Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Teleskop i mikroskop

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

MM je prije nekoliko godina kupio teleskop u Lidlu, ne sjećam se više cijene, ali znam da taj teleskop ima jako dobru optiku i za te novce je bila jako povoljna prilika.
    Kako se tada dosta udubio u traženje onog pravog, više puta je rekao da su ti teleskopi-igračke što se prodaju po dućanima za djecu zapravo bacanje novca.
    Čak je za promatranje zvijezda podjednako dobar kvalitetan dalekozor s dovoljno jakim lećama (kod nas je opet Lidl bio u igri ).

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Čak je za promatranje zvijezda podjednako dobar kvalitetan dalekozor s dovoljno jakim lećama (kod nas je opet Lidl bio u igri ).
    Potpis na ovo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi imamo sve navedeno - solidan teleskop za koji je moj brat svojevremeno dao grdnu lovu, ali stoji u vikendici jer se pokazalo da u Zagrebu nije baš sjajan (svjetlosno zagađenje) pa ga baš puno ne koristimo.

Imamo i optički mikroskop (još iz vremena dok je mm išao u školu) i jedan digitalni koji se veže na računalo. To je bila puno bolja investicija od teleskopa, upravo zbog onoga što In Love kaže - nije dovoljno buljiti, netko treba djeci objasniti što se vidi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •