Pokazuje rezultate 1 do 50 od 94

Tema: Nova trudnoĆa manje od 6 mjeseci nakon poroda

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    zanima me koje si to stranice čitala da ne
    Možeš ostat trudna ako dojiš, jer na rodi ih ima masu koje su ostale trudne baš u to, dobu, večina je to i napisala?
    Sretno mada će ti bit teško, imam frendicu razlika klinaca 13.5 mjeseca, klinci subili ko mali ko blizanci, 3. Je rodila kad je mlađe imalo 10.
    Nešto s interneta.
    Koliko teško, možeš li ukratko opisati?
    Ne spavam već ni sada. Imam malo vremena u danu, osim toga, sve je vrlo podnošljivo.
    Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    i mene moja ginekologica na tom prvom pregledu upozorila
    iako sam dojila i iako je trudnoca bila iz mpo
    Moja niti danas. Dvaput prepričavam da sam pročitala na nekoliko mjesta da dojenje djeluje na hormone. Kao da pričam u zid. Ona šuti, ne komentira. Ništa. Neugodno mi je i znam da sam zadnji idiot što nisam pitala doktore, odmah pri porodu. Ali nije mi na kraj pameti bilo u tom trenutku raspitivati se kako, kada opet mogu zatrudniti.

Izađem van, sjednem, i sestra mi onako ljudski kaže da dojenje nije kontracepcija.
    Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam stigla niti odreagirati a s njime mi drugo dijete nije bilo ni u peti. Mrzila sam ga zbog toga. To mi je bilo ravno silovanju. Da svrsi u mene bez mog dopustenja. Kao da se sve uroti da ta beba bude. Dode ti da povjerujes u sudbinu I eto je 10 godina moja ljubljena kcer. Ne zalim za nicime iako je bilo jako tesko i bila sam u goroj situaciji.
    Imaš pravo što se ovog dijela tiče. Krivim sebe što nisam inzistirala na kondomu, koji bi on sigurno stavio da jesam, jer svaki put kad zahtijevam tako bude. Ali opet da bez dogovora, plana, samo svrši, i onda se izvlači na kartu da se dogodilo. Ne znam. Zato se, glupo i djetinjasto, prijetim da je to njegovo dijete i neka si brine, ali na kraju dana većina posla je na meni. Što se djeteta tiče.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 10.03.2016. at 23:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •