Pokazuje rezultate 1 do 50 od 186

Tema: Skidanje tjemenice-kako?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kaae,i naš se sav ljuštio nakon rođenja,pa ti prištići,sad ovo...s tim da nu se doslovno cijela glavica ljušti i suha je. Pa nije valjda tjemenica po svuda? Jer i ovi djelovi pod prištićima su skoreni,obrazi najviše..a ne ulji mi se po tome da pak ne iskoče novi prištići. Tak da lice ne diram,samo obrve.
    Da,kamilica isušuje dodatno..i inače nebi s njom,ali objasnila nam pedijatrica a i još prije patronažna da malac vjerojatno ima pojačani rad žljezda lojnica. Pa nju imam u talonu.
    Mislim si da mu možda ne odgovara ta mustelina pjena..kad je sve suhiji nakon nje. A ispiremo dobro.
    Inače ga nisam do nedavno nit ja prala ničim samo vodom,ali dosta se zbuckal i dok bljucne npr ode mu pod vrat,a ima par podbratka i taj miris nejde samo vodom dolje...pa sam kapnula mustele u vodu par put da mu operem pregibe. Sad kak se jako ljušti,svega ima pod vratom...

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Kaae,i naš se sav ljuštio nakon rođenja,pa ti prištići,sad ovo...s tim da nu se doslovno cijela glavica ljušti i suha je. Pa nije valjda tjemenica po svuda? Jer i ovi djelovi pod prištićima su skoreni,obrazi najviše..a ne ulji mi se po tome da pak ne iskoče novi prištići. Tak da lice ne diram,samo obrve.
    Da,kamilica isušuje dodatno..i inače nebi s njom,ali objasnila nam pedijatrica a i još prije patronažna da malac vjerojatno ima pojačani rad žljezda lojnica. Pa nju imam u talonu.
    Mislim si da mu možda ne odgovara ta mustelina pjena..kad je sve suhiji nakon nje. A ispiremo dobro.
    Inače ga nisam do nedavno nit ja prala ničim samo vodom,ali dosta se zbuckal i dok bljucne npr ode mu pod vrat,a ima par podbratka i taj miris nejde samo vodom dolje...pa sam kapnula mustele u vodu par put da mu operem pregibe. Sad kak se jako ljušti,svega ima pod vratom...
    Moja cura je sa 3-4 mjeseca bila u potpuno istoj "fazi". Činilo mi se kao da je sve vec bilo nabubrilo ispod tih naslaga. Pedijatrica mi je onda na kontroli komentirala da opcenito ima suhu kožu i da kupim kremu ili kupku za vlazenje kože. Inače sam ju kupala svaki dan kratko samo u toploj vodi sa maslinovim uljem i trljala rucnikom te naslage na glavi i čelu. Kupila sam kremu od Aderme i prestala ju tako često kupati,ali svaki dan ju sada mažem. Primijetila sam isto tako da joj sve pocrveni kad jedem agrume ili kikiriki npr. Imala sam i neku vunenu kapicu koja joj je očito smetala pa sada pazim da ima pamučnu. Uglavnom, te najgore faze su kod nas bile zbog kombinacije više različitih faktora.
    Sad kada pazim, ima jos tu i tamo koju ljuskicu na glavi,ali nije ni približno tako strašno kako je bilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •