Pokazuje rezultate 1 do 50 od 244

Tema: Pretilost i drzavna politika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mislim da se tu niti riječ epidemija ne bi trebala koristiti jer nije riječ o nikakvoj zaraznoj bolesti,
    znam da se koristi ali mi je to baš pogrešno jer implicira da je čovjek nemoćan pred "epidemijom"

pretile djece mi je najviše žao, e tu jedino prevencija i cjelokupna društvena svijest može nešto napraviti,
    a baš i ne vidim da ima puno preventivnih akcija u tom smjeru - recimo zadnje se sjećam one o važnosti zdravog doručka

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da se tu niti riječ epidemija ne bi trebala koristiti jer nije riječ o nikakvoj zaraznoj bolesti,
    znam da se koristi ali mi je to baš pogrešno jer implicira da je čovjek nemoćan pred "epidemijom"

pretile djece mi je najviše žao, e tu jedino prevencija i cjelokupna društvena svijest može nešto napraviti,
    a baš i ne vidim da ima puno preventivnih akcija u tom smjeru - recimo zadnje se sjećam one o važnosti zdravog doručka
    ali u pitanju JEST epidemija.
    i da , nacije su prilicno nemocne pred njom na globalnoj razini.
    i da , to je javno zdravstveni problem.
    kao sto sam rekla, da ima jednostavnog nacina kako se nositi sa problemom tada bi epidemija vec bila zaustavljena, ali ona svakim danom raste.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •