Results 1 to 50 of 111

Thread: Dal otac moze izbaciti dijete iz kuce?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    lidać2's Avatar

uh-puh...kuca je napravljena tako da se jednostavno "moramo"sresti kroz dan...
    ako zelim gore moram prolazit kroz donji dio kuce tj.pored vrata...
    A ovo "dohvati" tipa primjer:ljeto pa vani sjedimo pijuckamo kavicu a njemu puhne da bi "razgovarao"...
    Sada neki dan cisto priatojno reko mm dal ima vremena da dodemo na 5mun.dolje odmah sam znala kud ce to odvest...ali da smo odbili bio bi veci kaos...

A ovo da ja nisam dijete...naravno nisam vise "dijete" ali sam i dalje njegova kcer...A koliko sam upoznata svi smo mi jos "dijeca"ako imamo.zivuce roditelje...barem njima...

Ili sam ja jedina koja to tako gleda...

Quote Originally Posted by lidać2 View Post
    uh-puh...kuca je napravljena tako da se jednostavno "moramo"sresti kroz dan...
    ako zelim gore moram prolazit kroz donji dio kuce tj.pored vrata...
    A ovo "dohvati" tipa primjer:ljeto pa vani sjedimo pijuckamo kavicu a njemu puhne da bi "razgovarao"...
    Sada neki dan cisto priatojno reko mm dal ima vremena da dodemo na 5mun.dolje odmah sam znala kud ce to odvest...ali da smo odbili bio bi veci kaos...

A ovo da ja nisam dijete...naravno nisam vise "dijete" ali sam i dalje njegova kcer...A koliko sam upoznata svi smo mi jos "dijeca"ako imamo.zivuce roditelje...barem njima...

Ili sam ja jedina koja to tako gleda...
    I kaj bi bilo da odbijes? Odes na svoj kat i zatvoris vrata. I kazes da mozete bez problema razgovarati kad potrosi svoju penziju tj. bude trijezan. Odrekni se kave na terasi tih 10 dana na pocetku mjeseca.