Primjera kad, ne da se nije tražila glava ministra, već se nije trznulo okom na ovom forumu na razne lopovštine bivših ministara ima sijaset; kotromanovićev izlet na lošinj vrijedan 28000 kuna, ni jedne riječi zgražanja nisam imala prilike ovdje pročitat, pusićkin let za 60000 kuna, davanje donacija vlastitom bratu (ma ni n od nepotizma), i sredstava za poticanje demokracije, ne znam, u kojoj egzotičnoj zemlji, milanovićevi privatni letovi na grobnik, a koliko toga ima što mi ne znamo, jer da su mediji bili ovako revni u češljanju sdp-ovih ministara, pitanje jel bi ijedan ministar dočekao kraj mandata.

I nemojte misliti da ja ovim opravdavam crnoju.

Mene je jeza naših medija, koji godinama već rade lobotomiju narodu, koji su isključivo u službi jedne politike, ne u službi informiranja, već u službi manipuliranja javnim mnijenjem, kod kojih pet slojeva laži trebaš razgrnuti da bi došao do istine. Mene je jeza što se optužbe, a ne presude, uzimaju za činjenicu, što se čovjek linčuje prije nego mu se da prilika za obranu. Što je tako jednostavno s gnušanjem tvrditi za nekoga da je utajivač i nasilnik samo zato jer nam nije po guštu.