-
Dragi roditelji vidim da na ovu temu već duže nema postova, a ja ju tražim jer me već mjesecima muče crne misli. Imam curicu od 2 godine koja nikad nije nešto bila pretjerano bolesna osim jednog puta kad smo zbog salmonele završile u bolnici (proljev i temperatura 41). Nakon toga ovu jesen je krenula u jaslice i naravno u dva mjeseca bila non stop bolesna, no opet reći ću ništa strašno temperature, kašalj, nos, pokoji osip i antibiotik. No ja sam toliko paničarila za svaku virozu da sam smršavila 10 kg u tih dva mjeseca, povraćanje i proljev da ne pričam. Najgore od svega mi je što sam stalno iscrpljena bila od sekiranja pa se nisam mogla pravo ni brinuti o njoj dok je bila bolesna. Situacija je bila takva da sam je odlučila ispisati iz jaslica jer nisam mogla podnijeti taj konstantni strah za nju. Od tada je prošlo tri mjeseca i naravno niti jednom nije bila bolesna. No moje stanje je još gore, čim se recimo ujutro probudi i kihne ja odmah povraćam i ne mogu ništa jesti, onda kad se uvjerim da taj dan neće biti bolesna smirim se, navečer isto kada zaspi budem najsretnija jer nije taj dan bolesna. I tako svaki dan SVAKI DAN!!! U glavi si ponavljam da pretjerujem, da su moji strahovi iracionalni, ali ne mogu si nikako pomoći, čak imam i napadaje panike lupa mi srce, znojim se, vrtoglavice, a sve zbog nečeg što ne postoji i što se nije dogodilo. Još sam sada na učenju za pravosudni a dan mi ode u panici i mukama i iscrpljenosti zbog mojih gluposti!! Znam i svjesna sam da dijete mora biti bolesno, ali ne mogu objasniti to svom mozgu, jednostavno ne mogu, čak sam razmišljala da potražim pomoć psihijatra ali mi je neugodno! Ne znam što bih rekla kad sam svjesna da totalno pretjerujem, ima li još kakva luda mama ili tata kao ja???
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma