Pokazuje rezultate 1 do 50 od 172

Tema: Koliko su zaposlene mame dobre mame?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Bila sam zaposlena mama dvoje djece. I to je sasvim dobro štimalo. Doduše manje sam ih mogla voziti na aktivnosti ( oboje radno vrijeme u smjenama), ali nisam osjećala da nekoga zapostavljam. Ni sebe, ni muža, ni sinove. Mislim da sam bilo sasvim OK mama.

No, rođenjem trećeg djeteta, i shvaćanjem koliko moja djeca profitiraju tokom one lijepe, duge, tri godine porođajnog shvatila sam da mi je previše biti zaposlena mama troje djece. Znala sam da se neću moći posvetiti poslu (koji nije trpio odsutnost duhom ) i njima trima, ako pri tome ne puknem negdje. Plus visoki tlak koji sam dobila. I još jedan plus, mužev posao, jako dobro plaćen, ali iziskuje pola godine bilo gdje u svijetu.

Uglavnom, mislim da je djeci ljepše kada je mama, ili tata ( imam primjer u široj obitelji) doma i na raspolaganju. Ako se može. I ako se hoće.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    I još jedan plus, mužev posao, jako dobro plaćen, ali iziskuje pola godine bilo gdje u svijetu.
    Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih vrlo rado bila teta Mirica, ali ne da sam se dobro udala, nego da mi je recimo bogata teta Myrica iz Amerike ostavila dobro nasljedstvo.
    Evo, meni je žao šta nisam imala ovakvo zaleđe, ne kažem da bi odabrala biti Mirica, ali bi rado da sam barem imala mogućnost izbora.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •