Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1708

Tema: Vodene kozice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Nebi ni isla direktno na sunce...tako bi bila u kolicima u hladu na miru sjedila...

No bas me zanima dal postoji neki VAZAN razlog zasto ne van?...bez ovoga gore...

tocnije da nebi slucajno kozice pogorsale,rasirile ...jer one su jos uvijek u fazi izbijanja...

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
    Nebi ni isla direktno na sunce...tako bi bila u kolicima u hladu na miru sjedila...

No bas me zanima dal postoji neki VAZAN razlog zasto ne van?...bez ovoga gore...

tocnije da nebi slucajno kozice pogorsale,rasirile ...jer one su jos uvijek u fazi izbijanja...
    ne znam za opravdan razlog, isto sam čula od nekoga...
    uglavnom, moji su imali istovremeno (2.2012), išli smo van u šetnju peti dan jer su već bili ludi doma

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Odustala ja od odlaska vanka...

Danas su joj bas izletile kozice svugdje ...i to bas velike...

Starija je imala hrpetinu sitnih i par vecih...manja svega par manjih a punooo velikih...ok ni priblizno onoliko ko starija ali to izgleda bas grozno na malom tjelescu... s tim da su bas svugdje razbacane po glavici,rukicama,trupu,nogicama ,liceku...

Zabrinjava me jedna stvar ispod jednog pazduha ima bas vecu crvenu fleku ,kozice tamo nije bilo...

Bilo joj je prije nekih 2tj.mrvicu crvenkasto...no nisam obracala paznju previse (namazala kremicom i prepisala iritacijim od znojenja)...no sada je zarko crveno pa neznam sto da mislim ...

Opet namazala kremicom i sada pava...pa neznam dal da se brinem ili ne?

Ginger ti si spominjala crvene fleke pa sam se malo i zabrinula...
    Kako ste vi danas?

ps.kada prestaju izbijati....starija se treci dan vec lagano pocela oporavljat..a bebi danas tek izletilo..
    Posljednje uređivanje od lidać2 : 06.04.2016. at 19:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •