Stranica 43 od 298 PrviPrvi ... 3341424344455393143 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 14861

Tema: Gimnazije i srednje škole

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nano samo prebroji svoje postove
    Posljednje uređivanje od larmama : 06.07.2016. at 17:38

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čestitke svim novim srednjoškolcima, Kanga, jako mi je drago zbog J., točno kužim taj sistem kad je klincu važno da mu matematika bude izazov.

Ja sam se bojala (malo) da će se tektonski poremećaji oko MIOCa preliti na ostale PMG, ali nisu došli do N Zagreba

D. je upao bez problema u XIII, PMG, nadam se da će moći uzeti još izbornu matematiku, njemu je isto bitno da ima veću satnicu matematike i fizike

On ima astmu, ali nisam pokretala papirologiju za dodatni bod (jer mu je bolest pod sasvim dobrom kontrolom i nije ga onemogućavala u rješavanju radnih bilježnica ); zapravo vjerujem da su bolesti za koje se dobava taj bod ipak dosta ozbiljnije.

Nego, jel ima još netko u XIII, nije valjda da se tu na finom forumu stide priznati

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nismo se Kanga i ja same dopisivale
    Bilo je tu puno uleta za nastavak rasprave

A ja sam uletala i s teorijom o vaznosti udaljenosti od skole.

U svakom slucaju za dvije godine cu biti aktivna oko neke druge skole i smjera, ali cu i dalje zagovarati blizinu.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jupi, Marija, baš mi je drago! Nadam se da će se D. i J. viđati na natjecanjima iz matematike i fizike

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Oni uz svjedodžbu dobili i upisnike za škole, ispitnicu smo potpisali to je ono gdi pišu izbori, i u fasciklu svaki dobio papir na kojem su crtali kod upisa u školu, i zadacnice iz 8 razred. Njegov razred je pripremio montažni video koji su sami napravili, a cura iz razreda napisala i uglazbila pozadinsku pjesmu, snimanje te pjesme su a pravili pred kraj nastave u njihovom kabinetu. I većina ljudi je plakala, čak i moj najmanji

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super Marija

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Marija prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitke svim novim srednjoškolcima, Kanga, jako mi je drago zbog J., točno kužim taj sistem kad je klincu važno da mu matematika bude izazov.

Ja sam se bojala (malo) da će se tektonski poremećaji oko MIOCa preliti na ostale PMG, ali nisu došli do N Zagreba

D. je upao bez problema u XIII, PMG, nadam se da će moći uzeti još izbornu matematiku, njemu je isto bitno da ima veću satnicu matematike i fizike

On ima astmu, ali nisam pokretala papirologiju za dodatni bod (jer mu je bolest pod sasvim dobrom kontrolom i nije ga onemogućavala u rješavanju radnih bilježnica ); zapravo vjerujem da su bolesti za koje se dobava taj bod ipak dosta ozbiljnije.

Nego, jel ima još netko u XIII, nije valjda da se tu na finom forumu stide priznati
    Što! ? Nikad cula za tu skolu ! : znamsamozaMIOC:

čestitam.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cestitke svima , grlim one koji nisu uspjeli u prvi izbor ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Vrijeska, mislim da nije bila u pitanju nikakva reklama, tek možda činjenica da su se tu javljale uglavnom mame čija su djeca u Mioc-u.
    Pa se stjecao (krivi) dojam da se Mioc nešto forsira ili štajaznamšta .
    pa zezam vas
    neka nama naših MIOCaša

možda sljedeće godine bude nešto drugo na tapeti...
    meni čudni ti niski bodovi... ili djeca imaju manje petica ili su se rasuli odlični učenici po raznim školama...
    a propos kriterija - i MM je komentirao da neće sinu priuštiti Ruđer jer tamo nema cura em što djeca bajaju pri upisima, još i starci prolupaju

morat ćemo pobrojati po važnosti kriterije za izbor škole... ni "bisere" ne smijemo zaboraviti
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 07.07.2016. at 01:05

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Xiii gimnazija je bila 2. izbor frendičinom klincu, a sam kad je upal u X možda se potrefi da bu išal s mojim u razred, pa bu ispalo da su ko njihovi djedovi skup išli u školu

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    a propos kriterija - i MM je komentirao da neće sinu priuštiti Ruđer jer tamo nema cura
    nek upiše optiku tamo je pol-pol cura, nama nije trebao neki drugi razred za zabavu čak ni maturalnu, a sve više i više cura ide u tu školu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo gledala kak je obećala naša teta pedagogica je jučer navečer unijela sve podatke za one koji su se potpisali na ispisnicama ( prijavnicama za škole)

i
    još jedno

jučer na podjeli svjedodžbi najbolji đaci oni svi s 5.0 dobili su poklončice, njih 19 od 143 klinaca, a najbolja cura i poseban poklon pride.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 07.07.2016. at 06:52

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nema puno veze s upisima - kada sam ostala trudna i rodila prvog, dosta savjeta i utjehe sam našla na MiB forumu. Onda sam jedan dan srela jednu mamu, s kojom sam išla na nekakav trudnički tečaj, i ona mi je rekla kako postoji i novi forum - Rodin. To je onaj prvi, ovaj je valjda od dvije godine kasnije,. ali to bi trebalo pitati cure iz Udruge - moje pamćenje i nije neko, samo vidim da sam registrirana 2003 . a ne ranije.

Iz toga bi se dalo zaključiti da i ovaj forum završava OŠ i ide dalje

U Mioc ili u neku drugu školu, prema afinitetima

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

aaaa, glupa sam. brišem
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 07.07.2016. at 13:29

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    aaaa, glupa sam. brišem

????

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    pa zezam vas
    neka nama naših MIOCaša

možda sljedeće godine bude nešto drugo na tapeti...
    meni čudni ti niski bodovi... ili djeca imaju manje petica ili su se rasuli odlični učenici po raznim školama...
    a propos kriterija - i MM je komentirao da neće sinu priuštiti Ruđer jer tamo nema cura em što djeca bajaju pri upisima, još i starci prolupaju

morat ćemo pobrojati po važnosti kriterije za izbor škole... ni "bisere" ne smijemo zaboraviti
    He he, s istim argumentom sam ja sina probala nagovoriti na tehničku gimnaziju, ali nisam uspjela. Sva sreća da imamo ovdje jelenu.o koja je rekla da cura ima na optičarskom smjeru. Ima ih puuuno i u grafičkoj, a to je samo 100 metara dalje.

Osim toga, sad je kampus blizu, nek gledaju studentice, he he he...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pa onda ak tak gledaš ima cura i u bivšoj školi, koja mu je samo par koraka dalje, i sva sreća da ima i grafički faks sa strane

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    pa onda ak tak gledaš ima cura i u bivšoj školi, koja mu je samo par koraka dalje, i sva sreća da ima i grafički faks sa strane
    Ne mislim ja da budu oni našli cure, veća je vjerojatnost da budu cure našle njih!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

usput ja nisam imala dečka ruđeraša, nek iz jedne škole s druge strane grada

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    He he, s istim argumentom sam ja sina probala nagovoriti na tehničku gimnaziju, ali nisam uspjela.
    Možda i bolje da nisi. Sudeći po ono malo informacija što sam čula o tehničkoj gimnaziji, mislim da je Ruđer kvalitetnija škola.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Možda i bolje da nisi. Sudeći po ono malo informacija što sam čula o tehničkoj gimnaziji, mislim da je Ruđer kvalitetnija škola.
    I ja se nadam tome. Ruđer je odlična škola, ali nedostaje lepeza stranih jezika (ima samo jedan, a drugi izborno tek u četvrtom razredu). To nije problem škole nego je bitan dio interesa mog sina. Pa dobro - našli smo rješenje: ići će u školu stranih jezika, ni prvi ni zadnji.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Nas je u ruderu. Eksperimentalni mehatronika. Zadovoljni smo skroz kako je procvao. Ovo mu je prva godina da je zavrsio sa vrlo dobrim.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To su ti dva rješenja istovremeno, u školi stranih jezika sigurno ima cura

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Marija prvotno napisa Vidi poruku
    To su ti dva rješenja istovremeno, u školi stranih jezika sigurno ima cura
    To sam i ja pomislila...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Nas je u ruderu. Eksperimentalni mehatronika. Zadovoljni smo skroz kako je procvao. Ovo mu je prva godina da je zavrsio sa vrlo dobrim.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
    Moj je odabrao eksperimentalni računalni, a mehatronika mu je bila drugi izbor. To je i htio. Drago mi je kad vidim da ima bodove kao i drugi učenici, prošao bi uredno i redovnim putem, bez papira od hzz- a. U ponedjeljak popodne počinju upisi.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kaj nisu upisi od jutra?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kaj nisu upisi od jutra?
    Ne. Tek od podneva se mogu printati upisnice iz sustava.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 07.07.2016. at 21:46

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Treba ovdje stalno pratiti objave

https://www.upisi.hr/upisi/
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 07.07.2016. at 21:48

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kak se ne mogu upisnice printati istog momenta kada u osnovnoj skoli potvrde prijavnice u sustavu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Kak se ne mogu upisnice printati istog momenta kada u osnovnoj skoli potvrde prijavnice u sustavu
    Tek u podne u ponedjeljak ljestvica poretka postaje konačna.

Mi smo danas predali u OŠ potpisane ispisnice, a škola sad ima dan,dva vremena da te naše papire unese u maticu, potvrdi i zaključa.

Baš sam se pitala zašto upisi u Ruđeru počinju tek u ponedjeljak popodne, ali to je razlog.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo upisnicu dobili srijedu

ovo je za desetu http://www.deseta.hr/deseta/Upisi/upisi%202016.htm

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi smo dobili ovo

http://www.ssmb.hr/libraries/0000/40...%C5%A1kolu.pdf printano, vjerovatno ima toga tam i za uzeti i ispuniti

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mioc ima upise utorak i srijedu, ak sam dobro pogledala - dam se kladitz da je moj nekaj zbrljal s izborom smjera

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

peterlin jeste li vi printali njegovu upisnicu s njegovim podacima ili bjanko poršle godine?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam se sad malo pogubila. j danas ide i nema ga cijeli drugi tjedan. šta ja moram napraviti?
    u osnovnoj školi je jučer predana ta ispisnica, potpisali je i on i ja.
    i sad?
    piše na stranicama gam-a da su upisi u ponedjeljak i utorak. danas, ako dobro vidim, ne mogu ništa isprintati na upisi.hr

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vjerojatno u osnovnoj školi nisu potvrdili tu ispisnicu,

ja sam skužila da nakon što mi to potpišemo, ovi u OŠ moraju potvrditi u sustavu i tek onda možemo isprintati.

Nismo ni mi još. Doma nam je printer ištekan, a malac nikako da se dovuče do mog il MMovog posla - a mi ne, nemamo šifru.

Jedino kaj znam da bum išla s njim na upis - moram se malo prisjetiti stare škole

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

NAMA su potvrdili odma to večer, pred 2 dana

lako provjerite tak da se ulogirate i vidite jel su one kolone sve crno bijele, znači bez crvenog teksta

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nema više crvenog teksta, ali nema ni ništa za isprintat.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ok znači da je uneseno

anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    nema više crvenog teksta, ali nema ni ništa za isprintat.
    Neće niti biti ništa za isprintat do ponedjeljka u 12 tj do zvanične objave konačnih ljestvica poretka.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj anin prvotno napisa Vidi poruku
    Neće niti biti ništa za isprintat do ponedjeljka u 12 tj do zvanične objave konačnih ljestvica poretka.
    pa to je peterlin napisala, al mi nije bilo jasno jer na stranicama škole piše - datum zaprimanja upisnica i dodatne dokumentacije je 11. srpnja od 8 do 14 sati i 12. srpnja od 12 do 18 sati.

anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mnoge škole su to napisale, stvarno ne razumijem zašto valjda nekim automatizmom...jer u ponedjeljak do 12 nitko ne može isprintat ništa, a to što su oni tamo od 8 ne pomaže previše

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

meni nije jasno kaj se tu ima slagati kad se to programski složi

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme, da nema foruma , ne bih ništa skužila.

fala svima

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam ipak mojem klincu rekla nek se danas prošeće do osnovne i nek pita, malo je bezveze da smo mi taj papir istina bjanko dobili

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

peterlin jeste li vi printali njegovu upisnicu s njegovim podacima ili bjanko poršle godine?
    Prošle godine printao nam je administrator Carnet-a, prof. fizike u sinovoj osnovnoj školi. Nismo ju printali sami. Ne možeš printati ništa bjanko, mora biti sa podacima. Ali znam da smo isto morali čekati da svi podaci budu utrpani u sustav i da sustav dozvoli printanje.

Ove godine su nam isto rekli (jučer na roditeljskom) da njima treba potpisati ispisnice (roditelj i dijete), pa ŠKOLA TO UNOSI U SUSTAV i onda tek u ponedjeljak nakon 12 sati (ako sve bude u redu) se mogu printati upisnice.

Upisi traju tri dana, odnosno kako u kojoj školi, pa ako bude frke, stigne se pitati u školama.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 08.07.2016. at 11:28

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo informacija za Ruđer - tako svaka škola ima podatke na svojoj web stranici: http://www.tsrb.hr/upisi-u-1-razred-2/

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ok roditeljski je valjda i zato bio, tj. prije si rekla da će biti svećana podjela svjedodžbi, nama su unijeli istu večer u carnet

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

1. 11. srpnja 2016. godine u 12:00 sati ljestvice poretka postat će konačne. Učenici će ostvariti pravo upisa samo u onaj program na čiju su ljestvicu poretka u tom trenutku svrstani, a sukladno ostvarenom broju bodova. Samim time, nakon objave konačnih ljestvica poretka, učenici će moći ispisati i Upisnicu (na kartici 'Moj odabir') koju će donijeti u srednju školu u kojoj su ostvarili pravo upisa do 15. srpnja. Učenik svoj upis potvrđuje vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika na Upisnici. Nakon 12:00 sati kraj obrazovnoga programa u kojemu učenik ostvaruje pravo upisa u stupcu Pravo upisa prikazivat će se riječ DA, a na svim ostalim ljestvicama poretka umjesto plasmana pisat će " -".
    2. Učenici, uz Upisnicu, dostavljaju srednjoj školi u razdoblju od 11. do 15. srpnja 2016. dodatnu dokumentaciju ako je ona uvjet za upis (liječnička svjedodžba medicine rada, ugovor o naukovanju, dokumente kojima su ostvarili dodatne bodove (osim za natjecanja koju su automatski evidentirana u sustavu) i sl.). Koja je dodatna dokumentacija potrebna učenici trebaju provjeriti na svom sučelju na kartici Moji rezultati/Detaljno.
    3. VAŽNO: Srednje škole same određuju točne datume i vrijeme za zaprimanje Upisnica i dodatne dokumentacije unutar predviđenog razdoblja (11.-15. srpnja) i objavljuju ih na svojoj mrežnoj stranici i oglasnoj ploči škole. To znači da učenici trebaju obavezno pratiti web stranicu srednje škole u koju su primljeni. Bez dostavljene Upisnice i dodatne dokumentacije srednjoj školi učenik neće moći ostvariti pravo na upis.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Peterlin, kaj su rekli onda sada , da i ove godine tak morate doći po printanje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •