Citiraj Uh-puh prvotno napisa Vidi poruku
Ayan, znam jednu takvu djevojcicu koja je imala isto takvo objasnjenje kao I tvoja. I nije se promijenila. Sada joj je 13 god., ima jako dobre socijalne vjestine I djeca ju vole. Bira si drustvo koje joj odgovara, a konflikte rijesava rijecima I mudro.
To sa braticem je situacija, gdje bi mu ja itekako stala na put.

Ako ista, bar sam svoju naucila da prekine igru sa djetetom koje se ne ponasa lijepo. Tako sad, kad se igra sa sestricnom I ova se ne ponasa kak treba, moja se pokupi I ode doma.
Rekla sam joj da se makne od njega. Rekla i njemu i njegovoj mami. Ali eto nula bodova. Ja ju maknem ona trci za njim ili on dođe po nju. Njegov tata ne reagira jer nek se djeca sama snalaze, mama ga kazni i nije se ljutila nista kad sam joj rekla ali mali po svom.
Ovo za velike mi postaje nista me vise ne moze iznenaditi. Imam u kvartu klince od 12 g.koji uredno gotovo svaku vecer vise u parku pod prozorom i urlaju skoro do ponoci. To nije razgovor i zezancija nego bas urlanje,trganje parka,dovođenje pasa koji rade nuzdu a mali se drugi dan tu igraju. Dođe policija i nisu ni izasli iz auta da bi ih opomenuli, samo su okrenuli auto i otisli. Susjed izađe van da ih utisa a jedan od njih ga posalje u k...c i veli da njemu niko nista ne moze jer mu je mama rekla da moze biti vani. Tak da imamo urlanje po ovim vrucinama da prozor ne mozes otvoriti. Ono,kud to sve ide?!