Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: Zamjena za travu (kontinent)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

nemam frezu... i ne znam može li uopće doći na dvorište. Jer, jedini pristup do njega je kroz kuću ( vezana gradnja).

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    nemam frezu... i ne znam može li uopće doći na dvorište. Jer, jedini pristup do njega je kroz kuću ( vezana gradnja).
    Ostaje štihača.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Ostaje štihača.
    Slažem se. Smajlić ti je baš primjeren, ali to je debela istina. Preštihati i to sa špičastom, ovakvom:
    http://danici.hr/image/cache/data/003363-500x500.jpg

Nakon toga obrada motikom, ovakvom: http://www.maxalati.com/_Data/Slike/13041214111530.jpg + ručno otklanjanje velikih debelih biljčurina tipa kiselica, gavez, stričak i naročito maslačak.

Nakon toga - grablje i sijanje djeteline + pokriti mrežom da vrapci i golubovi ne požderu sve sjeme.

Nije to lagan posao, ali bratemili, mislim da nema Mojca 100 hvati da bi to bilo problem. Opisala je unutarnje dvorište obiteljske kuće. Dalo bi se.

Offt. ja se ne bih sama s tim zamarala (možda i bih, sada kraj dva teenagera) nego bih pozvala profesionalce da mi daju ponudu, možda nije tak skupo kak si čovjek misli.

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nedavno sam kupovala frendici motiku pa mi blagajnica rekla zgodnu izreku: Motika je za dobru volju i dobru boju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •