Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: Kako izgleda vaŠ "radni dan" sa bebom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Christine avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Moj prijatelj kaze - najgori su mi ovi s jednim djetetom, ti nis ne stignu

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Christine prvotno napisa Vidi poruku
    Moj prijatelj kaze - najgori su mi ovi s jednim djetetom, ti nis ne stignu
    Ja ovim razbijam glavu zadnjih par dana. Ne mogu nigdje. Odem u kuhinju, ona tuli iz druge sobe kao da se ne znam što dogodilo.
    Odem na wc, ona tuli. Sada joj papicu kuham noseći je u nosiljci. Kada idem popiti vode, držim je u ruci.

A ona žena neka tamo ima šestero djece. Kako? Kako? Kakoooo???

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ovim razbijam glavu zadnjih par dana. Ne mogu nigdje. Odem u kuhinju, ona tuli iz druge sobe kao da se ne znam što dogodilo.
    Odem na wc, ona tuli. Sada joj papicu kuham noseći je u nosiljci. Kada idem popiti vode, držim je u ruci.

ma kad ih je više, zaigraju se. Drugačije je.
    A i nekako ti postane sve ravno s drugim, ne uzbuđuješ se na tuljenje, nekad ga niti ne čuješ... a i znaš po iskustvu s prvim da će proći pa ti je nekako lakše i ne razmišljaš o tome.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

kad ih je više, zaigraju se međusobno, kad je samo jedno, traži pažnju osobe koja ju čuva

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

i meni je ovako,dobro moj nema ni mjesec dana...nažalost,mora ostat tulit na kauču 5min kad kupam stariju,kad joj davam večeru i kad psa izvedem pišat/kakat...hebi ga,ne mogu se klonirat,sama sam doma sa dvoje djece i psom...
    kad se sjetim kako sam sa prvom malom mokra iz kade iskakala kad bi ju čula...

ona doduše nije bila ovakva,ovaj pajdo zaspe sa sisom u ustima i čim ga spustim rastuli se...(pa makar spavo na njoj i 10-15min, ono da utvrdi)
    ....savladala sam dosta toga s jednom rukom ali neke stvari ipak ne mogu...npr. normalno mi je jesti preko njega,pokrijem ga krpom da ga ne userem hranom,dosta mi je što ga 5x dnevno presvlačim jer mu cure pelene...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 05.02.2016. at 10:34

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ...
    ona doduše nije bila ovakva,ovaj pajdo zaspe sa sisom u ustima i čim ga spustim rastuli se...(pa makar spavo na njoj i 10-15min, ono da utvrdi)
    ...
    pa jel muško ili nije?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •