Pokazuje rezultate 1 do 50 od 175

Tema: puževi golači-pomoć

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne mislim ih pojit pivom niti hraniti žgancima. Dovoljno je kaj mi potamane salatu i kaj im otimam jagode iz usta.
    Jutrošnja berba - 86 komada. Od toga se odrekla dvije mlade salate koje su već formirale glavice - po desetak ih bilo na svakoj.
    Svaku jagodu koja počne crveniti načmu - po 2-3 bila na 3 jagodice. Morat ću ih brati narančaste pa puštati da dozrijevaju u zdjelici. Dobro kaj imam brdo šumskih pa njih ne stignu potamaniti, a dica uživaju u branju.
    Zbog njih sam povrće počela saditi u tegle jer je tamo ipak sigurno. A jagode koje su u tegli su najdeblje i sigurne od ljigavaca!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mislim ih pojit pivom niti hraniti žgancima. Dovoljno je kaj mi potamane salatu i kaj im otimam jagode iz usta.
    Jutrošnja berba - 86 komada. Od toga se odrekla dvije mlade salate koje su već formirale glavice - po desetak ih bilo na svakoj.
    Svaku jagodu koja počne crveniti načmu - po 2-3 bila na 3 jagodice. Morat ću ih brati narančaste pa puštati da dozrijevaju u zdjelici. Dobro kaj imam brdo šumskih pa njih ne stignu potamaniti, a dica uživaju u branju.
    Zbog njih sam povrće počela saditi u tegle jer je tamo ipak sigurno. A jagode koje su u tegli su najdeblje i sigurne od ljigavaca!

pa draže mi njima pivo i žganci, a meni salata i jagode
    btw, jagode ti ne dozore nakon što ih ubereš

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •