Deedee11 prvotno napisa
Uglavnom, pokrenula sam temu da vidim kako netko potpuno nepristran vidi ovu sitaciju ne bi li lakse odlucila sto mi je cini ti u vezi toga sto ne zelim da se beba veze uz nju jer mislim da ce patiti ako vidi nekoga koga voli u takvom kaosu, a upravo radi progresivnosti njene bolesti, to je neminovno. Ja svekrvu ne mogu izljeciti, nazalost. Vise je ovo moralna neka dilema jer ona nije cjrlo vrijeme lose. Nemam pravo jednoj baki oduzeti unuce, ali ta baka nije dobro i mogla bi ozbiljno nastetiti psihickom razvoju moje bebe ukoliko se vezu. Znaci ja bi zapravo - pa..manipulirala svojim vlastitim djetetom. Namjerno bi ga odvajala od bake da je ne zavoli kako je njena bolest ne bi povrijedila. Znam da bebu ne cu moci od mnooogooo takvih stvari zastiti, ali od ovog je mogu postediti, samo ne znam je li to ispravno na ovaj nacin... Svekrva nije losa osoba, samo je bolesna. Izjeda me sto ne mogu joj nikako pomoc, a ne zelim ni da beba bude predmet opsesije. Naravno da mi je beba vaznija zato sam i mislila mozda susrete ograniciti na 1mj ili rjede i to samo kad je dobro naravno... Jel to zvuci ok?..