Pokazuje rezultate 1 do 50 od 159

Tema: Čistoća Zagreb-odvoz smeća

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Danas sam stupila u kontakt sa Cistocom.. Nema sanse za jos jednom kantom. A sto se stanara oni su nasli rjesenje koje nece proci. Kupit jos jednu kantu mimo Cistoce... Al mi covjek kaze da decki na kucnom imaju popis i prijavljuju visak..
    Evebtualno cemo mozda dobiti kantu za papir, al to cemo znat kroz cca mjesec dana!

Danas je sastanak stanara

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sam stupila u kontakt sa Cistocom.. Nema sanse za jos jednom kantom. A sto se stanara oni su nasli rjesenje koje nece proci. Kupit jos jednu kantu mimo Cistoce... Al mi covjek kaze da decki na kucnom imaju popis i prijavljuju visak..
    Evebtualno cemo mozda dobiti kantu za papir, al to cemo znat kroz cca mjesec dana!

Danas je sastanak stanara
    Žalosno je što su sve ljudi spremni smisliti zbog svoje lijenosti. I žalosno je da tvoja obitelj ima problem jer su drugi lijeni reciklirati. Mi smo peteročlana obitelj i uz reciklažu skupimo cca jednu vrećicu ostalog smeća u kanti od 50l. Znači, odvoz 2 x 50l tjedno nam je i više nego dovoljan. I naši susjedi su lijeni išta učiniti po pitanju reciklaže i baš sam ljuta kad vidim što sve završi u kantama za smeće, a ne u reciklažnim dvorištima. A ima i onih bisera koji dovezu vreća smeća autom i ubace ispred tuđih kuća...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •