Pokazuje rezultate 1 do 50 od 251

Tema: Kuhinja po mjeri

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja mama ima gornje elemente s nekim fensi vratima koja su se otvarala prema gore, pomoću nekakvih posebnih šarki, koje su crkle vrlo brzo. Ja ne volem gornje elemente, pa me to ne muči, al nije naodmet spomenut. Ako imaš love za super kvalitetne okove, onda navali ako ti se to sviđa. Ako nemaš, bolje zaobiđi i ne misli o tome.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Moja mama ima gornje elemente s nekim fensi vratima koja su se otvarala prema gore, pomoću nekakvih posebnih šarki, koje su crkle vrlo brzo. Ja ne volem gornje elemente, pa me to ne muči, al nije naodmet spomenut. Ako imaš love za super kvalitetne okove, onda navali ako ti se to sviđa. Ako nemaš, bolje zaobiđi i ne misli o tome.
    Ja imam gornje elemente jer je kuhinja premala da bi bila bez toga. Imam samo jedan element s dvije police koje se tako otvaraju (gornja vrata su drvo, a donja staklo) i zadovoljna sam, kuhinja je stara tri godine. Upozorila nas je teta kad smo naručivali, pa smo uzeli super kvalitetne okove i stopere i sve bitno. Ako sam već odabrala Dan Kuchen, bilo mi je glupo uzeti najjeftinije okove. Zadovoljna sam, ali nisam se usudila cijelu kuhinju s tim - previše bi bilo. Ostala vrata su klasična, ali sva imaju stopere da ne lupaju vrata i ladice. To je zakon. Imam i najdonje ladice, skroz uz pod - to je odlično za kramu koju ne trebam često (mlinac za orahe i takve stvari).

I da - boja je zadnja stvar koja se bira, a ne prva. Ja sam htjela visoki sjaj i to se pokazalo dobrim za održavanje. Sad mi je žao što nemam kaljeno staklo na zidu, ali mm je birao pločice (ja završila u bolnici na nekoliko tjedana baš kad se kuhinja obnavljala, pa nisam mogla priprdavati). UVIJEK čovjek poslije misli da je mogao bolje. Ali važno je voditi računa o zaista bitnim stvarima - da nije struja blizu vode (ili da ima poklopce), da nije frižider odmah do pećnice i sl. a boja - pa to uvijek zadnji čas možeš reći "Ne, ja ne bih breskvu nego boju pijeska..."

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    kad te to jednom tresne u glavu brzo odlucis da ti ti okovi i ne trebaju. mi smo imali u stanu jedan takav element. bio je iznad sudopera namjenjen za susenje sudja. pa kad peres normalno mi je bilo da je otvorem. jednom kad me tresnulo mislim da sam vidjela sve zvijezde. zamijenili smo okove, kupil za koje su nam tvrdili da su najbolji, no tak ormaric sam prepravila za obicni u kojem su stajale case. da li bi novi okovi drzali ne znam.

marta pa kupit cemo ove na amazonu. sta me briga. idem coveku poslati link da to zelim.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    kad te to jednom tresne u glavu brzo odlucis da ti ti okovi i ne trebaju. mi smo imali u stanu jedan takav element. bio je iznad sudopera namjenjen za susenje sudja. pa kad peres normalno mi je bilo da je otvorem. jednom kad me tresnulo mislim da sam vidjela sve zvijezde. zamijenili smo okove, kupil za koje su nam tvrdili da su najbolji, no tak ormaric sam prepravila za obicni u kojem su stajale case. da li bi novi okovi drzali ne znam.

marta pa kupit cemo ove na amazonu. sta me briga. idem coveku poslati link da to zelim.
    Zato moj ormarić s vertikalnim otvaranjem nije iznad sudopera, nego malo dalje. Ovakva vrata imam gore, kao na slici (gore drvo, dolje staklo): http://www.dan-studio.hr/upload_data...na-kuhinja.jpg

Iznad peći imam izvlačivu napu, to je bila dobra odluka. Iznad/ispred nape je plitki ormarić koji ima uske police, taman za moju zbirku začina. Filtere nape perem u suđerici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •