Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: Karakter djeteta sami oblikujemo.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tek sada vidim novi post. Šteta da ide kronološki kada je napisan, a ne kada je odobren, jer ovako ga je teško primijetiti.

Anyway, povlačim rečeno. Onako iz prve je izgledalo prilično nebulozno tvrditi da petomjesečna beba manipulira, i sugerirati discipliniranje.
    A ti to čini se prema uputama roditelja radiš, i to sa starijom djecom. O tome ne znam ništa pa ću se suzdržati daljnjeg komentara.

Trol je netko tko baci kost, i zabavlja se dok je drugi glođu. U kontekstu online rasprave.

Uh-puh, a ne znam zašto mislite da je trol. Ima roditelja koji "discipliniraju" djecu, pa i bebe. Zar mislite da nema?
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 12.02.2016. at 23:52

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Uh-puh, a ne znam zašto mislite da je trol. Ima roditelja koji "discipliniraju" djecu, pa i bebe. Zar mislite da nema?
    Zuta, pa zato sto mi je nevjerojatno da ima tako povrsan stav o djeci, njihovim roditeljima i odgoju. Tko samo malo polgeda ispod povrsine, (a na povrsini recimo trenutno vidi razmazenog, drecavog trogodisnjaka), moze vidjeti svasta nesto.
    I da, ovo da ce nosena i mazena beba biti manipulator je zaista nonsense. Mislim da znam kako to limfocit misli - pretpostavljam da misli na stav majke koja od rodjenja preuzima ulogu "sluge", skace na svaki kme, udovoljava na svaki moguci nacin...I onda ostaje u tom "modusu" kad dijete postaje samostalnije, vise toga moze samo, moze se strpiti, ali vidi da nemora jel mama i dalje skace, nosi, dvori i rasteze pojam onoga sto se ne smije.

I da, nema dijete. Smatram da nije ok bas skroz obezvrijediti misljenje nekoga tko ima posla s djecom, a nije majka. Oni samo vide situaciju iz nekog drugog kuta i vide neke stvari koje roditelji ne vide. Al ipak, tesko je prokljuviti neke stiuacije ako nisi majka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •