Pokazuje rezultate 1 do 50 od 854

Tema: Arhiva: Naša prava od HZZO-a!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Kaj se tiče naloga, njih imas pravo dobiti za bilo koju zdravstvenu uslugu koju ne mozes dobiti u svom mjestu stanovanja pa moras ici u neki drugi grad, s time da je uvjet da ides u najblizu koja to ima...tako da npr ja imam naloge za mpo, ali to sam sve sama trazila i vec sam isla par puta dok se nisam toga sjetila jer doktori ti sami nista nece reci...jednostavno moras na sve sam misliti i stalno čitati, istrazivati da bi znao svoja prava..

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj LemonK prvotno napisa Vidi poruku
    Kaj se tiče naloga, njih imas pravo dobiti za bilo koju zdravstvenu uslugu koju ne mozes dobiti u svom mjestu stanovanja pa moras ici u neki drugi grad, s time da je uvjet da ides u najblizu koja to ima...tako da npr ja imam naloge za mpo, ali to sam sve sama trazila i vec sam isla par puta dok se nisam toga sjetila jer doktori ti sami nista nece reci...jednostavno moras na sve sam misliti i stalno čitati, istrazivati da bi znao svoja prava..
    putni nalog se dobiva i ako živiš u prigradskom naselju, a bolnica je u gradu, tj. moraš ići u bolnicu. najsvježiji slučaj od prošlog tjedna - živim 10 km od grada, a morala sam u bolnicu na širenje zjenica, uredno sam dobila putni nalog s pratiteljem. inače mi se čini da je uvjet nekih 30 km (a za neke dijagnoze/pretrage je nebitno).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •