Pokazuje rezultate 1 do 50 od 172

Tema: Koliko su zaposlene mame dobre mame?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nije mi zabava. Samo mi je stravično da majke moraju nakon tri mjeseca razmišljati kuda i kamo, a sjećam se svoje male do prije nedavno koliko sam joj zapravo potrebna. Samo to.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Nije mi zabava. Samo mi je stravično da majke moraju nakon tri mjeseca razmišljati kuda i kamo, a sjećam se svoje male do prije nedavno koliko sam joj zapravo potrebna. Samo to.
    Ma to je mozda vise tvoj osjecaj da si joj tako stravicno potrebna, vjerojatno je bebi u toj dobi svejedno da li je s mamom, tatom, bakom ili dadiljom. Ja sam se vratila na posao kad su moji imali 5 i 6 mj, baka i tata su bili skroz dostojna zamjena.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ma to je mozda vise tvoj osjecaj da si joj tako stravicno potrebna, vjerojatno je bebi u toj dobi svejedno da li je s mamom, tatom, bakom ili dadiljom. Ja sam se vratila na posao kad su moji imali 5 i 6 mj, baka i tata su bili skroz dostojna zamjena.
    Ovo je debela istina. Ja se i danas žderem što sam mislila da mi nema dostojne zamjene. Iz danađnjih cipela - više se radilo o tome da je MENI tako bilo bolje. To sam u onom trenutku mislila i nisam bila sposobna udaljiti se i pogledati dugoročno. Jednostavno nisam to mogla učiniti. Moglo mi je biti, do neke mjere. A odluka je imala posljedice - ne odviše lijepe.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 18.04.2016. at 09:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •