Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Karcinom štitnjače

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hvala
    Za sada znamo da će primiti tu jednu dozu i da će biti u izolaciji. I ona kaže da će joj to najteže pasti.
    Neki dan je dobila PHD nalaz, njena doktorica je prilično optimistična, kaže da se nije proširio puno ni na tkivo štitne. Strah nas je bilo da mama ima isti kao tetka (anaplastični, grozan i neoperabilan), ali nije, kod nje folikularni.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala
    Za sada znamo da će primiti tu jednu dozu i da će biti u izolaciji. I ona kaže da će joj to najteže pasti.
    Neki dan je dobila PHD nalaz, njena doktorica je prilično optimistična, kaže da se nije proširio puno ni na tkivo štitne. Strah nas je bilo da mama ima isti kao tetka (anaplastični, grozan i neoperabilan), ali nije, kod nje folikularni.
    Malo utjehe: mm-ova vjenčana kuma je još prije 10 godina operirala štitnjaču. Dobro joj je od tada. Nikada poslije nije imala problema, osim što redovito hoda na kontrole. To je bolest s dobrom prognozom. Sretno!

Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Velika hvala sto ste se javile. moj post niste mogle ni vidjeti, zato sto je tek objavljen, a to mi je iskreno zao jer bi mi prije operacije pomoglo vase iskustvo. Ali sto je tu je. Ja sam ves operisana i sad cekam rezultate i duboko se nadam da mi je ovaj laksi oblik karcinoma. Operacija nije bila teska....samo psihicki, sve me totalno slama. Strah, on je najgori.....djete, obitelj... J-la koju vrstu karcinoma su imale mama i sestra? Davina mozes li malo pisati, sto me jos ceka a i kako ti izlazis na kraj. Ujedno vrlo mi je zao sto si mi se bas ti javila, citala sam tvoju pricu na podforumu posvojenje i volila bih da ti se poslije svega nije bas i ovo desilo. Nadam se da ce sve na kraju biti dobro.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Morla13 prvotno napisa Vidi poruku
    Velika hvala sto ste se javile. moj post niste mogle ni vidjeti, zato sto je tek objavljen, a to mi je iskreno zao jer bi mi prije operacije pomoglo vase iskustvo. Ali sto je tu je. Ja sam ves operisana i sad cekam rezultate i duboko se nadam da mi je ovaj laksi oblik karcinoma. Operacija nije bila teska....samo psihicki, sve me totalno slama. Strah, on je najgori.....djete, obitelj... J-la koju vrstu karcinoma su imale mama i sestra? Davina mozes li malo pisati, sto me jos ceka a i kako ti izlazis na kraj. Ujedno vrlo mi je zao sto si mi se bas ti javila, citala sam tvoju pricu na podforumu posvojenje i volila bih da ti se poslije svega nije bas i ovo desilo. Nadam se da ce sve na kraju biti dobro.
    Izgleda ti je opet objava malo kasnila, jer sam tek sad drugi post primjetila.
    Mama je imala folikularni, tetka anaplastični. Papilarni i folikularni su operabilni i sa odličnom prognozom, pogotovo kod mlađih osoba. Zapravo predstavljaju izmijenjeno tkivo štitne, i odlično reaguju na radioaktivni jod. U ovisnosti da li ima metastaza prima se više doza. Anaplastični je jako rijedak, i najčešće se javlja kod starijih osoba.
    Vjerujem da ti je psihički najteže pala operacija . Sad trebaš misliti pozitivno, jer je najgore prošlo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •