-
hvala svima na odgovoru.
nije pitanje gradski ili privatni, i ja bih gradski, ali nam nazalost nije opcija do sljedece godine. ove godine smo profulali prijave za upis u 5 mj i male su šanse da bi ga dobili (mada mogu pitati i to ću i napraviti)
sve što sam navodila sam govorila o privatnim vrtićima u našem okružju, što...opet mi dodje na isto.
dijete sada ima 4 godine. naravno da neće ona odlučiti, ali mislim da nije nezanemarivo to kako se ona osjeća oko vrtića i voli li ići. važnije mi je da je ona zadovoljna njim nego ja, teško mi je odlučiti da li je okolina u kojoj je dobra za nju, kad ne znam što se događa tamo. nekada izlazi vesela i prpošna iz vrtića, nekada potištena, kao i svi mi svakog dana s posla. tek od nedavno zna pričati malo više o tome što se dogodilo u vrtiću, do sada je to bilo jako šturo i nema tu izvlačenja informacija, ali i kada prica zna jako lijepo koristiti svoju imaginaciju koja se razvija pa opet... i naravno kad ja dodjem po nju automatski promijeni raspolozenje, pa opet kako je bilo dotad-nemam pojma. i nekad mislim, pa nešto nevalja , ustrojstvo je loše, ali tete jesu stvarno dobre i maksimalno se trude oko djece. uvijek su dvije tete, a grupa manja. s trenutnom tetom se super povezala i bas ju voli, najavljeno je da teta ostaje u vrtiću i nejde nigdje, već je s njma par meseci. mi zadovoljni, ponadali se. i sad tu tetu iz nekog razlga prebace 'kao privremeno' u drugu grupu, a u našu grupu opet iz ne znam kojeg razloga stave dve tete iz susjedne grupe. i takve nebuloze i rotacije, mislim koji vrag, može se sutra teta vratiti i sve bit ok i stabilno a mogu je i ostaviti u drugoj grupi i nama dodijeliti novu. tko zna. odgovor o planovima daljnjim, naravno, nemoguće dobiti, niti oni znaju.
mislim da ću svakako pitati i tražiti mjesto u gradskom vrtiću, ako se otvori koje slobodno, možda ga dobijemo i u sred godine. i tražiti termin za konzultacije u našem vrtiću, pa mi možda bude jasnije što dalje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma