popraviti kojim mandaticem vise da ne bude ovako nategnuto. Mozda ja mislim da se i ta istraga moze lazirati kao i sve do sada. Mozda sam u krivu,mozda u pravu.

Znam samo da mi osjecaj trenutno nije ugodan zbog nacina na koji je vlada postala vlada. Rekla sam vec da mi nesto nije bilo ugodno oko cijelih pregovora i da nebi rijec rekla da su u mostu dignuli ruke i izglasali kome ce dati potporu ili da su javno rekli ovi su nam blizi i idemo s njima. Ovako mi jednostavno nije ugodno. I ono potpisivanje u Mostu i ovjeravanje u biljeznika. Što je to uopće? Čemu? Jeli to neiskustvo ucinilo svoje,neznam...vidim samo da su se brzo naucili biti pravi nasi Hrvatski politicari. Govori ali tako da ne kazes nista i odgovori na pitanja koja sam dobro proberes sve ostalo nije se ni dogodilo

Eto nije mi ugodno

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Naš ministar obrane je novinar koji je radio u Službi za zaštitu ustavnog poretka i Protuobavještajnoj agenciji, u vrijeme kad je Služba prisluškivala hrvatske novinare, a Agencija ih proganjala i prisiljavala da špijuniraju kolege.
    Samo sam bacila oko na dežulovića, i da, čovjek se bezočno služi lažima. I prva rečenica mi je dosta, jer je lažna, ali sumnjam da će netko tko voli dežulovića ići dalje kopati za istinom..jer ovo je laž.

Buljević je radio u poa-i kad je netko iz poa-e na obavijesni razgovor prisilio helenu puljiz, ali nikad to nije naredio, niti mogao narediti. Kad je smijenjen čovjek koji je takvo što naredio, upravo je buljević i bio doveden da to počisti. I to je već dokazano, da buljević nikakve veze nema s progonom helene puljiz.

A ako je sama činjenica da je tada radio u poa-i a nemao nikakve veze s progonom novinarke, dovoljna ga se proglasi progoniteljem novinara, onda ne znam ko je tu lud.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Carmina, bome ti misli o uroti daleko sežu..znači ako sam te dobro protumačila, karamarko traži istragu o mandatima zato da se obrani jer je zapravo on krao? A istragu će namjestiti tako da navuče još nekoliko mandata jer je mostić krhka konstrukcija?

S druge strane, ako karamarko, jer je na vlasti, može navući istragu na svoj mlin, ne misliš li i da je sdp, jer je bio na vlasti, mogao navući i mandate na svoj?

Ne, sigurno ne, jer su oni pošteni. Malo sutra. Milanovića trenutno čereče i u vlastitoj stranci jer je na svoju ruku potpisao suradnju s hdz-om. (na stranu to što im to ne bi nimalo smetalo da se isplatilo).
    Bolje i malo vlasti nego nimalo. A eto, taj karamarko to nije učinio. Odbio je surandnju s sdp-om. Bolje oporba nego vlast s takvim sdp-om. Toliko o tome koliko je sdp-u je bilo stalo do vlasti i koliko možda muljaža s glasovima i nije nevjerojatna stvar.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Je je. Bas sam namjerno tako otisla u krajnost. Sta se mene tice ja bi im dala jos koji mandat koju su kalvariju prosli da bi bili tu di jesu

Milanovic nije potpisao potpisao suradnju s Hdzom jer su ovi odbili suradnju i otisli sa sastanka ako ja dobro kuzim situaciju. Kako je onda to on potpisao suradnju s Hdzom. Ito su otisli jer ih je Milanovic jadne zedne preveo preko vode. Koliko sam ja skuzila Karamarko je s Milanovicem razgovarao iza leđa svom ljubljenom Mostu i mislio je da ce zajedno odbiti Most ali jadne ih je zločesti Milanović prevario i potpisao. Kako li je samo mogao

Zar nije Karamarko rekao da je s Milanovicem razgovarao da ce i jedni i drugi ottici sa tog sastanka.. I nitko vise nikada nije spomenuo da je i Karamarko iza leđa Petrovu razgovarao s Milanovićem. Ako se to ne spominje vise nije se ni dogodilo.

A Milanović nikako da se nauči da za prljavu igru treba na sebe navući janjeće krzno. Nek gleda i uči od onih kojima to ide bolje nego njemu ako misli igrati takvu igru

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Znači; božo poziva milanovića da se izjasni je li za tripartitnu vladu. milanović pita "zašto ja prvi?", nek se tomica prvi izjasni..
    A šta će onda mali tomica, zna da što ne ide, ne ide, pa blentavo kaže: "sori, ja to ne mogu".
    A milanović, sav sretan, jer se lukavo riješio protivnika, potpiše dvopartitni sporazum. U kojem u prvoj točki stoji suradnja i s mostom i s hdz-om. Potpiše on i tu točku, ajd, šta ima veze.
    Sutradan Most opet zove hdz nazad, ali milanović se ne izjašnjava da on nikako neće u koaliciju s hdz-om, nego grize nokte i nada se da će mali tomica imati karaktera kojeg on sam nema.

And the rest is history.

A što se tiče prljave igre, sori, ovaj put ipak pehar ide milanoviću.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 25.01.2016. at 13:55

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jel mi to živimo u različitim državama?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Jel mi to živimo u različitim državama?
    Ne. To je paralelni svemir. Države su preblizu.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

stvarno su zaslužili naši političari da se mi ovdje bjesomučno prepucavamo zbog njih
    teške poštenjačine obojica.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

http://www.vecernji.hr/izbori2015/to...tupimo-1046351

Neda mi se sad bas puno trazit al evo...

"U 10oj sekundi,u stotoj sekundi rekao bih uvijek isto..ne,neću potpisati" Koliko mu je ono dana trebalo da to izgovori??? 30-60?? Al dobro nije lagao,samo presutio.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    stvarno su zaslužili naši političari da se mi ovdje bjesomučno prepucavamo zbog njih
    teške poštenjačine obojica.

Obojica nas lipo U zdrav mozak

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hahaha
    Ajme...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Niko ne veli, taktizirao je čak i, prema medijima, ne baš premudri karamarko..(a evo i ti veliš "milanović ga preveo žednog preko vode") , ali kad je superozbiljni božo postavio pitanje nakon kojeg više nema nazad, i mali tomica je shvatio da je vrijeme taktiziranja prošlo, i da valja napravit iskreno kako misliš, pa kud puklo da puklo..pričati možeš svašta, ali kad si potpis stavio na papir, priča je gotova..a onda je zoki osvanulo, mislim da se sam sebi divio kakav je mudrac i kakav taktičar, i kako bi tomica sigurno isto napravio kao on da je zoka morao pred profom odgovarati prvi..

Al' šta ćeš, sreća nije potrajala.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

DIP podnosi tuzbu protiv nepoznatog pocinitelja

Moram priznati da mi se ovo svidja, nema ispitat cemo i sl. Lijepo nek institucije rade svoj posao odmah, samo da jos ima vjere u te institucije.
    Osobno ne kuzim od kuda sad da je to izronilo. 5-6 mandata da je ukradeno DK? Zašto nisu odmah ukazali na svoje sumnje i indicije koje imaju nego tek sad nakon 2.5 mjeseca?

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Pa mislim da bi bas najpostenije bilo da je prihvatio Milanovicev prijedlog da zajedno istupe javno i izjasne se da su protiv te da idu u nove izbore. Pitam se zasto Karamarko nije na to pristao. Ne kazem da nije pristao zato jer je bio vec unaprijed poznat ishod tih pregovora s Mostom međutim nikako se nije dao Milanović potjerati. Nego bas me zanima koji bi mu mogao biti razlog? Mozda da mi ti Dijana kazes sta ti o tome mislis?

Mislim da Milanovic ni u jednom trenu nije pomislio da ce dobiti potporu Mosta i ja osobno mislim da je bio svjestan kuda taj brod plovi. Iz istog razloga im je ponudio sve sta se ponuditi moglo,skoro pa i hlace sa sebe jer je bio svjestan da od toga nema nista,a nije zelio da svojim istupanjem daje razlog za koaliciju Hdz-most koja zapravo nije koalicija vec suradnja. Whatever

Mislim da mu je jedini cilj bio ponovni izbori ali nije islo

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne znam kad su se to njih dvojica dogovarali da istupe javno..A onda ne znam i jel t,i kada kažeš, odnosno napišeš nešto, to i kažeš ili ne kažeš?

A osobno o njihovom dogovoru mislim, da su se mogli o tome dogovoriti, mogli su skupa i u vladu i ne bi im ni trebao most, i imali bi lijepo veliku koaliciju kao i njemačka, i svi sretni..tu nitko nikom nije vjerovao, i s pravom nije.

A da je Milanović zbilja mislio boži dati što je potpisao (premijersko mjesto itd) ne bi u zadnji čas vrbovao zastupnike mosta, koji bi onda boži otkazali poslušnost, a sdp bi onda s njihovim glasovima izglasao nepovjerenje boži, i evo milanovića opet u sedlu..vrlo prozirno zapravo.

Ali već viđeno..božo je shvatio da mu se sprema scenarij budiša, koji je isto naivno ušao u cijelu priču s račanovim sdp-om s daleko većim brojem mandata od račana, da bi nakon toga htio otići iz koalicije, ali mu je račan uzeo određeni broj zastupnika i formirao vladu bez njega..i nakon toga je budiša postao nevjerodostaojan političar, aka politički mrtvac..
    Posljednje uređivanje od Dijana : 25.01.2016. at 15:25

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Tko je kome uzeo nesto. Po meni svatko ima pravo odluciti gdje ce i kome dati podrsku. Nisu djeca. Tako ni Racan nije uzeo nikoga jedino ako nije nekoga uzeo za rukicu i odveo za sobom,kao malo dijete. Ako je i vrbovao ne vidim u tome nista lose jer oni su svi kao nesto nezavisni pa onda mogu i nezavisno djelovati. Zasto bi morali uopce svi u Mostu biti na istoj strani,pa nije valjda da tamo vlada nekakva diktatura. I zasto se javno ne kaze tko je koga zvao i zasto. Mislim da mi to imamo pravo znati. Mi smo ih birali. Oni su tu za nas i zbog nas i mi ljudi bi trebali biti u SVE upuceni.

Za dogovor da istupe javno..pa to je Karamarko izjavio da mu je Milanovic predlozio. A mene iskreno zanima zasto nije na to pristao? I tuđe mišljenje o tome zasto nije pristao?

Naravno da ja o tome imam svoje misljenje koje se meni sasvim dobro uklapa u sve već viđeno.

Nego....tko je taj Racan? Jel on jos u politici?

Aha..jel to onaj kad je bio na vlasti sto je rekao da nemoze uruciti Bobetku poziv za sud jer je tesko bolestan pa se oglasio netko iz Hdza da nije uopce bolestan vec da ga NEĆE izruciti. Jeli tako nesto bilo? Tko je ono Gotovinu uhvatio?

Nitko življi u RH od pokojnog gospodina Račana. Čovjek je besmrtan. Živi vječno,ko Hajduk.

Odjavljujem se

Pozdrav Dijana.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa eto, legitimno jest, ali nije baš najugodniji doživljaj, poslužiti nekome, pa biti odbačen ko stara krpa. A ljudi koji u takvom čemu sudjeluju nikad više nemaju vjerodostojnost. Kakvu političku budućnost može npr. prgomet očekivati?
    Štajaznam, božo je mislim isto zaključio da to nije nešto najugodnije na svijetu i da bi rado izbjegao ako može. A zoki mu je pružio dosta razloga da baš ne vjeruje u njegovu dobrohotnost. Jedva je prošao jedan dan od izbora, kad evo njega na pršutu s prgometom. Legitimno jest, ali legitimno je i da se nama, odonoso boži, to baš i ne svidi.
    Što se zajedničkog istupanja tiče, čini mi se da je dogovor bio da kod bože istupe zajedno, i šta je tamo bilo, pa nisu, ne znam..možda ih je božo preduhitrio s pitanjem, ili su još kalkulirali, ko će znat.

O pokojnima sve najbolje, a istina je da oni koji su utjecali na tijek povijesti i na naše živote, na neki način žive vječno, pa tako i račan, pa i tuđman, o titu da ne pričam.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

I jos sam ti htjela reci da ja tvoje razmisljanje razumijem i da bi se oko mnogo toga sigurno slozile alii mislim da netreba sve bas promatrati kroz ruzicaste naocale. I jedni i drugi imaju gresaka i previse ali pokusaj malo mjerila postaviti ista za jedne i za druge. A isto vidim i kod ovih nekih s trenutno druge strane. I uvijek se tema okrene u krivom pravcu. Al mi se stvarno neda.

Ja sam bas neka uvijek oporba svemu i bas san polagala nade da ce se pojaviti neka treca opcija na nasoj politickoj sceni. Nadala se da je to Most,malo sam razocarana pa mi sad sve ide na zivce.

Mislim da je Sdp u ove 4godine pokrenuo neke kotace,nije bilo lako krenuti iz nicega..nesto bilo dobro..nesto nije al po meni nije lose. Sad se nadam da ce i ovi nastaviti raditi dobro i u nasem interesu. Nadam se vjeruj mi

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma baš mi se na pariš da si oporba svemu..nego samo nečemu.

Što je sdp pokrenuo i proveo, neću osporavat, prije svega fiskalizaciju i legalizaciju..a uništio je još i više, prije svega konstantnim poticanjem podjela je utjecao na stanje svijesti u društvu, i to po mom mišljenju, vrlo namjerno i smišljeno. Sori. A to je puno teže popraviti od gospodarstva.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ma nema se bas sta podjeliti kad je kod nas podjela prisutna oduvijek i u svemu. To je valjda nas mentalitet takav,bolestan po meni. Al eto,nek bude. Ja bi recimo i Tita i Tuđmana na sred trga,zajedno,jedan pokraj drugog da stoje. A sta bi falilo?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    .a uništio je još i više, prije svega konstantnim poticanjem podjela je utjecao na stanje svijesti u društvu, i to po mom mišljenju, vrlo namjerno i smišljeno. Sori. A to je puno teže popraviti od gospodarstva.
    evo, tu se vidi kako iz različitih svemira dolazimo :seni: :D

meni je naprosto nevjerojatno da ti smatraš kako je sdp konstantno poticao podjele. sdp sa svojim ministrom mornarom koji je prije svega išao tražit blagoslov kod bozanića kad je došao na dužnost. s milanovićem koji se nije usudio ni pipnut u položaj crkve u hrvata, itd itd

a sadašnja, ova nova vlada, koja u svojim redovima ima dva vrlo dvojbena ministra. od kojih jedan sprema registar/ izdajnika što je podjela par excellence. crno na bijelo. a ne rekla kazala.

od kojih drugi negira u potpunosti antifašizam, i to na način na koji ni najgori sdpovac od najgorih po tvojim kriterijima nikad nije negirao domovinski rat - ministri koji su postavljeni jedino i isključivo zato da rade podjele u društvu. samo radi toga. to im je jedina agenda i jedini cilj do kraja mandata.

jer stručnih kvalifikacija nemaju.

a uostalom da i imaju, ako hdzu nije do podjela na ideološkoj bazi, našli bi neke druge s isto tako stručnim referencama, ali koji ne bi samim svojim postavljanjem, bez da išta urade, bez da zucnu, pola hrvatske digli na noge i uzavreli društvene mreže od podjela.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

..a uništio je još i više, prije svega konstantnim poticanjem podjela je utjecao na stanje svijesti u društvu, i to po mom mišljenju, vrlo namjerno i smišljeno. Sori. A to je puno teže popraviti od gospodarstva.
    je li ovo fakt ili dojam
    jer, dojmovi su, naravno, subjektivni. Ja uopće nemam dojam da je SDP namjerno i smišljeno radio na podjelama. Mislim da je radio (vjerojatno se moglo i više) na jačanju općih prava i sloboda...

je li recimo pokušaj uvođenja spolnog odgoja podjela ili napredak, donošenje zakona o istospolnom partnerstvu, poboljšani zakon o MPO, način rješavanja izbjegličke krize... Pa čak i "uvođenje ćirilice" u Vukovar, kada se, ako se ne varam, zapravo pokušala staviti u funkciju odredba koju je donijela ranija, hdz-ova vlada...

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

A pokusali oni jesu uvesti mnoge promjene. Recimo spolni odgoj nije losa ideja ali po meni totalno aljkavo izvedeno. Neznam dali je uopce to zazivilo.

A ovamo s druge strane sto Bernardica zaziva Boga nevidim nista lose. Slobodno nek zaziva onaj koji je vjernik al nek se onda toga i drzi. Opet s druge strane zazivanje boga od strane ateista smatram promasenim. Osobni stav

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Teza o podjelama je potpuno promasena.
    Ne mogu ni zamisliti drustvo koje je unisono u stavovima,
    izuzimam ljud prava upisana u Ustav.

npr. Pred predsjednicke izbore u SAD-u dosta se govori o podjelama, a cak je i domoljublje na tapetu, tako da mislim da nije do naroda.

http://www.dentonrc.com/opinion/colu...-long-time.ece

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nema se bas sta podjeliti kad je kod nas podjela prisutna oduvijek i u svemu. To je valjda nas mentalitet takav,bolestan po meni. Al eto,nek bude. Ja bi recimo i Tita i Tuđmana na sred trga,zajedno,jedan pokraj drugog da stoje. A sta bi falilo?
    Ima nešto i u tome, uvijek nas je netko uspijevao podijeliti..Ali znamo se mi itekako držat skupa, kad je pitanje biti ili ne biti..ali zato u miru-figa.
    Tito i Tuđman zajedno..nemoj..ne bih povlačila nove raspre.

Al zanimljivo mi je s tobom komunicirati.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne radi s o težnji za unisonim društvom, ali kad ti predsjednik vlade priča o užasnom obrambenom ratu vlastitog naroda kao o građanskom ratu, a predsjednik države još i puno gore stvari, pa i ima i savjetnika koji osporava legitimnost referenduma o samostalnosti države (Dejana Jovića), pa tu se dovode u pitanje temelji postojanja države. Pa premijer o istoj toj, krvavo izboreno državi, priča kao o slučajnoj državi? Upravo oni koji bi trebali štititi opstojnost te iste države, tu istu dovode u pitanje. Jel to nije teški apsurd? Zamislite da obama ima savjetnika koji ser..ka po temeljima sad-a?

Pa nazivanje dijela naroda (i to većine kako se pokazalo), koja je protiv istospolnih brakova nazadnim, bizantinskim itd?

Pa, nakon predsjedničkih izbora, dijeljenje naroda od strane premijera na mi ili oni? Oni koji glasaju za njega su kultura, a ovi drugi bizant? Možda je to iskreno, ali taj čovjek nije za premijera jedne države..
    Kako to da se niti jedna civilna udruga nije digla kad se ovako pričalo u državi, a sad na izjavu hasanbegovića o antifašizmu, digla se kuka i motika?

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pa premijer o istoj toj, krvavo izboreno državi, priča kao o slučajnoj državi? Upravo oni koji bi trebali štititi opstojnost te iste države, tu istu dovode u pitanje. Jel to nije teški apsurd? Zamislite da obama ima savjetnika koji ser..ka po temeljima sad-a?
    Jel se ta priča o slučajnoj državi odnosi na ovo?
    "Izgleda da smo prepušteni slučaju, a država koja je prepuštena slučaju je slučajna država. Reda mora biti, ali zbog složenosti, problemi u poljoprivredi neće se moći riješiti u povoj godini – prokomentirao je Milanović. Načelnik općine Babina Greda, Josip Krnić upoznao je visoke goste s planovima navodnjavanja pa im je pokazao kanal koji se gradi na trasi budućeg kanala Dunav-Sava."

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja nigdje ne vidim da je netko rusio Hrvatsku, niti da je to zelio napraviti. Ne vjerujem niti sotoniziranju unaprijed nekih ministara. To je spin.

Ali me ljuti kad se imenuju ljudi bez imalo referenci, bilo politickih bilo strucnih. A busalo se strucnoscu. Nitko se ne trudi skrivati da su nam prodana muda pod bubrige.
    Posljednje uređivanje od anamar : 25.01.2016. at 18:28

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi recimo i Tita i Tuđmana na sred trga,zajedno,jedan pokraj drugog da stoje. A sta bi falilo?
    jedina prilika Tuđmanu da se približi svom uzoru
    Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 25.01.2016. at 18:43

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Samo sam bacila oko na dežulovića, i da, čovjek se bezočno služi lažima. I prva rečenica mi je dosta, jer je lažna, ali sumnjam da će netko tko voli dežulovića ići dalje kopati za istinom..jer ovo je laž.

Buljević je radio u poa-i kad je netko iz poa-e na obavijesni razgovor prisilio helenu puljiz, ali nikad to nije naredio, niti mogao narediti. Kad je smijenjen čovjek koji je takvo što naredio, upravo je buljević i bio doveden da to počisti. I to je već dokazano, da buljević nikakve veze nema s progonom helene puljiz.

A ako je sama činjenica da je tada radio u poa-i a nemao nikakve veze s progonom novinarke, dovoljna ga se proglasi progoniteljem novinara, onda ne znam ko je tu lud.
    Buljević u obavještajnim službama radi malo dulje, još iz 90-tih.

U tom Dežulovićevom tekstu su ovoga puta pobrojane samo činjenice. To što se one tebi/vama ne sviđaju, nije njihov problem.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

većina tih "ili mi-ili oni" komentara odnosi se na kriminal i korupciju. negacija prava političkoj ili nekoj drugoj "eliti" da nas kradu trebala bi biti nulta točka od koje svi krećemo.

Nije mi smetao twitt ili što već Bernardice Juretić ali cirkus koji je organiziran danas u ministarstvima u Savskoj mi apsolutno smeta. Katastrofa!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku

Nije mi smetao twitt ili što već Bernardice Juretić ali cirkus koji je organiziran danas u ministarstvima u Savskoj mi apsolutno smeta. Katastrofa!
    ovo potpisujem. vasar nad vasarima. nisam pogledala sto im je na youtube stavio matic, pa necu to ni komentirati, ali sve ostalo majko moja. jos cirkus zacinjen s krizem, te molitvom, a negdje u nekom "papiru" pise sekularna drzava.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ovo potpisujem. vasar nad vasarima. nisam pogledala sto im je na youtube stavio matic, pa necu to ni komentirati, ali sve ostalo majko moja. jos cirkus zacinjen s krizem, te molitvom, a negdje u nekom "papiru" pise sekularna drzava.
    evo što kaže Klauški
    http://www.24sata.hr/politika/casne-...krizari-458133

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

meni se stvarno bljuje
    bas cirkus nad cirkusima
    da nije tuzno, bilo bi smijesno
    Posljednje uređivanje od Ginger : 25.01.2016. at 23:30

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

E tu se s vama slažem. Ovo je krajnji neukus i profanacija svega što je sveto.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Meni je prestrasna karamarkova izjava da je napokon na vlasti netko tko se zna prekriziti, sto da ja ocekujem za sebe i svoju djecu u ovoj drzavi kad si trenutno najmocniji covjek u drzavi dopusta takve diskriminatorne izjave?

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Znači, lakrdija od vlade i politike. Opasna lakrdija.

Sve je rekao: Sva-bijeda-Karamarkove-pobjede

Karamarko trkelja o krađi zbog svojih u stranci koji su mu počeli raditi o glavi. Previše je nezadovoljnih koji su htjeli dijeliti plijen, a nisu upali u prvi ešalon.

A Crnoja, taman po mjeri onih koji su ga imenovali i podržali. Utajivač poreza i nasilnik. Reforme će nam doći glave, opet idemo 3 koraka unazad, a nismo napravili ni cijeli korak naprijed.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Utajivač poreza i nasilnik
    zuska, imaš kakav link na ovu tvrdnju? samo pliz da nije lucić i peščanik.net.

Da, nije lijepo izgledala primopredaja ministarstva branitelja i žao mi je zbog toga. No, kakva vladavina bivšeg ministra branitelja, takva i primopredaja.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Znači, lakrdija od vlade i politike. Opasna lakrdija.

Sve je rekao: Sva-bijeda-Karamarkove-pobjede

Karamarko trkelja o krađi zbog svojih u stranci koji su mu počeli raditi o glavi. Previše je nezadovoljnih koji su htjeli dijeliti plijen, a nisu upali u prvi ešalon.

A Crnoja, taman po mjeri onih koji su ga imenovali i podržali. Utajivač poreza i nasilnik. Reforme će nam doći glave, opet idemo 3 koraka unazad, a nismo napravili ni cijeli korak naprijed.
    Da, i to tri vrlo opasna koraka unazad. Atak na sve važne parametre društva. Četiri godine ne čine se prestrašne kad čovjek razmišlja globalno, ali u pojedinim slučajevima određenog segmenta društva to je poražavajuće. Zamislite ako stvarno pomaknu MPO unazad! Četiri godine nezamrzavanja zametaka nekom znači zauvijek ostati bez djece ili odljev novca u strane klinike. Četiri godine bez reforme školstva je cijela jedna generacija srednjoškolaca koja je mogla profitirati. Četiri godine financiranja koječega od izrazite državne važnosti () je silni novac koji će biti bačen na krive stvari... Ova predstava s "išćerivanjem Sotone" i posvetom, mahanjem križevima- to neću ni spomenuti. Taman čovjek misli da gore nije moglo, a onda ga ekipa razuvjeri. Užas!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da, nije lijepo izgledala primopredaja ministarstva branitelja i žao mi je zbog toga. No, kakva vladavina bivšeg ministra branitelja, takva i primopredaja.

ne kuzim Dijana, hoces reci da je Matic sve ono organizirao?

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pa linkovi su posvuda. Od jučer.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku

ne kuzim Dijana, hoces reci da je Matic sve ono organizirao?
    Ne, hoću reći da je matićeva vladavina bila izuzetno nasilna, a bavio se najosjetljivijim resorom u vladi. Ako nije imao živaca time se baviti, a bilo je očito da nije, davno je trebao dati ostavku. Josipovićev učenik, dobro je provodio politiku gaženja branitelja i dostojanstva i časti.
    Ovdje se radi o ljudima koji su prošli svakakve torture i kojima politička korektnost baš ne kotira visoko.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ok, zuska. počelo je, to je jasno. zanimljivo kako nikad o nijednom "ljevičaru" nisam u novinama mogla pročitati o možebitnoj utaji poreza ili nasilju. To su sve fakat neki dobrice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •