Hehe manija 50 nijansi ja procitala sva tri dijela. A film stoji u ladici nepogledan. Nekako sam si Christijana totalno drugacije zamislila i kad sam vidla kog su izabrali za glumca sam se razocarala. Sad protestiram!!!
Hehe manija 50 nijansi ja procitala sva tri dijela. A film stoji u ladici nepogledan. Nekako sam si Christijana totalno drugacije zamislila i kad sam vidla kog su izabrali za glumca sam se razocarala. Sad protestiram!!!
I da prijavim na testnoj trakici nakon 10 min pojavila se druga crtica slabo vidljiva al je tu. Sad ce mo vidjet sta ce bit nema veze sto sgram nevalja mi ce mo se i dalje trudit. Mozda mjesec ljubavi donese srecu.
Joj i ja sam razočarana i dalje izborom glumaca.. ja sam zamišljala prekrasnog Matt Bumera kao Christiana i Alexis Bledel kao slatku nevinu Anu https://www.facebook.com/Fifty-Shade...?ref=bookmarks jao mogla bi početi čitati još jednu rundu..sad kad ih ovako gledam![]()
![]()
Cure, imam sjenicu, tanku i jedva vidljivu, ali sjenicu. Nemojte se previse veseliti i ja se trudim ostati skulirana...u petak trebam vaditi betu pa cemo vidjeti kako stvari stoje
Zenii to je to... ne mogu a da ti ne čestitam.stiže bebaaaa
Čestitam od sveg srca
Posljednje uređivanje od Ives000 : 09.02.2016. at 20:09
Odlično, sjenica je ok ako se test radi navečer![]()
Jupiii jos jedna beba! Kako divno cestitam od sveg srca.
Cestitam ZeniI sjenica se racuna
Daj Boze da bude sve ok
I ja sam procitala sva 3 dijela 50 nijansi i knjige su mi super. Al film je 98 % ljudi popljuvalo pa mi se ni ne ide gledati. Imam ga u max tv videoteci, al posto je muz alergican na to, morat cu ga eventualno sama pogledat![]()
Zenii- odlično odlično odličnopresretna sam radi tebe... želim ti veliku betu, da se lijepo dupla
![]()
Svaka čast doktoru Škvorcu, ako ću morat na IVF idem kod njega![]()
Cure, hvala..
Radila sam gravignost, citala sam tu po forumu da je najpouzadniji..
Sad dan po dan i nada da ce sve biti u redu, drugo mi ne preostaje
Zeniiiiiii!!!! Juuuuupiiiii! Sjena je beta, draga moja, sad samo cekamo kvantitativnu klasifikaciju! Bravo!
Zeniiiiiii divno, veselim se zbog tebe....javljaj situaciju, bas me zanimacestitam
![]()
Zenii sad navijamo za veliku betu!!!!!!!!!!
Meni danas gotova m i krećemo u kućnu radinost -treba skratit vrijeme do postupka![]()
Znala sam!!!! Zenii a pustila si me da se przim tu od muke
Cestitam!!! Zelim ti troznamenkastu betu
Curke, iduci ciklus krecem u postupak.jedva cekam.
Ives, do iduce menge sam jos s vama, jel to u redu? Ko zna sta se jos do tada moze desitimakar nam je biologica danas rekla da se "doma" tesko moze desiti, ali ipak ja bi jos malo s vama odbrojavala
![]()
![]()
Romeo draga..pa naravno da je to u redu.
ti si i dalje naša bez obzira kojim načinom ćeš krenuti po svoju bebicu..baš kako se sad veselimo sa Zenii, tako ćemo se uskoro veseliti i tvojem i kristinicinom pluseku![]()
Nada nikad ne umire ( svakako pokusaj iskoristiti i ovaj ciklus)![]()
Tajci, super![]()
Napokon onda i novo odbrojavanjeD![]()
Zeni ~~~~~~~~~~~~~~~~``~za ogromnu betu.
Jutro curebas sam vesela radi cura koje imaju plusice... Nekako mi to vrati nadu da ću i ja mozda to ugledati jednog dana... Ne mogu ni zamisliti osjećaj
![]()
Zenii cestitamželim ti ogromnu betu u petak
Kaj 50 nijanisi ima 3 dijela? Ja sam znala samo za dvagledala sam film (za sad je samo jedan, da nisam i tu nešto fulala?), ali vjerujem da je knjiga bolja, nekako su mi knjige uvijek bolje...
Ciao ekipa
Zola imaš pedeset nijansi sive, pedeset nijansi mračniji, pedeset nijansi slobodniji ( tri djela) i Grey (4 dio, opis prve knjige, pisan iz njegove perspektive)
Eto da prijavim, ja od petka krećem ponovno sa ''fm''..Pa da vidimo kakvo je sada stanje.
Zenii , sve znaš..samo opušteno ( ova mi je dobra jelda?)![]()
Ma bit će super ekstra velika beta. Vidjet ćeš![]()
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 10.2.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
tajci66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~49.dc ll
vjerujem u bolje sutra ~~~~~~~~~~32.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice:![]()
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Cheerilee~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
tanita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Pozdrav, curke
Tajči, još malo, pa smo u novom odbrojavanju. Jeeee!
Romeo, pa kakva su to pitanja? Ti si našaA svaki plus nas posebno veseli i motivira da krenemo dalje kad po tisućiti put kažemo da odustajemo.
Meni danas izuzetno visoka temperatura, ili mi je O bila 12 dc što mi je malo prerano, ili sam bolesna, vidjet ću do kraja tjedna. U trakicama nisam baš redovita, pa ne znam jel' mi lh peak prošao...
Cure i ja jedva cekam i nadam se da ce sve bit u redu i da cemo slusat srceko
Ives nek i ovaj put fm pokazu ovulaciju i nek bude sve u redu
Tanita nadam se da je ipak O u pitanju, a ne prehlada il nesto jace
Jel nekoj od vas nekad bilo plavo ispod noktiju? Imam 1/3 nokta od korijena plavo, ne stalno i ne jako. Izgleda ko da mi je hladno. Bila sam dns kod svoje dokt opce prakse i izmjerila mi je secer, tlak, saturaciju poslusala srce i veli da je sve ok i da nije nista strasno. Da nesto je da bi bilo ljubicasto i jace izrazeno. Idem sutra napravit crvenu krvnu sliku da ne bi bila anemija. Nadam se da je to sve normalno i ok. Oprostite sto sam oduzila :/
Ja navratila da vidim kako ste mi a ono puuuuunnnoooo novosti
Tajči s nestrpljenjem očekujemo tvoj pregled i napokon novo odbrojavanjeovo moje baš otišlo u dugo
![]()
zeni čestitam, želim ti ogromnu betu![]()
![]()
Evo sve gledam i divim se kak ste sve skulirane hahaha!
Ma bravo za sjenicuuuu! Cekamo veliku debelu betu!
Nadam se za mj. dana da cu i ja prikaviti svoju sjenu
Ives, potpisujem za Bomera! Si ga vidla u Magic Mikeu (njami)?
Curke jel koja citala Kraljevstvo snova od Judith Mc...nesto? <3
Yup..gledala ga i u Magic Mikeu, i u White Collar-u
I u (prvoj gay ulozi Normal Heart)... i sad ga pratim u seriji American Horror Story ( AHS) gdje glumi s Lady Gagom.
Tip je predivan i tip je gay(naravno da u tom grmu leži zec
)
E da, i nisam čitala ovu knjigu.. Jel dobra?
Zenii jesi jos koji pisnula?
Ma nije neka poznata knjiga. Ugl. Eng vojska otme kcer od glavnog covijeka jednog od skotskih plemena. I ona padne u ruke "Vuka" o kojem kruze price da ubija iz fore i jede svoje zrtve. Ima dosta kliseja u knjizi ali mi se svida zenski lik jako. Kao ona njega istovremeno zadivljuje i ljuti svojom hrabroscu. I tak....ima nekih momenata u knjizi zbog kojih mi se jako dopala. Puno puta me nasmijala i na kraju rasplakala. Nije erotska haha.
Vidla sam Bomera u American.... Tam je izrazito sexipilan....bar meni.
Sad sam se sjetila svoje opsesije od prije par godina, Mario Casas iz "3 metra iznad neba"
Uh....kad vam je tesko zguglajte to ime muahaha.
Dada tip je gay. A lijep kao grijeh kakva steta!!(samo da me moj dragi m vidi sta pisem bilo bi meni preko koljena hehe)
Bomer mi je hot hot hot![]()
A ovaj Casas nije moj tip, ali je cute![]()
Ja ma lijep je do bola.. bome i ja bi se slično provela. Moj m je jedno vrijeme nakon što smo proćitali knjigu mislio da me pljiskanje po guzici pali pa me svako malo pljesnuo![]()
Jedva sam mu objasnila da grey to drugačije radi
Jagodice...slatki ti je ovaj Casas moram reći![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 10.02.2016. at 21:22
Sladak ko med! Jos slike same po sebi ne tolko al u filmu di glumi zlocestog decka, a joj! Samo je tamo mladi dosta jer prvi dio filma sniman prije 5 god. Al da se pogledati bez problema hahaha!
Evo cure jedna kavica od mene!