-
Evo brar moje iskustvo i usporedba. Na sv duhu sam bila do sada, 3 ivf-a i 1 fet. Bila sam pacijent dr Sirovec koja je otišla u Dansku. Svi su jako ljubazni i tu nemam prigovora, ali nakon što kod mene nikako ne uspijeva očekivala sam makar jednu dodatnu pretragu ili objašnjenje, ali ništa. Išla sam na konzulatacije kod dr Škvorca i meni osobno se nije svidio, tražio je ponavljanje nekih pretraga za koje smatram da su nebitne, poput spermiograma, ako idem u ivf kakve veze ima dal mu je spermiogram malo lošiji ili bolji (što se kasnije dr iz Petrove složila samnom) i isto nije tražio niti jednu dodatnu pretragu. Nakon toga sam otišla u petrovu gdje mi je dr dala da napravim jednu novu pretragu i rekla da ćemo vidjeti kako će izgledati kod njih u laboratoriju i stanice i embriji kad ću krenut u ivf. Ne kažem da su u petrovoj bolji al već u startu smo krenuli provjeravat moguće uzroke što na sd nikad nisu napravili. Vjerujem da nigdje nije savršeno ali s obzirom da sam iz zga zašto ne bi iskoristila tu privilegiju i probala kod drugih doktora!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma