Pokazuje rezultate 1 do 50 od 94

Tema: Nova trudnoĆa manje od 6 mjeseci nakon poroda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Kako glupi test dva mjeseca nakon trudnoće neće pokazati trudnoću, a piše da je 99 % učinkovit!?
    pa neće nakon trudnoće, samo dok trudnoća traje.

pretpostavljam šta si htjela reći i čudom se čudim, obično ne griješi. da nisi gurnula test u krivu čašu, recimo u čaj od kamilice?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    pa neće nakon trudnoće, samo dok trudnoća traje.

pretpostavljam šta si htjela reći i čudom se čudim, obično ne griješi. da nisi gurnula test u krivu čašu, recimo u čaj od kamilice?
    Eh, čuj, skuplja žena životno iskustvo...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Čestitam, žutaminuta!
    Off top: cure koje mislite da je Peterlin pretjerala, možda ste ipak preskočile koji post od žute...

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ne sjecam se da sam ikad naisla na neku temu gdje je peterlin bila gruba prema nekome, pa sam sad bas iznenadjena. Procitala sam temu i ne kuzim peterlin. Mozda postoje tenzije sa neke druge teme, al svejedno...to je PETERLIN koja inace smiruje uzburkane vode.
    Peterlin, jel tebe mozda pucaju neki hormoni?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Uh-puh prvotno napisa Vidi poruku
    Ne sjecam se da sam ikad naisla na neku temu gdje je peterlin bila gruba prema nekome, pa sam sad bas iznenadjena. Procitala sam temu i ne kuzim peterlin. Mozda postoje tenzije sa neke druge teme, al svejedno...to je PETERLIN koja inace smiruje uzburkane vode.
    Peterlin, jel tebe mozda pucaju neki hormoni?
    Ne da mi se ovo, ali moram...
    Probaj staviti opciju svih postova zuteminute, naročito pogledaj topice o dnevnom meniju beba i o magarećem mlijeku. Ne čitaju svi forumaši sve postove, zato postoje moderatori, pa ako sam pretjerala, nek me opomenu.

A mene ne pucaju hormoni. Sad ću vam svima otvoreno reći što me puca... Dok čitam te postove, osjećam se kao da gledam svog sina pa ne mogu podnijeti tu razinu internet pameti, sve dok ne ugazi duboko u sr*nje, pa zove u pomoć istim tim bogomdanim tonom.

Tko je shvatio, shvatio je.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •