Ma nisu svi s amperom putra. Oni drugi imaju sam pol ampera putra.
Recite mi što je amper, to nije trik pitanje :D
Ja znam samo za amper, jedinicu za struju, pa se pitam za šta se još kaže amper?
Amper za tebe je sić, mislim.
Posljednje uređivanje od spajalica : 03.06.2016. at 15:56
amper = kanta = sić
podrzavati li bibliju na vjeronaku, u kojoj su lotove kceri dobile djecu sa svojim ocem?
podrzavate li grcku mitologiju, u kojoj edip ima djecu sa svojom majkom?
na ova pitanja ne ocekujem odgovor, navodim ih samo zato, da ukazem na besmislenost ovog gore pitanja.
koje je upravo na nivo portala koji se citira.
ali ono sto zelim reci jest zapravo:
oprostite na grubosti, ali nemojte se sramotiti sa izjavama ovakvog tipa, ako se ne razumijete u literaturu i umjetnost.
covjek zaista tim podrucjima ne mora vladati, ali onda treba pustiti da govore, one koji o tome nesto znaju.
skole postoje i iz razloga, da djeci daju znanje, opce obrazovanje i kulturu, koju ne mogu dobiti u okruzju u kojem odrastaju.
i da odmah preduhitrim pitanja:
svatko ima pravo misliti sto zeli, ukljucujuci i to da picasso radi brljotine, a james joyce pise bezvezarije....itd
no na srecu u svim tim disciplinama postoji nesto sto se zove strucnost, sto se zove vrijednosni kriterij, te se koncept edukacije na tome i bazira.
ok.
ja sad stvarno vise nista ne kuzim.
doduse samo sam preletjela portale...
do ponedjeljka ce valjda biti barem malo jasnije...
Nemas sta, ceka se karamarko. Vjerojatno odlazi i on, dva ovna na brvnu ne mogu skupa..izgleda da ce ipak biti nesto pameti u cijelom ovom kaosu..
Na temu lektire:
https://www.youtube.com/watch?v=8Ype...ojQPktkCrUI1Xb
I općenito prosvjeda:
https://www.youtube.com/watch?v=b-mnMsq4lrY
... Karamarko da odlazi. Bojim se da taj film necemo gledati.
Pa i Petrov da odlazi!! Ma da tek tako? Bez obzira na Karamarka? Ajd sad ce se i on oglasiti.
Sjecam se kad je Sanader imao presicu i rekao da odlazi. Meni je to bilo iznenadjenje. Da li me ceka i sad isto?
Ovaj je bolji od drugog linka jer je cijeli video:
https://www.youtube.com/watch?v=f797...UI1Xb&index=56
Uh, trebala sam citirati, nesto sm spetljala. Pljescem tanji na postu s prethodne stranice, o lektiri i reformi.
Jesam vam rekla... : ego velicine svemira:
upravo slušam. karamarko ne odlazi nikud, a orešković je izgubio povjerenje hdz-a.
![]()
Ovo ko klinci. Ajd ti, ne ajd ti. Ajd ja cu, al ajd i ti......
Ma sad ce Karamarko sloziti svoju vladu . Moguce da se slizao sa Bandicem i ekipom pa ce navuci broj zastupnika.
Eto , kaze Karamarko da pustimo matematiku. Mora da je vec izracunao koliko kosta par ruku.
sa bandicem se vec slizao, samo koliko sam ja razumijela, bandicevi glasovi mu nisu dovoljni.
I meni bi pao kamen sa srca da sam uspjela kupiti dovoljno glasova da konacno mogu vladati kako spada.
Cek a sto cemo s povjerenjem Karamarku u saboru?
Posljednje uređivanje od spajalica : 03.06.2016. at 17:58
A i ta sirina kupovine. Pa nije da ce i to neku stabilnost dati.
Posljednje uređivanje od spajalica : 03.06.2016. at 18:00
Koga biriga za stabilnost, ako imas vlast?!
ko da je njemu do stabilnosti.
Pa eto nas obicne gradjane. Necemo valjda ovo opet prolaziti kad se npr. Bandic malo naduri. Covjek ne vjeruje sto sve u hrvata ima.
Kupuje glasove ko kisobrane kod Kineza koji uvijek traju samo do nove kise.
I sta ce nam prvi potpredsjednik biti badic. Ooooo sto ce se delati....
Znala sam da ce doci dan kada cu plakati za Jadrankom Kosor...![]()
S nasim bogati, kako s cijim?
Igra prijestolja, nova sezona. Bas me zanima koji politicki mrtvac ce uskrsnut u ovoj sezoni.
Pa ja mislim da nasim ne. Mi smo svoje vec poodavno potrosili. A nesto mi se cini da ni EU nije luda dati svoje za zabavu.
Posljednje uređivanje od spajalica : 03.06.2016. at 18:10
Znam da ste vi već na drugim temama, ali ne mogu shvatiti ovaj linč lektire. Šokirana sam tolikom bibliofobijom.
Ako jedan gimnazijalac ne može kritički pročitati bilo koje od ovih djela, onda mu nije mjesto u gimnaziji. Pa o čemu se tu priča? Zar ćemo se sablažnjavati nad svjetskim remek-djelima? Suskind, Murakami, Grass i njegov "Limeni bubanj", Ferić - tko je god to pročitao, jasno mu je da životne scene nisu same sebi svrha.
Ne mogu shvatiti, ne vjerujem da itko može biti protiv navedenih djela. Pitam se u kakvom ja to balonu živim...
Suskinda se igrom slučaja sjećam, čitala sam ga u 3. ili 4. srednje (ne kao dio lektire). Bio mi je otkriće.
I da, bila sam debelo zrela da ga tad čitam (a nisam bila jedna od zrelijih).
Pa sad, to je definitivno knjiga za koju mi nije jasno što bi tražila u lektiri ?! ali nebitno (nije mi jasno niti što traži Miro Gavran)