Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1540

Tema: Odbrojavanje 02/2016 by Tajci66

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Imam pitanjce, 24.2. sam naručena u Petrovu na prvi razgovor i to znam da ću dobiti bolovanje, a 26.2. sam se naručila kod svoje gin za bris, koji onda moram nositi u dom zdravlja itd., da li imam pravo i taj dan uzeti bolovanje? Ne vidim kako bi stigla u normalno vrijeme na posao :/

zola avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

MonaLi a ne moze tvoja dr.poslati bris?ja jos nisam morala sama nositi ali mozda je u pitanju neka drugacija procedura..ako ne uspijes dobiti bolovanje da li mozes dobiti slobodan dan ili uzeti godisnji jedan dan?

i imam jedno pitanje,tko ti otvara bolovanje,tvoja gin. ili dr.opce prakse?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj zola prvotno napisa Vidi poruku
    MonaLi a ne moze tvoja dr.poslati bris?ja jos nisam morala sama nositi ali mozda je u pitanju neka drugacija procedura..ako ne uspijes dobiti bolovanje da li mozes dobiti slobodan dan ili uzeti godisnji jedan dan?

i imam jedno pitanje,tko ti otvara bolovanje,tvoja gin. ili dr.opce prakse?
    Ne mogu uzeti godišnji jer ga više nemam, i glupo mi je uzimati godišnji ako imam pravo na bolovanje, ajde da je to samo sad, ali jako puno pretraga ću morati raditi i ne želim sav godišnji koristiti ako imam pravo na bo

Mami - šta ću za sva bolovanja morati prvo do ginekologice pa onda do doc opće prakse? Nije li to turbo bezveze?

Nivesa - thanks, ali i zbog odlska do gin ne stignem na posao, a to nitko ne može umjesto mene :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •