Pokazuje rezultate 1 do 50 od 748

Tema: Dogovor oko iznosa alimentacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Cuj, tebi je previse jer racunas da ti je dijete trosak.
    Ja racunam da mi je dijete osnovna investicija i potrebno je da mu pokrijem troskove koji su mu potrebni za razvoj.
    I tvojh 7 000 je super primanje. Puno vece nego vecini Hrvata .
    Samo su ti prioriteti krivi. Dijete bi trebalo biti prvo. Prije stambenog kredita i banke, pa makar i po cijenu podstanarstva.
    Jer vazno je imati stan, ali nije nuzno da je on u vlasnistvu ( ako je to preskupa opcija).

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ja racunam da mi je dijete osnovna investicija i potrebno je da mu pokrijem troskove koji su mu potrebni za razvoj.
    Samo su ti prioriteti krivi. Dijete bi trebalo biti prvo. Prije stambenog kredita i banke, pa makar i po cijenu podstanarstva.
    Jer vazno je imati stan, ali nije nuzno da je on u vlasnistvu ( ako je to preskupa opcija).
    stambeni kredit mi je opcija da riješim stambeno pitanje. i nisam uzeo na 20-30 godina kako većina uzima nego u skladu s mogućnostima.a podstanarstvo si nisam mogao priuštiti. nema goreg od toga, i selio sam se previše puta. svaki put pogubio neke stvari, ili su nestale kod selidbe. skuplje je podstanarstvo meni bilo od stambenog kredita zato sam tako napravio.

pa ja pokrivam djetetove troškove koji su mu u vlastništvu.

prvo mi je djete, ali kaj da ja radim. da budem podstanar u rupi i sve dajem da finaciram njega da bi bivšoj više ostalo da si ona sebi otplati stan i kupuje odjeću?

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    stvar je da većina hrvata ne radi zbog plaće nego da imaju zanimaciju. mi smo bogata nacija generalno. svi imaju neke nekretnine (osim nas rijetkih), generacije žive skupa. naslijedilo se od pradjede, dede i ne moraju rješavati si stambeno pitanje ljudi. ja da nisam godinama štedio dok sam nešto i zarađivao sad bi sa 7000kn spavao na klupi. sa 7000kn sigurno kao samac nebi mogao.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •