Pokazuje rezultate 1 do 50 od 89

Tema: Mama na porodiljnom i vrtić

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    od kud vrtiću informacija da mama koristi porodiljni? frendica je planirala biti na porodiljnom i dok traje adaptacija jer ima pravo na tri godine s trećim i prekinuti porodiljni naknadno jer kad počne raditi neće moći dolaziti ranije po malog itsl.u vrtiću su joj rekli da nema pravo na jaslice dok je na porodiljnom iako ona to nijednom riječju nije spomenula. Čim vide treće dijete ili što?
    interesira me je li se netko nedavno susreo sa ovakvom situacijom jer nam se blize prijave za vrtic a ja sam na porodiljnom sa 3. klincem

zanima me je li to otegotna okolnost ukoliko cu jos koristiti porodiljni dopust u vremenu dok budu trajale prijave i dok bude trajala adaptacija u vrtic? planirala sam se vratiti na posao nakon odradjene adaptacije...
    nedavno sam u kvartu čula sličnu priču kao što je u citiranom postu (bilo je vise djece sa istim brojem bodova i odbijena je beba čija je mama na porodiljnom sa 3. djetetom jer njoj, kao, vrtić nije nužan... to što je ona planirala NE iskoristit cijeli porodiljni od 3 godine, to je nitko nije pitao...)
    nadam se da je ova glasina samo to - glasina
    ili nije?
    Posljednje uređivanje od buba klara : 08.03.2016. at 16:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •