Pokazuje rezultate 1 do 50 od 792

Tema: vanjski izgled i patrijarhat

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Eto ga , cim si dlakav odmah si zapusten.
    nema majci da si "normalan" ako ti nisu poskidane sve dlake na tijelu osim kose .

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Eto ga , cim si dlakav odmah si zapusten.
    nema majci da si "normalan" ako ti nisu poskidane sve dlake na tijelu osim kose .
    Da, priznajem da sam povrsna.

Ali nije mi lijepo vidjeti na plazi kad oko bikinija bude sa svake strane i gore busen dugih, tamnih dlaka.

I ja osobno ne volim taj period izmedju depilacija, jer to obicno radim voskom, pa eto, dok cekam da narastu nosim hlace i duge suknje. Po ljeti ne mogu docekati, pa ako treba posegnem za britvicom.

A sad, ako netko bira imati dlakava pazuh, noge i medjunozje, dobro, to je njegov izbor. Moram priznati da meni nije oku ugodan, ali ja sigurno nisam mjerilo za druge.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    A sad, ako netko bira imati dlakava pazuh, noge i medjunozje, dobro, to je njegov izbor. Moram priznati da meni nije oku ugodan, ali ja sigurno nisam mjerilo za druge.
    I meni je potpuno nezamislivo pojavit se dlakavih nogu, pazuha i međunožja pred ljudima, ono razina noćne more
    to je debelo najstroža društvena norma koju imamo na temu izgleda, puno stroža od mršavosti, neimanja celulita, nešminkanja..
    a najbolje mi je što ima dosta ljudi koji neće priznat da je to (prilično nova) društvena norma, nego forsiraju nekakav argument higijene

i ne mogu se sjetiti muškog ekvivalenta tome nikako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •