Pokazuje rezultate 1 do 50 od 297

Tema: Moj sin (2) voli haljinice i šosiće i želi biti princeza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ma daj, nemaš fotke od izlaska iz rodilišta?
    ja isto pamtim dobro u čemu su izašli, to sam pomno birala i pripremala, i jako živo pamtim izlazak iz rodilišta za oboje, i prvi dolazak doma, to mi je baš poseban doživljaj

Joj, da
    I prvo mijenjanje pelene:
    Mala leži na prematalici, a oko nje: moj pok. tata, mama, brat i muž i kao da slažu vremenski stroj razglabaju kako to izvesti.
    Pa se okuraži baka i stavi pelenu pod guzu, tu moj muž kaže da je previsoko pa nastane viječanje...
    A ja sve snimam kamerom.
    Koja genijalna snimka, poput A je to.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Joj, da
    I prvo mijenjanje pelene:
    Mala leži na prematalici, a oko nje: moj pok. tata, mama, brat i muž i kao da slažu vremenski stroj razglabaju kako to izvesti.
    Pa se okuraži baka i stavi pelenu pod guzu, tu moj muž kaže da je previsoko pa nastane viječanje...
    A ja sve snimam kamerom.
    Koja genijalna snimka, poput A je to.
    hahaha, da! nisam snimala, ali ko da i jesam, baš detaljno pamtim, dijete na presvlačilici, a ja i muž prislonili prst na čelo ko da rješavamo složenu jednadžbu s tri nepoznanice
    ne čuvam ni ja stvari pretjerano, te uvojke, zubiće, ma i tu robicu od izlaska sam proslijedila, ali pamtim dosta detaljno te prve dane kada beba dođe iz rodilišta u naš stvarni život. s oboje.

on topic, ja sam mislila maloj oblačit robicu od starijeg brata, poklapaju se i po godišnjim dobima i po ritmu rasta, ali na kraju mala ima toliko curičaste robe, da sam bratovu proslijedila dalje.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mislim da je to u nas puno manji problem - oblačiti curicu u plavo, nego li dječaka u rozo.

Moja prijateljica ima curicu, a ja joj prosljeđujem robu mog sina i ona je ispočetka to prosljeđivala dalje (u dogovoru sa mnom), a svojoj maloj je oblačila posuđenu curičastu robicu. Međutim, kako ju je gnjavilo što tu rozu robicu mora vraćati, a moju ne mora, sad sve više svojoj curici oblači našu robu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •