Stranica 8 od 16 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 792

Tema: vanjski izgled i patrijarhat

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ono što mislim o osobama koje bi me procjenjivale po sređenosti noktiju ili korelaciji duljine kose i godina, bolje da ne napišem. Ne treba mi još jedna opomena.

Nikada nisam "napravila" nokte i nikad neću. Priroda mi je dala nokte, uredno ih režem, lijepo su dugački, uglavnom bez laka, i čudo sam ih zadovoljna. Nikad ne primijećujem kakve tko ima nokte, možda bih vidjela da su prljavi, ali kako ja puno radim u zemlji, "prljavi" nokti su normala za vrijeme rada
    A kosa mi je duga i nadam se da će takva ostati sve dok više ne budem imala snage da ju sama perem ili ne budem imala nikoga da mi ju pere. Briga me za godine. Doduše, ljeti je uglavnom labavo zakačena kopčom, ali kad ju spustim, blago se talasa po leđima, ofarbana, naravno.

Ustvari, osobu uvijek vidim u cjelosti, ne tiču me se detalji, meni je važnije kakav netko jest kao ličnost, nego vanjski izgled. A pogotovo ne robujem modi i onome što je IN.
    Ajoj Beti, ne kuzim ovakve komentare. Ako mi je nesto ruzno vidjeti na nekoj osobi, to ne znaci da mi ta osoba ne pase u cjelini. To su detalji koji su prisutni, ali nisu bitni. Eto ova je tema skrenula u tom smjeru da smo pocele nabrajati sto nam se svidja, a sto ne, ali nije da cu sad u rl u drustvu neke osobe zuriti i komentirati ono sto mi se ne svidja ili da cu odbaciti osobu zbog toga. Uostalom, ni sama sebi se ne svidjam u potpunosti kako izgledam, pa sto sad ?

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Čitajući ovaj topic, na kraju mi ostaje samo misao kako sam sretna što iskreno mogu reći da me baš briga što o mom izgledu misle druge osobe. Sa svojim tijelom radim što želim i drago mi je da kao takva mogu biti primjer svojoj klinki koja s 3 god već doživljava komentare na račun svoje kose ili izbora odjeće.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Rutvice a kakva je kosica?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Moj malac ima osebujan stil ukrasavanja bicikle - pa mu je sve starije cure stalno komentiraju, bas ti je ruzna kaze mu jedna. A on je sav ponosan ukrasi i vozi.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 06.08.2016. at 07:45

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Slazem se s postom od Beti, ne utoliko da nesto posebno mislim o osobama koje komentiraju druge, jer ne mislim. Al klonim se takvih razgovora, il okrecem temu. A, ako mi neko u tri od tri razgovora uvijek pocne o izgled drugih, ma cak i karakteru (a naslusala sam se takvih razgovora o izgledu) nadalje izbjegavam tu osobu ili drustvo. Cesce je rijec o tome da takvo ponasanje zaticem u drustvu, pojedinaci razgovori su ok.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Kužim te Jadranka. Baš su mi ružne takve kave, srećom najčešće ih bude na poslu pa izbjegavam. Ima onaj neki citat da pametni pričaju o idejama, a isprazni o drugima. Naš sin je također jako maštovit i svoj. Voli imati dužu kosu (sad sam mu je na rate i uspjela ošišati zbog ljeta), nije sputan i vrlo često djeci priča svoje izmišljene pirče (on nosi ukrašene kutije s imaginarnim liječenim pticama). Nekad naiđe na djecu koja su u čudu, a poslije prihvate igru, dapače uživaju, a neka mu se ismijavaju. Čak i odrasli jer kako nije djevojčica, a ima dužu kosu i nerijetko crveni komad odjeće ili majicu na medu, zeku što nije očito dovoljno muževno (namjerno izbjegavam dječje-mačo motive jer ih ne volim). Ne smeta nas previše, ali mi je to samoinicijativno komentiranje baš ružno i nekulturno. Ono, baš me briga što ne zadovoljava od nekog Joze i Anice rodne standarde i zašto bi nam njihovo mišljenje o izgledu našeg djeteta bilo važno.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedno je komentirati nekoga ili čak nekome
    a drugo je govoriti općenito
    tema je mozda otišla u krivom smjeru
    kažem mozda, jer nisam citala početak, uhvatila 5. vagon, ne znam sto se pisalo u lokomotivi
    sto volim te postove s visoka, "ja sam iznad toga da nekoga procenjujem po izgledu"
    "vidite kako sam ja pametna i iznad vaših prizemnosti"
    nisam primijetila da mi ovdje procjenjujemo nekoga
    nego je tema išla u smjeru sto nam je estetski lijepo
    a znamo da se o ukusima ne raspravlja
    osim neobavezno na forumu, do je osoblje na go, pa hvatamo krivine

tipkam na mobitelu, zato ponegdje nedostaju dijakritčki znakovi

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    jedno je komentirati nekoga ili čak nekome
    a drugo je govoriti općenito
    tema je mozda otišla u krivom smjeru
    kažem mozda, jer nisam citala početak, uhvatila 5. vagon, ne znam sto se pisalo u lokomotivi
    sto volim te postove s visoka, "ja sam iznad toga da nekoga procenjujem po izgledu"
    "vidite kako sam ja pametna i iznad vaših prizemnosti"
    nisam primijetila da mi ovdje procjenjujemo nekoga
    nego je tema išla u smjeru sto nam je estetski lijepo
    a znamo da se o ukusima ne raspravlja
    osim neobavezno na forumu, do je osoblje na go, pa hvatamo krivine

tipkam na mobitelu, zato ponegdje nedostaju dijakritčki znakovi
    Ne znam jel vidiš na mobu ali imaš pp.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Nije to stvar da sam iznad toga nego ne volim takve razgovore i teme. Osjecam se neugodno kad im prisustvujem. Ko sto neko ne voli dugu kosu na starijoj zeni

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

To su gluposti. Svi mi procjenjujemo ljude koje prvi put u životu vidimo na temelju prvog dojma koji se bazira na fizičkom, kako drugo? I što fali u komentiranju drugih ljudi? Što vi nikad ne komentirate druge ženske, kako se oblače, kako se šminkaju,...nego čim netko to napravi više vam nije prijatelj? Ja mislim da puno vas tu laže. Ja prva komentiram sve živo. Komentiram i sebe i sprdam se na vlastiti račun, što nebi i druge? I muškarce i žene.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja bas ne komentiram, osim ako nesto kaze nesto lose, pa kazem nesto lijepo. Meni su takvi razgovori bas neugodni. Nije da mi nisu prijatelji oni koji komentiraju. Al, ako ista grupa ljudi stalni komentira druge, i rade uglavnom to, u 50% razgovora, onda ih izbjegavam. Tu prvenstveno govorim o kavama na poslu. Al kazem, i to je ponasanje koje se vise javlja u grupi nego pojedinacno. A nemam pojma po cemu procjenjujem ljude na prvu, al nije bas po izgledu - nesto drugo.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prizemna sam, što ćeš
    po meni sve ima svoje mjesto i vrijeme
    spomenuste prljave nokte
    radnicke, seljacke grube ruke s crnim noktima su lijepe, krasne
    ako dodjem kod stomatologa, lijecnika, kozmeticarke.. pa vidim crne nokte
    pa to mi bas nije milo
    ni crni ni dugi nalakirani
    pa mi nokte zabode u uho dok ga pregledava (doživjela)

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

prizemna sam, što ćeš
    po meni sve ima svoje mjesto i vrijeme
    spomenuste prljave nokte
    radnicke, seljacke grube ruke s crnim noktima su lijepe, krasne
    ako dodjem kod stomatologa, lijecnika, kozmeticarke.. pa vidim crne nokte
    pa to mi bas nije milo
    ni crni ni dugi nalakirani
    pa mi nokte zabode u uho dok ga pregledava (doživjela)
    Pun ti je izbor.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nama se na kavi na poslu uvijek nadje drugih tema, nikad ne komentiramo izgled nekog tko ne sjedi za stolom, a ovi ovima za stolom se komentira samo ako im nesto dobro stoji. Meni to spada u osnove ponasanja u drustvu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

svasta
    mi na poslu čekamo da netko ode na wc da komentiramo kako joj/mu je debela guzica

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Slazem se sa Trinom i a70v . I ja komentiram druge, ali sa MM i najboljim prijateljima. Ali ja svojoj najboljoj frendici bez pardona kazem: joj, vidi kak ti se preko zime skupio ovaj slauf oko struka. A ona meni kaze isto tako, npr. ajme sto si smrsavila, sise su ti se osusile. I onda komentiramo druge zenske i muske, evo bile zajedno na bazenu pa smo zalegle na lezaljku i udri po dlakavim preponama, celulitu,objesenim guzicama, ispucalim petama...i nasim i tudjim.

A sta se tice grube koze na rukama, bila nedavno na masazi, i maserka je imala grube i hrapave ruke, tj. kad bi prosla s jednom rukom bas me neugodno ogrebla svaki put.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

svasta
    mi na poslu čekamo da netko ode na wc da komentiramo kako joj/mu je debela guzica
    A na poslu bas ne komeniramo, jer smo mala sredina i svu su dobri sa svakim. Inace, na poslu obicno komentiramo pozitivne pomake, npr. vidi kako se xy istesao u teretani.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 06.08.2016. at 11:59

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dea, kako ste dosadni

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

dea, kako ste dosadni
    A znam, sta ces...

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

svasta
    Pa ne znam zasto bi ti bila prizemna jer meni neki razgovori nisu po volji. Niti mislim da sam zbog toga iznad nekoga. Jednostavno mi ne pasu te situacije pa ih se klonim, osjecam se nekako bezveze kad slusam komentare na izgled.

A ni ne pricaju sve grupice na mom poslu o drugima, al da ih ima koje pricaju, i to vecinom, ima. Al pa sta. Njima zanimljivo, meni nije. Nije to neki problem.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi na poslu ni nemamo pauzu
    skupimo se za bing i onda se neki i upoznajemo jer ne stignemo to obaviti kroz godinu
    tako da je ono bilo sarkasticno

ovdje, bar sam ja tako shvatila, ne raspravljamo ima li katica male sise, a anica veliku rit
    nego (barem na zadnjih par stranica) sto nam je u fizičkom izgledu privlacno vise, a sto manje
    opcenito, ne kod konkretnih osoba
    debela guzica i noge pune celulita su mi ruzne
    ali to ne znaci da osobu procjenjujem po tome
    zapravo da, procjenjujem sebe, jer to imam i ružno mi je jako
    ne mogu se praviti da nije

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa Jadranka, što postoji baš određena skupina ljudi koja isključivo o tome priča? Pa to je zahebancija koja je nekad prisutna, nekad nije. ja sam nekidan sa prijateljicom bila na plaži, skinula se, obrijana, u kostimu, sve pet, a pete božeoslobodi, em ispucale em šporke, crne jer konstantno ljeti hodam bosa. Prvo smo dobro istračale mene seljanku a onda smo nastavile po drugima. Što ima veze?

Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj rutvica prvotno napisa Vidi poruku
    Čitajući ovaj topic, na kraju mi ostaje samo misao kako sam sretna što iskreno mogu reći da me baš briga što o mom izgledu misle druge osobe.
    Potpis. Uopce me ne zanima sta drugi nose, jel se sminkaju i kakva im je frizura, sve dok su ljudi cisti i odrzavaju higijenu. Ako mi je netko bas posebno lijep i blista, svakako cu dati kompliment, ali ako je nesto negativno, nema sanse da ista kazem.

Nazalost, ovdje gdje zivim su glavne teme cak i polupoznatim ljudima komentirati kilazu ili "prekratku" suknju.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja opet ne razumijem sto znaci komentirati
    reci da su mi lijepi kraći nokti s diskretnim lakom (na ženama ) ne znaci da me smetaju dugi šareni (osim u nekim strukama) na barici
    moja kći ima hrpu lakova, od prozirne do crne i vječno se davimo u smradu laka i acetona
    ako kažemo da nam je nešto lijepo ili nije, to nije etiketiranje
    uostalom ako ćemo biti tako politički korektni, ako nećeš imati svoj stav da ti je krasna kratka kosa
    vec moze i kod zene od 80 god. i duga rascupana, do guzice, jer se njoj to svidja, nemojte isticati ni da je vazno da bude cista
    zasto bi morala biti, ako je njoj ok prljava?

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo i ja cu biti partybrejker i reći da s prijateljicama nikad ne komentiram kako netko izgleda. Nikad nam to nije tema, nemam pojma zasto bi bila. Ne zato sto sam "iznad nekog" nego ne vidim ni svoje nepočupane obrve, a kamoli da vidim tudje. Jednostavno mi je nebitno.

Na poslu relativno cesto imamo pauze/kave, ali isto se ne mogu sjetiti itijedne da se o tome prica. Eventualno kad prode neka u minjaku i stiklama, pa muški počnu zezat kad ćemo mi počet tako dolazit na posao. Ili neka od nas dode sredena pa se mora "opravdat" kud ide poslije posla, ima li sastanak s klijentom i sl.

... Nego, zapravo mi se čini da je taj moj svijet manjina. Potaknuta temom, jucer sam na bazenu pocela buljit u druge žene. Pete nisam vidjela u bazenu . Za dlake nisam buljila, ali naocigled su sve bile zdepilirane. Osim jedne koja je imala dugačku šumu ispod ruku, a svejedno je ležala tako da se vidi ta bujna raskoš. Ali je ista ta imala počupane obrve. Od obrva sam zapravo najviše ostala u šoku - svaka koju sam pogledala je imala oblikovane obrve. Zbilja sam zapuštena i vjerojatno sam negdje predmet razgovora . Uh što me briga .

Al bar znam da dlake moram uklonit kad idem u badicu medju ljude. MM-u nije ni to vazno. Jucer mu ja velim: evo torba je gotova, odnesi ju u auto, trebam jos samo 5 minuta da se na brzinu obrijem". A on ce: Ma kaj ce ti to, ko da ce te netko gledat tamo!
    U kakvoj iluziji tek on živi .

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tema je otisla u cudnom smjeru.
    Naravno da je ok imati misljenje je li nesto lijepo ili ne, ukljucujuci osobni izgled. Ali meni je to onako za usputnu misao. Uopce ne mogu zamisliti da se frendicom na plazi komentiram nas ili druge sustavno kao temu razgovora. Jer me tema ne zanima. U stvari nekako mi je u rangu ideje da se "zabavim" u shoppingu jer mi je muka nakon 2 sata, kad se uopce natjeram na to. Valjda nemam "zenski" muzak stogod to znacilo.

Sto se tice patrijarhata i danasnjeg drustva mislim da zivimo u najliberalnije doba u zadnjih par tisuca godina po pitanju vanjskog izgleda I ponasanja, Pogotovo za zene, a i muski su pod puno manje pritiska drustvenih normi nego prije. Sjetim se uvijek Malkovicha u opasnim vezama i sminke perika odjece, drustvene etikete itd bez obzira na spol.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ja opet ne razumijem sto znaci komentirati?
    Ja sam pod komentirati shvatila ovo sto radi Deaedi na bazenu s frendicom - ja to nikad ne bih radila. Ne govorim sad to s visoka, nego me to nikad ne bi zanimalo. (Osim jucer, potaknuta ovom temom . Al nisam o tome ni sa kim pricala). Naravno da primjetis nesto "ekstremno" kao duge dlake posvuda, ali pete, nokte, izrast, obrve fakat ne primjecujem.
    :zapuštena:

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Bubilo mozda radimo u istoj firmi?
    Jednom mi je (mladji) kolega rekao "bas dobro izgledas ovih dana, vidi se da se sminkas" LOL
    Ne znam ni danas jesam li se uvrijedila (mozda malo I jesam) ali mi je i danas kad se sjetim nekako smismijesno kako je to spontano izvalio.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Kakvo s visoka. Nekima se to jednostavno ne sviđa. Prije jesam komentirala, ali to kod sebe povezujem s vlastitom nesigurnošću. Sad to ne volim i ne volim biti dio takvih razgovora pogotovo jer je mm posebno na to alergičan, a još je dio tog lijepaiisklesana tijela svijeta. Ne ulazim u tuđe razloge, svatko zna za sebe jel mu to razonoda, veselje, nešto peto.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Moja mama ima ispucane ruke i nerijetko crne nokte koliko ih god čistila, mazala kremama. To su ruke žene koja puno radi, odrekla se mnogo čega za svoju obitelj i meni su te ruke najljepše i najdraže. Male, sitne i jake. A sigurno ih netko ogovara.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa isticati sebe kao nekog to nije tako površan da čovjeka cijeni po dužini kose (a mi ostali to jesmo jer smo se usudili reci sto nam se svidja vise, a sto manje) je isto komentiranje drugih

Trina, nadam se da ćemo se naci na nekom picu
    ti s neurednim petama, ja s 20 kg viska, zgurena (ak me tangerina vidi odmah će se uspraviti) i s nepotsisanom kosom
    sjest ćemo ko ona dva na balkonu muppet showa i komentirati one s 2 kg viska i jednom dlakom koja viri iz ruba ultra malog bikinija

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

palcica, bi voljela da takve ruke pregledavaju tvoje dijete?
    prvo bi se zapitala koliko su ciste
    i ruke moje majke su kvrgave
    s ispucalim noktima
    meni najdraže
    ne bih voljela zubaricu s takvim rukama

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Naravno da ne bih. :smrtnica: Ali bi me boljelo da čujem kako ih netko na kavi olajava jer ne zna pozadinu tih ruku. Jedno je tipkati po forumu što voliš - svi valjda nešto više ili manje volimo (ja npr. volim mišićave žene, što je mnogima grozno), a drugo iz nekog sebi znanog razloga olajavati druge. To mi je ružno, ne mogu si pomoći. I da me znaš ne bi nikad za mene rekla da ikoga gledam s visoka. Žao mi je što su neke stekle takav dojam.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ne kuzim zasto bi zapazanje necijeg izgleda ili komentiranje sa muzem ili prijateljima znacilo da procjenjujemo tu osobu? Pa komentiram izgled, ono sto sam vidjela - jucer smo na plazi vidjeli komada u toplesu, lezi na ledjima, a one streme uspravno u visinu, vjerojatno silikoni, dobra cetvorka, ako ne i petica - naravno da je MM primjetio, komentirao sa mnom... Pa oci su mu ispale

Zanima me da li je povrsno i ako primjetimo i ono sto nam je lijepo ili smo povrsni samo ako uocimo neke, po nasim kriterijima, nedostatke?Tj. ako mi poznanica ima lijepe nokte i ja joj to kazem: imas jako lijepe nokte, super mi je ova boja laka, da li je to ok ili sam i tada povrsna?
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 06.08.2016. at 15:59

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja isto nisam rekla da je to povrsno. Samo da meni osobno se takvi razgovori ne svidjaju. A sto sad. Meni se svidjaju razgovori o fizici

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

palcica ne mislim da si takva
    i mislim da je razlika reci da mi se ne svidjaju, kod ljudi koje posao na to ne prisiljava, zapusteni prljavi nokti, izgrizene zanoktice, ili se izrugivati necijim, od teškog rada, crnim rukama

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Inez prvotno napisa Vidi poruku
    Potpis. Uopce me ne zanima sta drugi nose, jel se sminkaju i kakva im je frizura, sve dok su ljudi cisti i odrzavaju higijenu. Ako mi je netko bas posebno lijep i blista, svakako cu dati kompliment, ali ako je nesto negativno, nema sanse da ista kazem.

Nazalost, ovdje gdje zivim su glavne teme cak i polupoznatim ljudima komentirati kilazu ili "prekratku" suknju.
    I inace, u pravilu ne komentiram prijatelje ili poznate, to mi je nekak cudno. Te ljude poznajem. Najcesce sa MM ili kumicom prokomentiram bas nepoznate i obicno uocimo nesto zgodno - tipa vitka i dobrodrzeca sredjena mama od 40+ godina ili zgodni tata sa plocicama na trbuhu i to onda sapnemo jedna drugoj: vidis, ako ona sa 3 djece moze tako izgledati mozemo i mi. Ili pak neke ekstreme na drugoj strani, tipa dlakava pazuha.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

[QUOTE=aleksandra70vanja;2905233]ja opet ne razumijem sto znaci komentirati
    reci da su mi lijepi kraći nokti s diskretnim lakom (na ženama ) ne znaci da me smetaju dugi šareni (osim u nekim strukama) na barici
    moja kći ima hrpu lakova, od prozirne do crne i vječno se davimo u smradu laka i acetona
    ako kažemo da nam je nešto lijepo ili nije, to nije etiketiranje
    uostalom ako ćemo biti tako politički korektni, ako nećeš imati svoj stav da ti je krasna kratka kosa
    vec moze i kod zene od 80 god. i duga rascupana, do guzice, jer se njoj to svidja, nemojte isticati ni da je vazno da bude cista
    zasto bi morala biti, ako je njoj ok prljava?[/QUOTE

Moja najstarija, nije na majku, sa 16 godina ne izlazi iz kuće bez kompletne šminke, počupanih obrva, crnog laka na noktima. Ako nije našminkana ne želi niti smeće odnijeti.
    Meni su maksimum puder, korektor maskara i olovka za oči, i da da se počešljam.
    Moje dijete koristi čak i olovku za obrve, ja ju u životu nisam kupila. Ona ima oblikovane obrve, ja počupam u zadnje vrijeme one dlake koje strše jer mi ona napomene.
    Nisam oduševljena njenim uređivanjem ali joj puštam, nek uživa dok može, i da muž kada naleti dok se šminkam obično potegne pitanje da šta će mi to.A što kaže za njezino bolje da niti ne spominjem.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja isto nisam rekla da je to povrsno. Samo da meni osobno se takvi razgovori ne svidjaju. A sto sad. Meni se svidjaju razgovori o fizici
    ja ti sigurno ne bih bila sugovornik

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    ja ti sigurno ne bih bila sugovornik
    Ja bih slusala i pravila se da kuzim

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Aleksandra, bilo bi to dobro.
    Ja i moj prijatelj volimo sjesti u naš kafić, popiti koju pivu i komentirati turistkinje. Mi to zovemo "Ajmo njemu naći moguću ženu" a ustvari komentiramo svaki detalj na svakoj ženi koja prođe i što dublji dekolte i što visočije štikle, to su komentari bolji. Vi se uopće ne znate zabavljati. I ne mislimo mi da smo nas dvoje savršeni, dapače, mi smo dva seljaka-ja sa šporkim nogama, ispucalom kosom, mini cicama, on sa svojih tri metra, lošim zubima i prevelikom dioptrijom a starim naočalama. I uopće nemam ništa protiv što se i mene tako secira, zaboli me ona stvar. O fizici ne znam ništa

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih slusala i pravila se da kuzim
    ja bi rekla da promijenimo temu, jer sam ja preneuka za takve razgovore, ajmo komentirati druge žene

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Samo da kazem da sam otputovala na more apsolutno bez šminke.
    Nemam cak niti balzam za usta, samo kremu za lice. : zivotnarubu:

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Aj večeras prođi đir po mojoj rivi ako si faca

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Aj večeras prođi đir po mojoj rivi ako si faca
    Hahaha
    ne znam gdje si tocno, ali znam da na Kvarneru nisi.
    Tako da sam relativno sigurna.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Hahaha
    ne znam gdje si tocno, ali znam da na Kvarneru nisi.
    Tako da sam relativno sigurna.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Trina ja sam nedavno bila jedan dan na tvojoj rivi, a ne da šminku ne nosim na more, nego jedva da je i imam, zadnji komad sam kupila 2011.g.

Ne da se ne sminkam na moru, nego sam na plaži do 20.15h, onda samo obucem suhe gaće, gore majicu/hlače ili haljinicu u kojima sam dosla na plazu, malo protrljam kosu, pa tako mokre kose i u japankama idem na rivu/na trg/u djir... Ne da se meni u apartman "sredivat", ja to sve spojim u jedan izlazak, plazu i vecernju setnju.
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 06.08.2016. at 19:26

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da kazem da sam otputovala na more apsolutno bez šminke.
    Nemam cak niti balzam za usta, samo kremu za lice. : zivotnarubu:
    Pa i ja bih takva otisla na more. Sto si na moru gori, poslije ces ljepse izgledati :D ja se na moru sva namastim i nauljim da bolje potamnim, skupim kosu u neurednu pundzu jer ne volim osjecaj konstantno mokre kose na plazi, ako imam lak na noktima, skine mi se napola od slane vode... Ako me bas nije briga, odem i neizdepilirana :D Ok, ne neizdepilirana u punom sjaju, ali malo dlacica moze proci :D
    Zato kad se vratim doma i skinem sve te slojeve masti, dlaka, lakova, pa zasjam tamnoputa i uredjena... Ih :D

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I da, prekrasne su mi one zene na plazi sto dodju s uskladjenim bojama kupacih, japanki, parea, sa sik torbama i sesiricima, velikim naocalama, diskretno nasminkane, s decentnim nakitom... Ali nikako da se natjeram da postanem jedna od njih :D

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Uf, sminka na plazi, to nikako ne kuzim.
    I ne volim kad je sve uskladjeno pic-mic.

Stranica 8 od 16 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •