Pokazuje rezultate 1 do 50 od 69

Tema: Antidepresivi (SSRI) u trudnoći; pri porodu i dojenju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa Vidi poruku
    Barca, nisam liječnica, tako da ti pišem isključivo prepoznajući situacije nekih prijateljica-forumašica, ali ja bih na tvom mjestu pregledala i štitnjaču.

Ako ispadne da je sve fizički ok, iskreno vjerujem da bi psihoterapija napravila puno da se posložiš.
    Radila kks, zeljezo, i prije 2tj hormone stitnjace-sve super. Jedino me malo muci zeljezo. U 9mj kad sam ga vadila, bilo mi je 5 , dobila heferol (nisam ga bas svakodnevno pila, zaboravila ) i ponovno sam ga isla vaditi nekih tjedan dana nakon sto sam ga skroz prestala piti, i bilo mi je 18. Malo cudno da je toliko poraslo s obzirom da nisam popila cijelu kutiju. Doktorici sam rekla, kaze da nema veze Ici cu ga vaditi za svaki slucaj opet. Nego palo mi je i na pamet kad sam prije 2 mj bila kod ginica i spomenula mu glavobolje (i vrtoglavice) , rekao mi je posto jos nisam dobila M da bi mi to moglo biti i od hormona.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj barca prvotno napisa Vidi poruku
    Radila kks, zeljezo, i prije 2tj hormone stitnjace-sve super. Jedino me malo muci zeljezo. U 9mj kad sam ga vadila, bilo mi je 5 , dobila heferol (nisam ga bas svakodnevno pila, zaboravila ) i ponovno sam ga isla vaditi nekih tjedan dana nakon sto sam ga skroz prestala piti, i bilo mi je 18. Malo cudno da je toliko poraslo s obzirom da nisam popila cijelu kutiju. Doktorici sam rekla, kaze da nema veze Ici cu ga vaditi za svaki slucaj opet. Nego palo mi je i na pamet kad sam prije 2 mj bila kod ginica i spomenula mu glavobolje (i vrtoglavice) , rekao mi je posto jos nisam dobila M da bi mi to moglo biti i od hormona.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk
    Provjeri B12. Nedostatak B12 izaziva umor, iscrpljenost. Ja bi se jedva na drugi kat popela.
    Frendica je zbog istog problema obavila niz kardio pregleda dok dr nije pomislila na B12 i riješila problem injekcijama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •