Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: sopanje iliti prisilno hranjenje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

moj mali ide u jaslice u sopotu i sve ok.on inace sve papa a kada nece nesto jer mu ne pase ili mu je takav dan..teta kaze danas nije bas htio...ili papao je malo manje ili popapao je puno i sl.nitko ga ne tjera. u bivsim jaslicama jednom sam dosla po njega,osim sto je kao beba od godinu dana stalno sam hodao po predvorju i od straha i jada se sam drzao za maicu i plakao i nikada nisam visjela da ga netko tjesi os teta!!!! i jos je jedna rekla da ne zna jesti sendvic<...ej pa ima godinu i par danaaaaaaaaa ,ja dojdem dakle po njega a teta sjedi nasuprot malca,koji urla,gura mu zlicu u usta i usta zatvara slincekom a drugom ga drzi iza za glavuu,malo protrese...valjda da proguta.....moje dijete je nakon par dana izaslo iz tih jaslica. nema pravila,ja kazem ovako-NE RADITE POSAO KOJI NE VOLITE POGOTOVO AKO SU TO DIJECAAAAAAAAA
    eto .hvala bogu tu mu je super,od prvog dana ga maze i paze,posto je nakon soka prvih jaslica privikavao se na ove mislila sam da ce trajati isto mjesec dana....ali tu smo se odmah navikli i moj malisan sa zadovoljstvom ide u jaslice i ostaje i mase mi ,a sada vec i ne bi kuci koja faca 8) 8)
    drage moje,nekada treba banuti u vrijeme u koje nikada ne dolazite,to ja znam napraviti....onda vidite kako se netko ponasa...isto ili drugacije....tobra isprobana taktika

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj jassi prvotno napisa Vidi poruku
    u bivsim jaslicama jednom sam dosla po njega,osim sto je kao beba od godinu dana stalno sam hodao po predvorju i od straha i jada se sam drzao za maicu i plakao i nikada nisam visjela da ga netko tjesi os teta!!!! i jos je jedna rekla da ne zna jesti sendvic<...ej pa ima godinu i par danaaaaaaaaa ,ja dojdem dakle po njega a teta sjedi nasuprot malca,koji urla,gura mu zlicu u usta i usta zatvara slincekom a drugom ga drzi iza za glavuu,malo protrese...valjda da proguta.....
    ...ja sam zgrožena, iskreno, do srži...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mašala... smrzla sam se na naziv teme, al kad sam vidjela tko ju je otvorio, skužila sam da je prastara

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •