Stranica 38 od 298 PrviPrvi ... 2836373839404888138 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,851 do 1,900 od 14858

Tema: Gimnazije i srednje škole

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

I ljudi se dijele u dvije osnovne kategorije: kojima je sve problem i kojima nista nije problem.
    Mozemo gledat i da ce ga to samostalno ucenje pripremit za faks bolje od svih priprema.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja sam doktorirala fiziku, a zavrsila opcu gimnaziju. Integrale u srednjoj nismo radili. Prvi put ih vidjeh na jednoj od matematickih analiza. Ne sjecam se jesmo li ih u opcoj fizicu uveli prije nego u mat. analizi. Al, ako i jesmo, to je bilo nesto elementarno. Gomila ljudi iz moje generacije je na faks dosla iz opcih gimnazija, a dobar dio i iz tehnickih skola.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Naravno da nije nemoguće upisati tehnički faks nakon opće gimnazije. Moguće je i vrlo vjerojatno će ga upisati svaki gimnazijalac koji ozbiljno shvaća školovanje. Ono što sam ja napisala je da matematička gimnazija daje veće predznanje za takav faks.
    Uostalom, ima li danas išta nemoguće?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ako kome treba pomoć za derivacije,intergrale i primjenu nek me slobodno kontaktira

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ovi profesori na fizici su na prvoj godini isli s pretpostavkom da mi vecinom nismo ucili integrale... a i da je uostalom dobar dio toga sto smo ucili u srednjoj upitne kvalitete. Na svom primjeru bi se recimo slozila za fiziku iz koje sam uvijek imala lose profesore, al za matematiku iz koje sam imala izvrsne, ne bi. Po meni, najbolje predznanje za fiziku su imali ucenici iz kvalitetnih tehnickih skola. Al to nisu sad neke drasticne razlike zbog kojih je njima faks bio znacajno laksi. Mislim da je velikoj vecini, bez obzira iz koje skole dosli, bio jako tekak. Predznanje se do kraja prve godine usuglasi. Puno je bitnija motivacija i radne navike.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

joj, što volim ovu rodu, super ste napisale i sa svime se slažem.

riječanka, meni se čini da niš od roditeljskog. a za kavu ćemo se već dogovoriti

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

I kakva je sad procedura kad se liste zakljucaju? Znam da moramo u osnovnu po ispisnicu, a jel trebamo sami nesto isprintati pa nositi ili nam je daju u skoli? Treba li i dijete ici? U mom okruzenju svi zbunjeni, neki tvrde da djeca obavezno moraju ici potpisati s roditeljima, drugi djecu odavno poslali van grada bakama... U skoli se naravno nitko ne javlja na telefon.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj a_je_to prvotno napisa Vidi poruku
    I kakva je sad procedura kad se liste zakljucaju? Znam da moramo u osnovnu po ispisnicu, a jel trebamo sami nesto isprintati pa nositi ili nam je daju u skoli? Treba li i dijete ici? U mom okruzenju svi zbunjeni, neki tvrde da djeca obavezno moraju ici potpisati s roditeljima, drugi djecu odavno poslali van grada bakama... U skoli se naravno nitko ne javlja na telefon.
    Prošle godine je nama bilo naglašeno da DJECA potpisuju ispisnice. I tako je bilo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Prošle godine je nama bilo naglašeno da DJECA potpisuju ispisnice. I tako je bilo.
    Da, ali može roditelj za dijete potpisati. To uvijek može. Moji su bili lani na glazbenom kampu, pa smo mm i ja to rješavali za starijega.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

hej cure, pretpostavljam da se već davno pisao prijemni za MIOC, kakvi su dojmovi i komentari?

sorry ak ste već prokomentirali, nisam baš bila pri internet-signalu, a prebrzo pišete na ovoj temi ...

I kako se gledaju bodovi? Ono ocjene+prijemni, što ima prednost, 80+1 ili 76+5?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni nije normalno, da još nisu upisali bodove za MIOC (ili ja nemam pojma jer mali spava) - pa trebalo je upisati 300 brojeva, kaj se to do sada nije moglo napraviti.?
    Prijemni je bio u četvrtak, jučer je bio uvid u testove do 12 sati i kaj sada - jučer me zove frendica da veli da joj je mala upala u razred sada kaje jeMIOC gotov - velim ja njoj - MIOC nije gotov. I tak, tih 300 brojeva čeka puuno ljudi

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ali može roditelj za dijete potpisati. To uvijek može. Moji su bili lani na glazbenom kampu, pa smo mm i ja to rješavali za starijega.
    To ovisi o razredniku, naša nije dozvolila.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kakvo je bodovno stanje u ostalim skolama koje vidite?

Sent from my iPhone using Tapatalk

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa Vidi poruku
    Kakvo je bodovno stanje u ostalim skolama koje vidite?

to će se sve promijeniti nakon upisa bodova iz MIOCa - barem za matematičke smjerove drugih škola

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Za opce i jezicne sam mislila ako neko vidi

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

83.48 je 218. mjesto na MIOC-u nakon zbrajanja bodova s prijemnog
    Posljednje uređivanje od Bubica : 05.07.2016. at 11:32 Razlog: izbrisala sliku

anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nama je naglašeno da u osnovnu školu trebaju doći i roditelj i dijete, obavezno... i da, još su rekli da oni u školi printaju kaj treba.
    Posljednje uređivanje od anin : 05.07.2016. at 10:41

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

U našoj školi je obavezno trebalo doći dijete i jedan od roditelja .

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj upisani su bodovi
    Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 05.07.2016. at 11:07

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i jeste unutra????

moj se u jednoj školi pomaknul za jedno mjesto
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 05.07.2016. at 11:18

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

iiiiiiiiiiiiiii ??????????? Ne znam kako se vide te liste, vidiš li koliko bodova ima zadnji na listi u MIOC-u? Vidi li se koliko je bilo na ocjene a koliko na prijemni?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    i jeste unutra????

moj se u jednoj školi pomaknul za jedno mjesto

uzbuđenje je preveliko, mislim da zadnji ima 83 i nešto, kad malo dođem k sebi i k njemu, budem pogledala

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

e onda pogledaj koliko bodova samo na ocjene ima prvi ispod crte

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kako se vide te liste,
    znat ćeš kad narasteš , ali tebi za utjehu ni ja ne mogu vidjeti mios nego samo oni koji su stavili opciju mioca

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

veli da ima jedno dijete sa 77 i nešto bodova, dodatnim bodom i odličnim prijemnim

ima i onih sa 79, nešto bodova, trebalo bi to malo čačkati

tam na MiB forumu pišu o visokim pragovima u VIII. oj i Vtoj

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

je u V je 78.92

a u V je samo njih više od 130 s 80 + bodova ili izravnim upisima
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 05.07.2016. at 12:11

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

javljaj nano ako se kaj pomakne, ali očito ti uopće nemaš uvida u to, ja recimo imam, ali je on stavio klikove kak je htio i sam ih mjenja

nego cure koje morate raditi medicinu rada jeste li napravili, koja je procedura za to?? u slučaju da se izjalovi 1. izbor, moj će morat ići na taj pregled
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 05.07.2016. at 12:17

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemam uvid. sam to obavlja.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i moj sam obavlja ali mi je dao povlasnu šifru, ipak mi vjeruje

ok ak se kaj pomakne javi

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    nemam uvid. sam to obavlja.
    ja sam platila šifru, samo da mogu škicat lol.
    ribarskom feštom u lovranu, al do 3 ujutro. mm išao po njih.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja dobila badava tj. došlo je po dogovoru na moj telac

a zakaj i ti nisi išla na feštu?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam platila šifru, samo da mogu škicat lol.
    ribarskom feštom u lovranu, al do 3 ujutro. mm išao po njih.
    mi stalno plaćamo - ali iskreno - nismo baš na šifri ni inzistirali, ni MM niti ja

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma nije nitko, i ne plačam ništa

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku

a zakaj i ti nisi išla na feštu?

jelena, tebe da nema, trebalo bi te izmisliti

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na MiB forumu komentiraju kako jako puno djece ima bod na bolest - moja mlađa ima dijagnozu, ali mene je to sram tražiti. Nadam se da si neću uskočiti u usta, no ona u nebu u MIOC, ziher.
    još si ja mislim kak 92 djece prijavljeno u MIOC ima bodove sa natjecanja - moj je išao na mnoga, ali nije uspio doći do državnog

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

na MiB forumu komentiraju kako jako puno djece ima bod na bolest - moja mlađa ima dijagnozu, ali mene je to sram tražiti. Nadam se da si neću uskočiti u usta, no ona u nebu u MIOC, ziher.
    još si ja mislim kak 92 djece prijavljeno u MIOC ima bodove sa natjecanja - moj je išao na mnoga, ali nije uspio doći do državnog
    Ne znam točno kako ovo ide jer nemam takvo iskustvo, ali mislim da ne možeš ti sada dobiti bod na bolest ako prije (u prethodnoj škg) nisi to tražila i predala papire školskom liječniku kod onog zadnjeg sistematskog. Mora biti prijavljeno u stručnoj službi i kod školskog liječnika. Ne možeš.

Moj mlađi ima individualizaciju zbog smetnji čitanja od 3. razreda, stariji je imao zbog motorike i strabizma od 1. razreda (sa Suvagovim papirima za motoriku, Rebro za strabizam). Nikad ništa nismo tražili, ali su iz pedijatrijske ambulante za starijega poslali karton školskom liječniku (još pri upisu). Nikad za njega nisam prijavila astmu, ali je on sada na vještačenju kod hzz rekao za to, pa su me tražili papire i to smo dali.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 05.07.2016. at 15:02

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku

jelena, tebe da nema, trebalo bi te izmisliti
    kaj pa ne treba bit s klincem, nek onak sa strane šetka i klopa sluša okolo

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam točno kako ovo ide jer nemam takvo iskustvo, ali mislim da ne možeš ti sada dobiti bod na bolest ako prije (u prethodnoj škg) nisi to tražila i predala papire školskom liječniku kod onog zadnjeg sistematskog. Mora biti prijavljeno u stručnoj službi i kod školskog liječnika. Ne možeš.

Moj mlađi ima individualizaciju zbog smetnji čitanja od 3. razreda, stariji je imao zbog motorike i strabizma od 1. razreda (sa Suvagovim papirima za motoriku, Rebro za strabizam). Nikad ništa nismo tražili, ali su iz pedijatrijske ambulante za starijega poslali karton školskom liječniku (još pri upisu). Nikad za njega nisam prijavila astmu, ali je on sada na vještačenju kod hzz rekao za to, pa su me tražili papire i to smo dali.
    ne znam niti ja - prenosim sa drugog foruma gdje mame proučavaju rang liste - 1 bod na "izmišljenu" (a sigurno ima takvih) jednako je točnom rješavanju 4 zadatka na prijemnom
    dok nisam to pročitala, nije mi palo na pamet to o bolestima, samo mi je bilo čudno kako puno djece ima uspjeha na natjecanjima

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ne znam niti ja - prenosim sa drugog foruma gdje mame proučavaju rang liste - 1 bod na "izmišljenu" (a sigurno ima takvih) jednako je točnom rješavanju 4 zadatka na prijemnom
    dok nisam to pročitala, nije mi palo na pamet to o bolestima, samo mi je bilo čudno kako puno djece ima uspjeha na natjecanjima
    Eh, trebaš godinu dana unaprijed početi lagati. Meni se to ne da.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čitam paralelno drugi forum i umirem od smijeha - veli većina koja ima dodatni boda u MIOCu je na bolest, u V.toj na natjecanje.

ponavljam, prenosim, jer nemam uvid u listu

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa kako mozes izmislit bolest ? Uopce nije jednostavno dobit taj 1 bod na bolest koji tesko da odlucuje u miocu pogotovo sad kad su prijemni u igri. Da bi dobio 1 bod na bolest moras imat preporuku specijaliste uz hrpu visegodisnje dokumentacije, pa sve to jos ide i skolskom dr koji odlucuje na temelju svega ima li pravo ili ne, tj jel bolest imala utjecaja il ne i jos ti hzjz bas taj program mora preporucit.
    A kako uopce netko vidi na sta je dobiven taj 1 bod? Kaj to pise?

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znaci recimo ak neko zmislja bolest treba imat vezu kod svog dr, kod specijaliste, kod skolske i na hzjz. Koliko je takvih?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

komentiraju ljudi čija se djeca upisuju. Imaju šifre i kad uđeš u sustav vidiš
    Možeš sigurno izmisliti - kod nas - sustav ne zna da ja imam bolesno dijete. A 1 bod je 4 točno riješena i ne jednostavna zadatka na prijemnom.
    Zašto nema toliko bolesnih u V.toj? No nije niti bitno - komentiramo. Ali i mene izluđuju ti dodatni bodovi. 92 djece u MIOCu ih je imalo. cure tam se sprdaju, ali ako je tako, meni to nije sprdačina

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci recimo ak neko zmislja bolest treba imat vezu kod svog dr, kod specijaliste, kod skolske i na hzjz. Koliko je takvih?

pa ne moraš kod svih - kreneš nekim redom. Ali zanimljivo da bolesni žele u MIOC a pametni u V.tu

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A sta vidis da pise ko ima 1 bod za bolest, ko za soc ugrozenu obitelj, ko za zivot s tesko bolesnim roditeljem, rom, itd...

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam , ali očito se vidi ak se komentira. Bum pitala juniora.

Bod ide i na sportska natjecanja - nisam to proučavala. Moj je išao na razna natjecanja ali nije uspio doći do dodatnog boda. Nije ni sportaš a nema ni kroničnu bolest, pa nisam niti gledala kaj sve nosi

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ne moraš kod svih - kreneš nekim redom. Ali zanimljivo da bolesni žele u MIOC a pametni u V.tu

Sta ja znam, koliko sam ja cula svako od njih je karika u lancu zasebna samostalna i neovisna.
    A i bezveze mi je to sprdanje iz bolesti jer ak neko i mulja , ne muljaju svi nit vecina.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma da, tako su lani komentirali upise djece sa teškoćama u razvoju.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ma da, tako su lani komentirali upise djece sa teškoćama u razvoju.

Da to mi je isto koma i pretuzno ..

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kažu da se vidi osnova dodatnog boda na listi - očito bolest prevladava u MIOCu kad komentiraju. Ne vidi se ime djeteta, ak te to tješi.

no, meni je drago, da je barem dio djece sa 79, nešto bodova uspjelo upasti u MIOC

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •