Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: kako smo zatrudnili s retrogradnom ejakulacijom :)) !!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Čitam tvoju priču i sva sam u nada, moj muž ima sito retrogradnu ejakulaciju zbog posljedica tumora i operacija, blizance imamo iz potpomognute jer smo zamrznuli sjeme prije kemoterapija ali ja ne mogu više psihički to prolazit. Baš bi probala te tablete a kako da ih uspijem nabavit

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj sbonetic prvotno napisa Vidi poruku
    Čitam tvoju priču i sva sam u nada, moj muž ima sito retrogradnu ejakulaciju zbog posljedica tumora i operacija, blizance imamo iz potpomognute jer smo zamrznuli sjeme prije kemoterapija ali ja ne mogu više psihički to prolazit. Baš bi probala te tablete a kako da ih uspijem nabavit
    pozz
    čitam o vašoj situaciji i zanima me da li ste nabavili sudafed tbl i ima li efekta...?
    mm ima retrogradnu ejakulaciju i to nakon operacije debelog crijeva, sada je zdravstveno u redu, ali evo 4 godine nema promjene i sad smo odlučili krenuti u mpo vode...
    danas će nam iz njemačke nabaviti profertil tablete da si poboljšsa pokretljivost i količinu, a sad tu čitam i neznam kako doći do sudafed tableta i kako ih treba piti...koliko na dan?

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno retrogradna ejakulacija

[QUOTE=maliandeo32;2949775]pozz
    čitam o vašoj situaciji i zanima me da li ste nabavili sudafed tbl i ima li efekta...?
    mm ima retrogradnu ejakulaciju i to nakon operacije debelog crijeva, sada je zdravstveno u redu, ali evo 4 godine nema promjene i sad smo odlučili krenuti u mpo vode...
    danas će nam iz njemačke nabaviti profertil tablete da si poboljšsa pokretljivost i količinu, a sad tu čitam i neznam kako doći do sudafed tableta i kako ih treba piti...koliko na dan?[/QUOTE

pozdrav svima...
    kopamo po internetu i shvatili da se nekako može i retrogradna ejakulacija popraviti pa barem i na kratko. Kod mene je uzrok karcinom testisa i operacija limfnih čvorova u trbušnoj šupljini. Ima li netko iskustava u svemu tome ,,,,postoji li neki specijalista?? ako djeluje na ljude koji imaju dijabetes ,može li se to primjeniti kod nas sa operativnim zahvatom. što god imate napišite.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •