ok onda nis gledala prije
ajde samo reci koji su mu 1., 2. i 3. izbor u kojima kao nije prošo?
Posljednje uređivanje od jelena.O : 05.07.2016. at 18:53
1. XV, 2. V., 3. III. (PM smjer, opći ima nešto niži prag)
mala rošada sad se i tvoj i moj vratio za jedno mjesto, idem to gasit i napravit večeru za klince
Nije, pogledala sam sad program I. - ima samo 3 sata matematike u 3. i 4. razredu. On jedino što želi je više sati matematike, ne razmišlja sad o fakultetu. U OŠ mu je redovni program matematike bio dosadan i neizazovan, želi nešto jače od toga. Imao je sreće s profesoricama koje su mu i na redovnoj nastavi davale da rješava teže zadatke (promijenio je dvije i obe su bile izvrsne), da to nije bio slučaj, mislim da bi mu prisjela matematika pa sad ne bismo imali problem. Šalim se, ilustriram samo zašto mu je važan baš takav program.
Cekaj Kanga, pa nisam skuzila kak stoji u III.oj? Ak vam je MIOC blizu onda je i to ok.
Koja je I.? Savska?
Kanga ovo mi piše na Wikipediji: Gimnazija Sesvete - opća i prirodoslovno-matematička
Jel vam to opcija. Za nju imam jako dobre povratne informacije.![]()
Ima li mogućnost uzeti dodatne satove matematike kao izborni predmet? Tu je lista za Prvu gimnaziju, mat.je dolje na listi izbornih predmeta, ako dobro gledam: http://www.prva.hr/nastava/program-opce-gimnazije.html
Savska je XI
Kanga, ja znam desetak djece iz nase os koji ce se maknut s liste u X. Cekaju da se raspetlja situacija u V.
Njima su te dvije najblize skole.
Moj je u V 139/194, u VIII 90/108 i u X 4/82
E, da Peterlin, baš sam došla reći da nema - hvala svejedno na ideji.
NiB, u III. je 33., ali tamo ih primaju samo 26.
On se i dalje nada da će upasti u X. - da se zna da je X. "šiti" škola i da će ovi koji nisu prošli u XV. i V. sto put rađe otići u neku dobru opću gimnaziju nego u X. Ne znam šta bih rekla.
Kao 5. izbor je stavio VII. (opća) - tamo je 148, a primaju ih 166. Zna li netko što o toj školi?
Cathy, jesam, čini mi se ok, ali on za sad neće da mijenja ovo što je stavio pa ne mogu znati ima li dovoljno bodova za nju. a iistina je i da nam je malo daleko (pogotovo što mu je GŠ onda skroz na drugu stranu), pa ga (još) ne nagovaram previše![]()
toga se ne bojim ni najmanje - do sad je imao STRAŠNO puno slobodnog vremena, pa da u SŠ počne učit duplo više nego u OŠ, opet će ga imati na pretek![]()
Trenutno zadnji u V ima 78,83, u VIII 79,86 u X 74,00 u prelogu 77,7, u Vi 71, nesto.
a koja vam je pak sad ta VIII? pa za nju treba isto 80 bodova
nevjerojatno mi je to. nije ni čudo da ste sluđene
u ri je skroz drugačija situacija
evo, sad gledam opet - gam opća - 70,59; gam matematička - 72,86; prva riječka opća - 69,98; sušačka - 74,08.
Je ali nisi računala vrijeme na putu
Mislim da imam problem na telcu ovo kaj vidim nikak ne može biti po tom ispada da su svi odustali od naših škola, ali provjerim na kompicu
E sada, Tituš, u moje vrijeme je to bila pedagoška, sada je VIIa - jel on tako popularan zatio jer je tako dobar, prima premalo učenika ili zato jer tamo djeca s drugim obavezama mogu dogovarati termin ispitivanja.? Iskustva iz prve ruke?
Moj nije niti htio čuti za tu školu a to je još jedna u pješačkom krugu
U VII gimnaziju ide dosta klinaca iz mog kvarta. To je bivša Vokićkina gimnazija i ljudi su jako zadovoljni. Upoznala sam neke profesore i nadala sam se da će moj mlađi htjeti tamo, ali na kraju je odabrao računalni smjer u Ruđeru.
Znam jednu od profesorica matematike u sedmoj, ide sa mnom na rekreaciju više godina i žena mi se sviđa. I sigurna sam da bi jedva dočekala neko dijete koje pokazuje interes za njezin predmet. Koliko se sjećam, imali su mogućnost za dodatnu matematiku.
Inače, moji susjedi imaju tri kćeri, sve tri odlikašice - svaka najbolja u svojoj generaciji. Najmlađa je išla s mojim starijim u razred. Sve tri su odabrale sedmu. Za njih ne postoji bolja gimnazija.
Evo malo tuđe pameti: http://www.srednja.hr/Skole/Javne/Zagreb/VII-gimnazija
Što se tiče desete, kći mog kolege je iz nje otišla na strojarstvo, sretna i zadovoljna. Nije mogla upisati mioc ni petu zbog dvije ušljive četvorke iz likovnog i ne znam, povijesti...
Posljednje uređivanje od Peterlin : 06.07.2016. at 08:25
Pitanje je ima veze s w rušenjem i ili nama bliska engleski jezik mali je inače njemac
Ne znam kako ide s redovnim upisom, ali lani smo mi imali situaciju da se samo engleski nudio kao prvi jezik, a njemački izborno. Moj stariji je isto imao njemački kao prvi jezik i samo su mu promijenili prioritet.
Sad mlađi ima isto ovakvu situaciju, on bi promijenio prioritet jezika. U odabranoj školi nema drugog jezika u prvom razredu, pa ne bi žrtvovao engleski. Lani smo to za starijega dogovarali na upisu, a sad se nadam da se to isto može napraviti. Nazovi stručnu službu i pitaj. Ja sam ih zvala, pa su rekli da se javim sutra u određeno vrijeme koordinatoru upisa.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 06.07.2016. at 08:36
a moj prošao u sve škole - u XV 30., u V 8., u ostalima 2.![]()
a da, na plasmanu svima piše negativan uspjeh.
Koju stručnu službu bivšu ili buduću, a sad sam u osnovnoj školi?
Kanga a jel vama piše kaj u svezi jezika?