Pokazuje rezultate 1 do 50 od 635

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pozdrav svim mamama

Nije me jako dugo bilo, žao mi je što ima toliko novih cura, ali mi je drago što su neke poput vatre trudnice. Sretno svima da ovaj put zagrlite svoje bebe.

Kod mene je prošlo 2 godine i 2 mjeseca i nekako sam u tupilu. Ni loše ni dobro. Konačno sam si posložila u glavi da ipak želim još jedan put pokušati i to s donacijom jajnih stanica u Češkoj. Nije bilo lako donijeti ovu odluku i neće biti lako skupiti lovu (ha ha), ali osjećam u svom srcu da to moram.

Koristim priliku da zahvalim puno Beti. Nemaš pojma koliko su mi tvoji postovi značili. Doslovno su me odvukli s ruba puno puno puta. Hvala ti

Držte se cure. Ima svjetla na kraju tunela, sigurna sam

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj TrudyC prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svim mamama

Nije me jako dugo bilo, žao mi je što ima toliko novih cura, ali mi je drago što su neke poput vatre trudnice. Sretno svima da ovaj put zagrlite svoje bebe.

Kod mene je prošlo 2 godine i 2 mjeseca i nekako sam u tupilu. Ni loše ni dobro. Konačno sam si posložila u glavi da ipak želim još jedan put pokušati i to s donacijom jajnih stanica u Češkoj. Nije bilo lako donijeti ovu odluku i neće biti lako skupiti lovu (ha ha), ali osjećam u svom srcu da to moram.

Koristim priliku da zahvalim puno Beti. Nemaš pojma koliko su mi tvoji postovi značili. Doslovno su me odvukli s ruba puno puno puta. Hvala ti

Držte se cure. Ima svjetla na kraju tunela, sigurna sam
    Tu i tamo dođem na ovu temu, i onda nađem ovakav post . Tako mi je drago da sam pomogla.
    Prije puno godina sam bila često tu, lakše sam se nosila sa tugom, jer je ovo jedino mjesto gdje sam mogla reći što mi je bilo na duši. Nekako svi oko mene nisu željeli razgovarati, njima je moja curica, umrla tokom poroda na termin, bila tema o kojoj se ne govori.

Zato razumijem sve vas, znam kako se osjećate, znam što je tuga, bijes, ljubomora nakon gubitka djeteta. Prolazak godina donosi olakšanje, što ih više prođe, to je lakše. Samo datumi su ono što nisam zaboravila, a kako je rođena 01.01. još mi je teže. Ipak sam imala jako puno sreće, jer imam još troje djece. Nadam se da će i svaka od vas imati dijete, nije lako, ali jake smo mi. Sve.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •