Pokazuje rezultate 1 do 50 od 197

Tema: Odvikavanje od pelena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

da pitam iskusne mame..... kad mi nitko nije ogdovorio na prethodnu poruku onda cu ovako postavit pitanje......jel ok da samo umjesto pelene pocnem oblacit gacice pa kad mi najavi, donesem tutu? ili kako?

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kiri- prvotno napisa Vidi poruku
    da pitam iskusne mame..... kad mi nitko nije ogdovorio na prethodnu poruku onda cu ovako postavit pitanje......jel ok da samo umjesto pelene pocnem oblacit gacice pa kad mi najavi, donesem tutu? ili kako?
    Mi smo tako. S tim da nismo cekali najavu vec bi svako malo ih postavili na tutu (pa uz tutu citali, pjevali itd), a kad bi obavili posao veselili se i pljeskali. Nakon nekog vremena poceli su najavljivati (kaka je bila nasa rijec). Ali nasi su bili stvarno mali, s 15 mjeseci i s 13 mjeseci kad smo poceli tako da je "kaka" prva rijec, uz mama i dada

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Citiraj Ancica prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo tako. S tim da nismo cekali najavu vec bi svako malo ih postavili na tutu (pa uz tutu citali, pjevali itd), a kad bi obavili posao veselili se i pljeskali. Nakon nekog vremena poceli su najavljivati (kaka je bila nasa rijec). Ali nasi su bili stvarno mali, s 15 mjeseci i s 13 mjeseci kad smo poceli tako da je "kaka" prva rijec, uz mama i dada
    ancice a koliko je trajalo odvikavanje sa tako malom djecom? mi imamo 16.5 mj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •