Stranica 13 od 15 PrviPrvi ... 31112131415 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 742

Tema: On radi, ona ne radi

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, al ti si navela uobičajeno radno vrijeme - i onda se vraćamo na to da bi jedan roditelj trebao ostati doma. Nemreš raditi i biti doma u 4, pa ni u 5.
    Jednostavno ne ide.

Kaj ja znam - možda ak netko ostaje na poslu do 6, 7, ima radne vikende, ali ovo 4,5 je nekako uobičajeno, rekla bih.

E da, ono kaj ja mislim je da je u manjim gradovima puno lakše imati kvalitetniji obiteljski život - em je šira obitelj povezanija, em se manje vremena gubi u prometu, pa tako ostaje više vremena nakon posla

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Za moja mjerila mnogi ne provode dovoljno vremena s djecom, samo sto su to moja mjerila. Ovo silno razvazanje nakon posla po aktivnostima meni je neprirodno, ali ne mogu se svi ni odseliti na selo i zivjeti nekim laganini ritmom bez aktivnosti. I jedino sto mi stvarno smeta su oni koji smatraju da izbora nemaju i da su njihove prilike teze i zahtjevnije od tudih. Ne volim te zrtva tipove ljudi.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Manji mjesta su super jer stvarno puno manje vremena gubis u prometu a i izbor mogucih aktivnosti za djecu je manji pa je mala vjerojatnost da ce dijete svaki dan imat nesto. S druge strane, onda ta djeca nece ni naucit te silne strane jezike, borilacke vjestine i instrumente. Al ne mos sve! Osim onih par koji mogu.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je vrijeme kad vozim dijete na trening i s treninga baš kvalitetno provedeno zajedničko vrijeme. Često smo jedan na jedan u autu, vezani pa ne može nitko odvrludati na svoju stranu i znamo baš lijepo pročavrljati o svemu i svačemu.
    Jasno da je razlika velika kad su djeca mala i nasušno te trebaju u dnevnoj dozi igranja, maženja, držanja za ruku. A kad dođu do neke dobi sretan si da ih uloviš na pola sata da te gledaju i pričaju s tobom a ne da su zadubljeni u mobitel srastao s rukom npr. Ili pišu dnevnik iza zatvorenih vrata sobe sa prijetećim porukama o zabrani ulaska.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Al kad dodu do te dobi onda sami idu na aktivnosti. Bar mi se cini....iz mog iskustva. Mi vozimo samo u slucaju da busa nema ili da je vani potop ili kad nam je usput. Pa do koje se godine djeca razvazaju? Rekla bih do 8, 9 a vi?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni je to i doba kad kreću na aktivnosti
    sedam, s polaskom u školu.
    a još uvijek razvažamo, odnosno pratimo. m, m svaki put (9 godina), al nam je doslovce 5 min vožnje ili 15 min pješke. pa to iskoristim kao šetnju sa psom. a j zna imati trening do 22.00 pa onda odemo po njega da dođe brže. može on busom, ionako izlazi van vikendom do 23, al bi došao doma prekasno.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovisi o udaljenosti i raspoloživosti javnog prijevoza.
    Npr. moja kćer će sad 10 ali aktivnost joj je na mjestu na koju moram priznati da ja ne bi znala doći javnim prijevozom bez dubokog razmišljanja čime, kako, kuda i s koliko presjedanja.
    Sin npr. ima školu popodne i završava u 7,10 a trening mu je u 8 ne baš blizu. Pa ili ne bi išao ili ga netko odveze.
    Teleport nemamo.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bas bih mogla poslati svog sina samog na trening sa kompletnom opremom .

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Al kad dodu do te dobi onda sami idu na aktivnosti. Bar mi se cini....iz mog iskustva. Mi vozimo samo u slucaju da busa nema ili da je vani potop ili kad nam je usput. Pa do koje se godine djeca razvazaju? Rekla bih do 8, 9 a vi?
    U nasem slucaju do 18 godina , i polozenog vozackog ispita.
    osim ako ne promjeni sport.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a sad nagradno pitanje - što trenira sin od sirius?
    ja znam :d

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    U nasem slucaju do 18 godina , i polozenog vozackog ispita.
    osim ako ne promjeni sport.
    Mogla bih napisati isto, a zadnju rečenicu modificirati u "osim ako ne promijeni instrument"

(inače se kreće sam tramvajem po gradu kad ide nekim drugim poslom, ali s osjetljivim instrumentom na leđima, i koji je veći od njega... neću ga tako skoro pustiti samog u tramvaj)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Mogla bih napisati isto, a zadnju rečenicu modificirati u "osim ako ne promijeni instrument"

(inače se kreće sam tramvajem po gradu kad ide nekim drugim poslom, ali s osjetljivim instrumentom na leđima, i koji je veći od njega... neću ga tako skoro pustiti samog u tramvaj)

Roditelji koji ne zele da im se djeca osamostale upisuju djecu na takav instrument i sport.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a sad nagradno pitanje - što trenira sin od sirius?
    ja znam :d
    Valjda hokej-njihova oprema je teza i veca od njih

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bingo

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Baš ste nepraktične :klavir_i_dramska: .

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Roditelji koji ne zele da im se djeca osamostale upisuju djecu na takav instrument i sport.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I razvoze djecu stariju od 10 godina.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

To mi nije palo napamet, ta tezina opreme. Eto koliko sam otvorena...

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Seni, ja to malo i iz osobnog ugla...uopce se ne radi o djeci čiji roditelji rade daleko. Samo mi je tesko kad vidim djecu koja npr.imaju neke teskoce koje bi se dale angazmanom popraviti, ali ne...mama i/ili tata se ne znaju zaustaviti ili usporiti u penjanju svojom korporacijom pa moraju doci na sam vrh. I kazu da je dijete malo lijeno, a oni toliko rade.

Nakon sto smo posvojili dijete, gledala sam malca koji je rucao u restoranu neke javne ustanove dok sam roditelje susretala samo u Gloriji (osobito u rubrici "što kuhaju poznati" ), nikad mu na priredbu nisu STIGLI. Doma nitko nije prije 19.30 dolazio.

Necu o aktualnijim primjerima, ima ih stalno. Jadna su takva djeca iako im ne fali materijalno nista.

Zasto imati djecu kad su ti smetnja i ne uzivas u njima i s njima?
    Misliš da bi kod tih roditelja i djece stvari bile drugačije i da ti roditelji rade do 16/17h, ili uopće ne rade?

Ja ne ganjam karijeru, no u mladom roditeljstvu mi se dva puta dogodilo da po 6-7 mj. radim od 9 do 21 (ugovoreni projekti, ludi poso, bla bla bla bla). Mali su tad bili (i sad su), po danu su znali spavati po 3-3,5 sata i onda bi znali biti budni i do 23-24h. Ja sam se potrgala da im u tih 2-3 sata dam sto vise i probam nadoknadit sto vise. Ne zavaravam se da je to isto kao i biti puno ranije doma, ali nisam mislila ni da je nebitno.
    Hocu reci, cini mi se da ti ne treba cjelozivotna karijera da budes djetetu nedostupan, i fizicki i emocionalno, da ne budes angaziran i sl. Stovise, cini mi se da nerijetko vidam takve roditelje, bez obzira na radni status roditelja. Stovise, u bliskoj okolini bas imam primjer djeteta, jedinca, za koje u familiji cesto kruze komentari "opet ga šutaju". Iako roditelji zive u istom kvartu kao i baka i deda, i imaju neke uobicajene poslove, dijete u vrticu/skoli svakodnevno kupe baka i deda, koji ga onda vode na 3 aktivnosti 5 dana u tjednu, a preko vikenda dijete spava kod bake i dede da se roditelji odmore od posla. Sretnem tu obitelj tu i tamo na nekim zajednickim druzenjima, ne zelim, niti mogu suditi o djetetu, no drugi cesto o njemu govore iz te perspektive - jadno ono, roditelji su mu nedostupni, neangazirani... Sad sam se sjetila da sam i sama čula tu mama jednom da priča kako joj je dijete lijeno. Što je s roditeljima koji su fizicki u istoj sobi, ali vječno na gadgetu, vidim i takve. Hocu reci, ne treba ti karijera da im budes nedostupan.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moj ide na plivanje, pa oprema nije problem
    Al zivimo gdje zivimo, pa ga vozamo :iza devet gora i deset mora:

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I još sam htjela dodati da sam skoro baš svaki put STIGLA na sve radionice u vrtiću, dogadaje i sl. - baš to što bi bila na poslu od jutra do sutra, nerijetko i vikendom, davalo mi je za pravo da na poslu kažem - sutra dolazim u 11h, u vrtiću mijesimo brašno, Dani kruha su.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    Moj ide na plivanje, pa oprema nije problem
    Al zivimo gdje zivimo, pa ga vozamo :iza devet gora i deset mora:
    Mozebitno jos ne pliva za ozbiljno?

Bratova plivacka torba, sa svom opremom za natjecateljski sport, nije bila puno manja od pune hokejaske spreme...

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ali, u pravu si. Pliva samo subotom, odnosno jos uto/cet jedan tjedan, a drugi tjedan nista
    Od opreme nosi rucnik, gace, kapu i naocale

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Baš ste nepraktične :klavir_i_dramska: .
    Mhm, dramska... Moj mlađi sin ide na probe svoje kazališne družine s rukama u džepu, ali stariji... njega bome mm vozi kad ima dramsku (jer on je tehničar, pa nosi laptop+kameru+stativ) pa si ti sad misli....

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bas bih mogla poslati svog sina samog na trening sa kompletnom opremom .
    Ova nemajka je to uredno radila, ona ruksak-torba i snalazi se druže, posebno za jutarnje treninge. Možda je zato i promijenio sport.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Ova nemajka je to uredno radila, ona ruksak-torba i snalazi se druže, posebno za jutarnje treninge. Možda je zato i promijenio sport.
    Ma kakva nemajka... Djetetu treba pokazati da i mi imamo svoje granice. To je isto životna škola. Uostalom, da je želio nastaviti s tim sportom, možda bi te žicao i molio...a ovako, nadam se da je zadovoljan promjenom. Ja nisam od sinova tražila da upišu srednju glazbenu nakon što su završili osnovnu. Nije im to bilo špica filma. Našli su si druge zanimacije (gluma, snimanje i slično) i dobro.

A s učestalim razvažanjem i pratnjom djece prestali smo negdje dok su bili u četvrtom razredu, ali moglo nam je biti kad smo u kvartu gdje je do sportske dvorane 5 min pješice, a glazbena škola 10 min, škola stranih jezika je bila u istoj zgradi gdje i glazbena. Nisu svi roditelji te sreće, pa su primorani razvažati.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma šalim se malo, nije zato promijenio sport, posložilo se više stvari paralelno kako to uvijek biva. Sada više meni fali hokej nego njemu, nakon skoro 10 godina razvažanja i drhturenja uz led čovjek se navikne. On je sav u košarci a ja uživam u jeftinoći opreme.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    možda bi te žicao i molio...a ovako, nadam se da je zadovoljan promjenom. Ja nisam od sinova tražila da upišu srednju glazbenu nakon što su završili osnovnu. Nije im to bilo špica filma. Našli su si druge zanimacije (gluma, snimanje i slično) i dobro.
    dobro je dok ima koga, ali ako radiš fiksno radno vrijeme onda ne možeš, tak je frendičina klinka išla na sinhronizirano na Utrine prvih 3-4 godine škole, dok je imala ujutro školu, pa su roditelji je mogli vozit na bazen, a onda su promjenili klub na Mladost, gdi je sama morala ići tramvajem, ali imala je samo 4-5 tramvajskih stanica kaj i nije problem, a treninzi u svako doba dana,nimalo nisu imali zajednički nazivnik s radnim vremenom roditelja, i eno mala u 2 razredu srednje još uvijek se bavi time.

ok nije tak lako rješenje za hokej,jer i moj sused svog klinca vozi na treninge.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Za moja mjerila mnogi ne provode dovoljno vremena s djecom, samo sto su to moja mjerila. Ovo silno razvazanje nakon posla po aktivnostima meni je neprirodno, ali ne mogu se svi ni odseliti na selo i zivjeti nekim laganini ritmom bez aktivnosti. I jedino sto mi stvarno smeta su oni koji smatraju da izbora nemaju i da su njihove prilike teze i zahtjevnije od tudih. Ne volim te zrtva tipove ljudi.
    X

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi isto ne razvažamo jer je sve u krugu 20 min pješice.
    Sad je krenula na judo i to ide sama busom, a često ju i tata odveze jer voli ići s njom.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    dobro je dok ima koga, ali ako radiš fiksno radno vrijeme onda ne možeš, tak je frendičina klinka išla na sinhronizirano na Utrine prvih 3-4 godine škole, dok je imala ujutro školu, pa su roditelji je mogli vozit na bazen, a onda su promjenili klub na Mladost, gdi je sama morala ići tramvajem, ali imala je samo 4-5 tramvajskih stanica kaj i nije problem, a treninzi u svako doba dana,nimalo nisu imali zajednički nazivnik s radnim vremenom roditelja, i eno mala u 2 razredu srednje još uvijek se bavi time.

ok nije tak lako rješenje za hokej,jer i moj sused svog klinca vozi na treninge.

Tak je moja svojedobno željela sinhronizirano plivanje i skokove u vodu, ali nije išlo jer nemamo bazena u blizini.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Naravno da je sve lakše ako je u blizini. Preporodili smo se zadnje dvije godine kada se otvorila škola stranih jezika na 3 min od nas. Odmah sam dogovorila jutarnje i rane popodnevne termine, jedna obveza manje za razvažanje.

Inače, sada ima treninge 4-5x tjedno i dogovorili smo se sa roditeljima od 2 djece koja stanuju u blizini da naizmjence vozimo i preporodili smo se od kada smo u takvoj organizaciji.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 10.05.2016. at 13:15

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    M Mali su tad bili (i sad su), po danu su znali spavati po 3-3,5 sata i onda bi znali biti budni i do 23-24h. Ja sam se potrgala da im u tih 2-3 sata dam sto vise i probam nadoknadit sto vise.
    Da, kod mene je ritam sličan, cura je oduvijek išla kasno spavati, oko 23h-24h, sada oboje idu oko 22:30 preko tjedna, vikendima oko 23:00.
    Tako da navečer nadoknadimo kasniji dolazak s posla, vremenski nam dođe na isto.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Da, kod mene je ritam sličan, cura je oduvijek išla kasno spavati, oko 23h-24h, sada oboje idu oko 22:30 preko tjedna, vikendima oko 23:00.
    Tako da navečer nadoknadimo kasniji dolazak s posla, vremenski nam dođe na isto.

Krivo sam napisala, sad radi treninga spavati se ide: seka oko 23:30, braco oko 22:30, preko vikenda oboje oko 23:00.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a kad se ta deca dižu?

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kod nas su bile različite dobre i loše faze.

Cura recimo nikada nije spavala dugo u komadu noć, uvijek cca 8 sati. Ako zaspe oko 23-24, ona se spontano već oko 8h budi. Ali obožavala je spavati po danu, po 3-3.5 sata. To je mogla i kad bi ostajala doma, a i u vrtiću bi toliko odvalila. Tako je bilo i kad je bila beba, i kad sam ja bila doma. Kad sam počela normalno raditi, jedva smo joj smanjili dnevno spavanje, ali i dalje se borimo da zaspe oko 22 ili 22.30

Kod malog je isto bilo ok dok je spavao popodne, kad je prestao, to mu je naravno prekasno. Ako bi išao u vrtić dizali bi ga u 8.30. Kad je zbog zdravlja ostajao s čuvalicom, spavao bi do 9-9.30, sam se budio tada.

Koma je to naravno ako se moraju rano ustati, pa smo utjecali na to koliko god smo mogli u tom periodu kad sam radila prekovremeno. Kad nisam, moglo se drugačije organizirati spavanje.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

đizzz....meni da je netko budan iza 21, mislim da bih se upucala. Fakat

Naši klinci su stalno s nama...osim aktivnosti. Nekad kvalitetno provodimo vrijeme, nekad manje kvalitetno. Nekad bi dala bogatstvo da ih netko uzme na par sati...ahhhh

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    đizzz....meni da je netko budan iza 21, mislim da bih se upucala. Fakat

Naši klinci su stalno s nama...osim aktivnosti. Nekad kvalitetno provodimo vrijeme, nekad manje kvalitetno. Nekad bi dala bogatstvo da ih netko uzme na par sati...ahhhh
    Potpis! Dogurali smo do spavanja između 21:30-22:00 tek ove godine kad je stariji krenuo u srednju školu, a mlađi u kazališnu družinu, pa imaju više obveza, dolaze doma kasnije i ne fali im više toliko sna kao dok su bili manji.

Ali MENI je važno da su oni u krpama u neko normalno vrijeme, zato jer i ja obično legnem brzo iza njih (radim od 7, ne bih fizički izdržala da su mi djeca budna do ponoći + ja s njima).
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 10.05.2016. at 15:33

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a kad se ta deca dižu?
    Cura kad ima školu ujutro onda je budimo u 7, kad ima školu popodne onda je budimo 10, 11.

Mali se budi oko 830, sam od sebe.
    I ne spavaju popdne.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 10.05.2016. at 15:39

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mi oboje radimo od 9 do 17h, nama "dan počinje" bliže 18h. Djeca su uvijek mogla spavati do pol 9 ujutro, a i navečer ih je teško staviti u 20h spavati ako smo tek u 18.30 "ručali".
    A kad bi ih nekim čudim i stavila u krevet prije 21h, to je obično završilo tako da leže budni još sat vremena i kukaju da im se ne spava. Dok su spavali popodne, prije 22 ništa nije dolazilo u obzir.

I naravno da bi mi trebalo vrijeme za mene... bit će... jednom
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 10.05.2016. at 15:42

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bome i ja navečer jedva čekam leći.
    Najbolje mi bilo kad je odgajatelj počeo pričati kako smo premalo s djecom. Jesmo, 8 h rada, 2 h puta. Al njemu je prerano da se ide spavati u 21-22. treba se igrati s djecom. Do kad? Do ponoći? A ujutro se dižem prije 6, njih budim malo iza pola 7. Pa to su vrtićka djeca!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    I naravno da bi mi trebalo vrijeme za mene... bit će... jednom
    Pa vrijeme za mene je od 6-7h (dok se istovremeno krčka ručak, ja stepam na steperu) i navečer od 23-01

Spavanje je precijenjeno.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ama peterlin! je li ja to dobro čitam da utjeruješ momke, 8.razred i 1.srednje na spavanje?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    treba se igrati s djecom. Do kad? Do ponoći?
    Moji se najbolje zaigraju oko 22-23h

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku

ama peterlin! je li ja to dobro čitam da utjeruješ momke, 8.razred i 1.srednje na spavanje?
    Jel mogu ja jednog Peterlininog momka bezecirati za zeta?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Jel mogu ja jednog Peterlininog momka bezecirati za zeta?
    ja se ne bih usudila
    jer moja bi ga mala toliko pokvarila da bi ga se mater odrekla

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

moj muž kaže, a majka mu potvrđuje, da je do 8. razreda išao spavat u 8 sati navečer
    ne razumijem zašto uporno inzistiraju na tako besmislenoj laži jer moj muž je najnoćniji noćni tip kojeg sam ikad upoznala
    on bi najradije, a u nekim životnim fazama i je, obrnuo dan za noć
    njegov život počinje kad se ja, djeca i kokoši skupimo na spavanje

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    moj muž kaže, a majka mu potvrđuje, da je do 8. razreda išao spavat u 8 sati navečer
    ne razumijem zašto uporno inzistiraju na tako besmislenoj laži jer moj muž je najnoćniji noćni tip kojeg sam ikad upoznala
    on bi najradije, a u nekim životnim fazama i je, obrnuo dan za noć
    njegov život počinje kad se ja, djeca i kokoši skupimo na spavanje
    I MM tad krene u akciju - uživa u blagodatima mira i tišine.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Svih troje idu spavati oko 21-21.30..To sada od kada je duži dan, preko zime 20-20.30.
    Ljeti idu oko 22.00 jer smo do skoro 20h još uvik na plaži.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u našoj obitelji ja idem prva spavati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •