Pokazuje rezultate 1 do 50 od 341

Tema: Izrazita sramežljivost!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A mi smo jucer imali problem s Bandićem :D
    Dodem po J. u vrtic a ona ljuta, placljiva i ne zeli pricati, kaze nije ljuta a sijeva iz nje. Pustim ju ja da dode k sebi i kaze ona jesam ljuta sam. I sta i zasto i konacno kaze dolazi nam netko u vrtic ali ne zeli reci tko.
    Nabadam ja jel zubar, lijecnik ovaj onaj, nije nitko od takvih. Ona i dalje ljuta i place.
    Nista pitam ja mamu jednu iz vrtica, kaze ona dolazi im Bandić.
    Uglavnom dolazi Bandić, ali s njim dolaze naravno i kamere i biti ce na televiziji i ona je sva jadna i naravno sram ju je. Eto, cijela drama oko Bandića :D

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Dodem po J. u vrtic a ona ljuta, placljiva i ne zeli pricati, kaze nije ljuta a sijeva iz nje. Pustim ju ja da dode k sebi i kaze ona jesam ljuta sam. I sta i zasto i konacno kaze dolazi nam netko u vrtic ali ne zeli reci tko.
    Nabadam ja jel zubar, lijecnik ovaj onaj, nije nitko od takvih. Ona i dalje ljuta i place.
    Uglavnom dolazi Bandić, ali s njim dolaze naravno i kamere i biti ce na televiziji i ona je sva jadna i naravno sram ju je. Eto, cijela drama oko Bandića :D
    Reci joj da se smije sakriti. Kod mog L. je to obično palilo. A ti bolje znaš koja izlika pali kod tvog djeteta. Meni se ovak autsajderski čini da ona mora samo imati mogućnost izbora. Ako osjeti da je na bilo što prisiljena, eto cirkusa...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    A gle, i ja bih plakala da moram upoznati Bandića

Enivej, opisale ste sve moje stereotipe. Martu zamišljam sa bičem u ruci kako rasklanja čeljad po kući , Jennifer sam zamišljala kao tetu u poslovnom kostimiću iz 80ih , Mitovski sam zamišljala kao sebe-obična dugokosa brinete, a Beti mi je iritantno draga i mila Lili75 mi se čini super, opuštena draga, kao da uživa punim plućima u životu i nema nikakvih briga

Inače i ja sam od mlađe sorte, 30 godina.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Lili75 mi se čini super, opuštena draga, kao da uživa punim plućima u životu i nema nikakvih briga

.
    Rehab totalno si me "skinula" i hvala ti na lijepom opisu ( meni je lijep )

I ti si meni jakooo draga i bas super osoba

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Rehab totalno si me "skinula" i hvala ti na lijepom opisu ( meni je lijep )

I ti si meni jakooo draga i bas super osoba
    tnx

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •