Ja sam napisala da nisam gadljiva, ali nakon sto sam procitala neke zivopisne opise na ovoj temi, predomislila sam se
fuuuj!
Da
Ne
Ovisi o hrani
Ja sam napisala da nisam gadljiva, ali nakon sto sam procitala neke zivopisne opise na ovoj temi, predomislila sam se
fuuuj!
Tema je počela od gnjecavog voća iza djece, da bi na kraju pričali o noktima u hrani
jenn ti si šampion
Gade mi se sluzave, ljigave stvari. Nit jest nit pipat. Skontala sam da mi se manje stvari gade ako o tome ne razmišljam (dlaka u hrani, hrana s poda).
I ne jedem gnjecavo voće uopšte, kamoli iza male zamazano njenom slinom. Iza nje rijetko šta pojedem, jer se u njenom tanjuru, nekim čudom, pred kraj jela zna naći svašta.
vidiš,a ja toliko volim pancetu da bi zabestimala na crve što su mi uzeli dio,odrezala to di su oni i nastavila jest....
pa ček,ako jedeš trešnje isl najedeš se crva s njima....muž od sestre radi toga rastvara rukama svaku trešnju i ako slučajno vidi crva odma baca...luđak...pa malo dodatnih proteina ne škodi...
e,a moj se pas prekjučer otrovao pa je u šetnji i rigala i imala proljev, i to baš po sred puta ispred kafića,svi gledaju u nogomet i ona se tu iskrca...i ja lijepo vlažne maramice i kupi tu litavicu u onu vrećicu...
pa dogodit će vam se kad tad situacija da jednostavno neće imat tko to pokupit nego vi...
ja sam sa MMom kojeg često nema naučila savladat strah/gadljivost nad kukcima pa sad te mogu sama ubit po kući,to mi je prije bio problem...
jednom sam ko' cura mojima ostavila poruku da ne spavam u svojoj sobi nego prizemlju kuće jer je onaj češalj sa zida pao negdje blizu kreveta...
nisam vidjela gdje je i nema šanse da bi tu oka sklopila...
a mi nudisti na barci,moš mislit što bi stupila na našu gdje su se i gole guzice trljale...
kad jedem,možete pričati što god hoćete, ništa mi ne bi pokvarilo uživanje u hrani...jednom sam bila sa ekipom s posla na nekom ranču,jeli kozletinu ispod saća, domaćinu ispao nož na boso stopalo,lipti krv,svi za stolom protrnuli i samo gledaju,ja skočila,uzela bocu rakije,to mu zalila i stisla pa smo zvali hitnu...i onda sam lijepo nastavila s kozletinom...ruke sam naravno oprala...![]()
Mda...sad kad razmislim, u pravu si, nije presudio vizuelni "ugođaj", nego je rasečena slanina imala evo taj miris, kao ono martino runo iz vode - na crkotinu koja je odstojala dovoljno da muve u njoj porastu cm debele ...
Crvi u trešnji su sasvim druga stvar :D. o njima uopšte ne mislim dok gutam trešnje, i na dlake u hrani nisam puno gadljiva, kad bolje razmislim meni se diže želudac uglavnom na "miris" pokvarene hrane, usmrđeno jaje mi je valjda br. 1 na listi odvratština...Mada mi se redovno dizao želudac na onog idiota sa TV--a koji je kuvao zgažene crkotine sa autoputa, fuj...
MM je gadljiv, i kad stvarno hoću da mu se osvetim, podsetim ga na jednu anegdoticu, kada je sin imao valjda 8-9 meseci, a ja ostavila MM-a sa decom na 10 min. dok odem pod tuš.
U tih 10 min. MM je uspeo da zaspi, a sin da se ukaki, otvori nekako sebi pelenu, oduševi se sadržajem i poigra se pomenutim...Ušla sam u trenutku u kome je mališa sa izrazom naučnika cuclao svoj braon prstić kojim je prethodno zamazao sve u dohvatu, dok je muž blaženo hrkao a ćerka se anđeoski mirno igrala sama...
Pedijatarka je valjda vrištala od smeha kad ju je MM nazvao da pita hoće li detetu škoditi ono što je pojelo (nakon što je proveo pola sata u kupatilo pokušavajući da se ne ispovraća)
Ugl. detetu nije bilo ništa ali je MM-u trebalo par dana da se oporavi![]()