Curke moje grlim vas sve![]()
Teški su ti dani bez naših anđela. Jako teški. I zbilja ne znam nekad kako se uspjevam nositi sa svime. Valjda nas naši anđeli svojim krilima podupiru pa guramo nekako iz dana u dan.
Vib, vidim da radite na bebici. Budi sigurna da ćeš i tu malu mrvicu voljeti jednako kao i V. I ako sada misliš da je nemoguće više ikoga toliko voljeti. Je! Moguće je. I onaj tren kad ugledaš ponovno pozitivan test valjda tada i vrijeme stane. Ne znam ! Meni je stalo. Nevjerica, šok, strah , tuga, sreća, ponos, uzbuđenje, a sve zbog toga što si već tad zaljubljena u to malo čudo koje je tek poćelo kuckati ispod tvog srca. Nemoj zivjet u tom strahu. Ja sam posvetila sebi i svojoj E vremena koliko mi je trebalo. Ali sada sam spremna primiti dugicu u ruke. Znam da imam njezin blagoslov. Sad samo da sve dobro prođe.
Tebi i ostalim majkama koje idu po svoje dugice želim da vas ubrzo grle male ručice i da napokon i mi uživamo u svojoj dječici.

Odgovori s citatom
Kako bebica? Kad je pregled? Imaš li još mučnine ili se malo smanjilo? Biti će sve u redu...navijamo mi za vas dvoje

sve smo u istoj situaciji...i ja se isto ne mogu koncentrirati na ništa, ni na učenje za testiranja ni za ništa drugo...mislim da se neću moći smiriti dok ne dođemo do svoje dugice...da nas bar malo utješi...i da imamo razloga za živjeti i za smijati se, jer inače ovaj život stvarno nema smisla.
Nadjem mir u molitvi, zagrljaju svojih najdrazih ili jednostavno suzu pustim, koracam dalje, ONI mi valjda tu snagu salju...
Ja sam htjela nalaz cim prije i citala sam ga xy puta i jos ga nekad procitam, to je zadnje sto od Nje imam. Iskreno, nije mi taj nalaz pomogao niti odgovorio na nista od mojih pitanja, niti je neki smjer za dalje pokazao. Zakljucak svih strucnjaka koji su ga pogledali bio je samo da se to tako eto nekad dogadja i nemaju pojma zasto.