Pokazuje rezultate 1 do 50 od 524

Tema: Zasto su kineske majke superiorne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Možda imate i vi pravo otići na predmetne informacije, ja sam to znala raditi dok sam davala instrukcije djeci iz moje škole, ali to su bili većinom učenici moje razrednice, i sve sam nastavnikr znala jer su bili i moji nastavnici
    U svakom slučaju djeca bi trebala i,ati ispravke testova u bilježnici bar moji tak imaju, a bilo je toga i u moje doba
    Usput djeca ako idu sami u školu trebali bi sami brinut i o instrukcijama
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 17.04.2016. at 09:37

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Možda imate i vi pravo otići na predmetne informacije, ja sam to znala raditi dok sam davala instrukcije djeci iz moje škole, ali to su bili većinom učenici moje razrednice, i sve sam nastavnikr znala jer su bili i moji nastavnici
    U svakom slučaju djeca bi trebala i,ati ispravke testova u bilježnici bar moji tak imaju, a bilo je toga i u moje doba
    Usput djeca ako idu sami u školu trebali bi sami brinut i o instrukcijama
    Može na informacije ićinetko drugi, ali za ovu priču to je razmjerno nebitno. Bitno je pokazati da neki roditelji ne preuzimaju svoj dio odgovornosti za djetetovo školovanje i uspjeh i time direktno negativno utječu na to. I ne razumiju to ili im se fućka. A nema pomoći... ne zanemaruju tu djecu dovoljno da bi se sustav pobrinuo za njih, a ne shvaćaju razmjere štete koju na taj način digoročno čine. Nema tu rješenja osim podizanja svijesti o tome na vrlo širokoj bazi, kroz medije i slično jer ostalo mi se čini nedjelotvornim. Neki su ljudi jednostavno lijeni. Neki imaju tko zna kakvih problema. Mnogi ne kuže važnost obrazovanja. O tome je riječ. Ne o instrukcijama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •