Pokazuje rezultate 1 do 50 od 62

Tema: Trosjed na razvlačenje, za svakodnevno spavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    e za ovo što je jelena.o linkala me baš zanima je li stvarno tako super ko što na reklami izgleda
    jedna cura koju znam ga je dobila za rođendan nedavno, moram je priupitat kakvi su dojmovi
    Mi smo prije u vikendici imali onaj dupli Lidlov krevet na napuhavanje (MeradisoTwin). Niije ovako fancy, ali poslužio je i te kako dobro i tamo i nekoliko sezona na ljetovanju. Baš je dobro došao kad smo mijenjali krevete. Stari namještaj preselili smo u vikendicu, a dok su se u stanu preuređivali podovi, mi smo spavali na tim ležajevima na napuhavanje. Lani na godišnjem je jedan puknuo i ispuhao se, drugi još valja.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo prije u vikendici imali onaj dupli Lidlov krevet na napuhavanje (MeradisoTwin). Niije ovako fancy, ali poslužio je i te kako dobro i tamo i nekoliko sezona na ljetovanju. Baš je dobro došao kad smo mijenjali krevete. Stari namještaj preselili smo u vikendicu, a dok su se u stanu preuređivali podovi, mi smo spavali na tim ležajevima na napuhavanje. Lani na godišnjem je jedan puknuo i ispuhao se, drugi još valja.
    ma i ja sam spavala na madracima na napuhavanje (po par noći, u gostima), ali me skroz zbunjujete s idejom da bi se na onom moglo spavati, pa je li vi vidite taj oblik? to je za zavalit se na kraći period, ne mogu nikako zamislit da na tome spavam cijelu noć.
    A i na duži period mi ni onaj ravni nikako ne bi bio opcija, već nakon 3 noći patila sam za pristojnim krevetom
    tako da potpisujem jelkino "jel se zekaš?"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •