Pokazuje rezultate 1 do 50 od 323

Tema: Ne skida se sa cice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Šalta se s cice na cicu već dobra dva sata, počela je natezati i gristi. Kao da ničega nema unutra, nikako da se napije, smiri i zaspi. Počelo mi je sve to biti vrlo neugodno. Nije da me bole bradavice, ili da imam rane, već sam podražaj kao da mi smeta. Kada stisnem naravno ništa ne izlazi, ali nije ni ranije. Ona je prehlađena i nervozna, a cicanje, odnosno natezanje i šaltanje uopće ne pomaže.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Šalta se s cice na cicu već dobra dva sata, počela je natezati i gristi. Kao da ničega nema unutra, nikako da se napije, smiri i zaspi. Počelo mi je sve to biti vrlo neugodno. Nije da me bole bradavice, ili da imam rane, već sam podražaj kao da mi smeta. Kada stisnem naravno ništa ne izlazi, ali nije ni ranije. Ona je prehlađena i nervozna, a cicanje, odnosno natezanje i šaltanje uopće ne pomaže.
    Bila bi nervozna u svakom slučaju. Neugodna kombinacija virus+zubi... Ako ti smeta, skini ju s cice ili bar ograniči koliko ti je podnošljivo. A ako su curici jako natečene desni i slini, daj joj dozu paracetamola da može u miru odspavati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •