-
Imali smo danas cijepljenje, tj. ovdje je to vakcinacija,ona s 18 mjeseci. Kapi u usta i dvije boce- u svaku ruku po jedna. Nikada do sada nikakve reakcije, ni malenoj koja je starija, a ni njemu. Evo plače mi cijeli dan, razdražljiv je, govori da boli, boli, sad je krenula temperaturica.
Jao, isprepadana sam uvijek oko svih tih vakcinacija, ali nikada do sad s osobnim razlogom. Čitala puno, gledala dokumentarce, izludila od olakih komentara ljekara. Danas baš dobijem komentar na samoj vakcinaciji da, parafraziram, "nije dokazano da je išta od reakcija vezano za vakcine" od sestre koja daje vakcine. Ali evo, reakcija, molim boga samo da je samo to. I da će proći. Jer ko za vraga čujem da je poznanica nakon cijepljenja ostala s reakcijom djetetu koje je dovelo do autizma... bože dragi, srce mi se stislo kad sam čula i sad sam luda od brige. Nije da inače nisam pri svakoj vakcinaciji, ali ova me dotukla. Znam da može, a ne mora biti reakcija. Lepeza reakcija je tako šarena i prostrana, bolje da ne započinjemo, ali moram ovo pitati- koja je najniža temperatura kad ste dali nešto za snižavanje temperature?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma