Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Zdravstveno osiguranje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

E tako sam i mislila. A sad oni kaj su si zakuhali, to budu jeli, ne znam kaj da drugo kazem. Kad nisu mislili na vrijeme, sad ce se morat pomuciti da dobiju to zdravstveno. Nepotreban stres. Ali sta je, tu je. Drugi put ce pametnije.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj barca prvotno napisa Vidi poruku
    E tako sam i mislila. A sad oni kaj su si zakuhali, to budu jeli, ne znam kaj da drugo kazem. Kad nisu mislili na vrijeme, sad ce se morat pomuciti da dobiju to zdravstveno. Nepotreban stres. Ali sta je, tu je. Drugi put ce pametnije.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk
    Nadam se da si u pravu.

S druge strane, ne kužim kako ljudi tako malo znaju o praktičnim stvarima. Kao da su živjeli pod staklenim zvonom.... Ne znam. Možda sam ja drugačija (ili sam stara mater, pa mi je važno potomke uputiti u neke stvari, jer ne mogu računati da ću ih podržavati trajno) ali tako to ide.

Osnova osiguranja: http://www.hzzo-net.hr/dload/pravilnici/09_04_01.pdf

Nisam bila u situaciji da to istražujem, pa nisam sigurna da možeš biti osiguran kao član domaćinstva, ako imaš više od toliko-i-toliko godina, ako nisi na redovnom školovanju, ako ti suprug/a isto nije osiguran/a itd.
    Praktična stvar: da li bi netko od ovo dvoje mogao otvoriti obrt? Možda ima i kakva druga mogućnost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •