Stranica 8 od 56 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Narancica000 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Ives, ne znam kako bi jos keksa ugurala u jelovnik sjecam se kako si pricala da ste konzumirali dorucak, rucak i veceru. Jedino jos da ste i medjuobroke ubacili
    Zapravo, i preporuca se 5 "obroka" dnevno hahaha

O Boze, sta ja pisem
    Svaka zena zasluzuje 5 obroka dnevno
    od ovih se bar nemozemo udebljat.

Cek cek.. sjetit cete se vi sta je vama vasa Ives govorila.

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma pustila sam ih na laptop a mi "pakirali" stvari!
    Hehe, zakon! :D

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ola cure, vidim vi se raspisale. Slađo meni ovo stvarno mirisi na trudnocu.
    Narancice hoces li izdrzati tako dugo kao Jagodica? Tesko je to.
    Mona pitala si me za trakice, ali ja ti se stvarno ne kuzim u lh pik. Nisam ih piskila jer sam isla na fm.
    Angie pa i ti si iz Ri.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Narancice hoces li izdrzati tako dugo kao Jagodica? Tesko je to.
    Lakse ce mi biti vidjet M da je stigla nego minus na testu. Vjeruj.

Ives dobro, nisi nam dovrsila san! Jel bilo sto na kraju? :D

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Hej curke...
    Mene danas lijevi jajnik zateže jako, mislim da ce sutra ovulacija pa smo danas 2 puta pokrili za svaki slučaj Hehe

Sretno svima... Gdje je nestala Bebolinica?

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Chiara, su-Rijecanko! :D Ima li jos koja odbrojavalica iz Ri?

Mona, zvuci obecavajuce. Bitno da ste pokrili.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Da, sinoc sam ulovila Lh PIK zato smo bilo vrijedni, Hehe
    Sorry cure za listu, nedjeljom često ostanem bez laptopa doma, sutra stavljam listu ujutro na poslu

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Najbolja frendica mi je trudna ♡ uspjelo im je iz prve, i tak sam sretna zbog nje.
    Ali, kad sam rekla MM djelovao mi je nezainteresirano. Medjutim, kasnije sam shvatila kolko se zapravo rastuzio zbog te vijesti... u ovih nesto vise od godinu dana nisam vidjela na njemu nekakvu tugu zbog toga sto nam ne uspjeva, i ovo je prvi put. Mislim da on krivi sebe, a ja ne znam kak da mu pomognem jer ne mogu trenutno ni sebi pomoci...
    Eto, samo sam malo dosla olaksat dusu i istresti to ovdje.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro, kavica!

Marančice znam kako ti je, a i kako je tvom dragom, jedino mogu reći da će proći.

Ajme cijelu noć kiša pada, koma.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Narancice - svima oko mene skoro uspije iz prve/druge, što me još više plaši...
    Baš me zanima kakav je osjećaj zatrudnjeti odmah a kakav nakon 2-3 godine (ili više) što će biti slučaj možda kod mene... Možda ću ja biti van sebe od sreće ali mislim da ću se i više brinuti oko svega

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 22.08.2016.
    ~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

bebolinica ~~~~~~~~~~~~~~35.dc II
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~~ 27.dc

Odbrojavalice:

tocekica~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~~18.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~~15.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro curke! Kako prezivljavate ponedjeljak?

Mami, hvala na kavici.

Narancice ima li sumnjivih simptoma? Ja bi piskila popodne iako bi bilo pametnije da izdrzim do sutra.
    Posljednje uređivanje od angiebanangie : 22.08.2016. at 09:38

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro, moze i meni kava. Narancice tako je i nama bilo. Svi nekako uspiju i na brzinu se desi trudnoca, a mi smo cijelu godinu izgubili i jos godinu po mpo. A svi nalazi uredni osim moje hipertireoze. Koliko puta je samo dragi rekao da barem s njim nesto nije u redu, samo da meni bude lakse.
    Angie probaj ako je ikako moguce pisati ujutro jer je tada najjaca koncentracija betahcg-a u urinu.
    Mami jel otisao muz? Jesi ga spakirala?
    Mona sutra je fm? A i ovaj put je O prosla.
    Zabrinjava me Bebolinica. Vec tjedan dana se ne javlja.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Chiara - da, mogla sam birati doći prije ili poslije O pa sam odlučila ovako... Preskupo bi mi bilo dati 500kn za 2 pregleda a ništa konkretno ne bi saznala prije O. Bitnije mi je nakon O vidjeti jel sve ok sa žutim tijelom
    Pratiš li ti ovulaciju ovaj ciklus?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara - da, mogla sam birati doći prije ili poslije O pa sam odlučila ovako... Preskupo bi mi bilo dati 500kn za 2 pregleda a ništa konkretno ne bi saznala prije O. Bitnije mi je nakon O vidjeti jel sve ok sa žutim tijelom
    Pratiš li ti ovulaciju ovaj ciklus?
    Ne pratim nista ni 7 ni 8mj. Ionako sta bude, bit ce. 9mj se ionako moram javiti za inseminaciju. Njima je bitno i prije ovulacije jer gledaju koliko brzo folikuli rastu i koliko ih ima, koji je tocno dan bila O... Zato sam ja isla svaki drugi dan, a nekad i odmah drugi dan kad vidi da je O blizu.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Narancice, zafrknuo me muz kad je rekao da ide pisat.. i tu sam prestala sanjat

MonaLi, ne zelim te bunit, ali jako je bitno napraviti koji uzv i prije same ovulacije. Ovako mozes znati koliki je bio folikul prije prsnuca, da li se lijepo razvijao ili ne jer nekome folikuli s klomifenima dosta rano puknu i time sama ovulacija bude nekvalitetna. A doktor po zutom tjelu nemoze znati te informacije. Mozda da zamolis svoju gin da ti napravi koji uzv da nemoras ici kod privatnika.
    I za jednog mpo strucnjaka mi je zbilja cudno da ne zeli provjeriti stanje folikula prije ovulacije.
    Koji ti je ovo vec ciklus na klomofenima? Koji je plan za dalje? Meni je gin govorio da nakon treceg ciklusa radimo pauzu. Srecom upalilo je u drugom. Zato ti kazem,ne bi ti bilo lose da porazgovaras s dr.R jer ipak je tvoja guza u pitanju, ne njegova. Nemoj se ustrucavat. Mora ti dati odgovore na pitanja. Jer rezultata nema.
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 22.08.2016. at 11:13

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

cure moje! Slegli su se dojmovi kad smo prespavali noc. Doci ce nase bebe do nas, prije ili kasnije, nikako se ne zelim prepustiti negativi.

Angie kod mene nema simptoma osim sto sam jucer imala grozne bolove u trbuhu od nadutosti.
    Strpi se do jutra, jer mozes biti stvarno trudna a da ti test pokaze negativno. Onda ces se tek brinuti i piskit ces opet sutra. Postedi se toga i cekaj jutro

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Koji ti je ovo vec ciklus na klomofenima?
    Edit: Na klomifenima*

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Narancice
    Sad sam tek procitala tvoj post.

Tocno smo i mi bili u takvoj situaciji i to puno puta.
    Jer vec svi nasi prijatelji imaju djecu
    Neki vec i dvoje. A mi smo se prvi vjencali iz drustva, poceli raditi na bebi... a eto. Zadnji po redu budemo postali roditelji.
    Svaka objava trudnoce nam je bila konfuzija
    Sretni zbog drugih a opet tako jadni zbog sebe.
    Nitko nas nije razumio. Ni sad ne razumiju jer srecom nisu morali prolaziti sve ovo. I onda jako volim kad nam kazu.. vidjet cete kada budete imali svoju djecu kako je to !!! dobijem alergiju osmog stupnja. A da ih bar nesto pitamo pa bi rekla da mi zato trljaju na nos. Izbjegavam opcenito teme roditeljstva ali uvijek se netko nadje pametan koji mi pokusava osvjestit kako ce mi bit kad budem imala djete.. uzas
    Malo sam skrenula s teme srry. Ti i dragi budite jedno drugom oslonac i podrska.
    Ako i budete morali doktoru pa majku mu nije kraj svjeta.
    Glavu gore

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ives - ja sam na najmanjoj dozi Klomifena i uvijek dobijem samo 1 folikul, doktor je rekao da mi nikad neće dati veću dozu jer ni pod razno za mene ne želi višeplodnu... tako da imam osjećaj da zna kaj radi. I mene malo buni da ne želi pogledati folikul prije, ali on kaže da to nije potrebno, da se to radi samo da se vidi da nema više folikula, a ja kao nemrem s 1 tabletom dobiti više? Tako sam ga ja shvatila... Ja dođem odmah nakon ovulacije pa on vidi i kaže mi točno kada je bila...
    Pauza sa Klomifenima se radi jer Klomifen stanjuje endometrij ali ako je endometrij ok onda se ne prekida, tako sam isto čula A meni je endometrij uvijek iznad 12mm. Ali ja ionako planiram za mjesec dana natrag u Petrovu na konzultacije tako da neću sad prekidati kod R, još ovaj i idući ciklus ću si dati šansu "prirodno" pa ćemo vidjeti

I ja sam sva zbunjena vjeruj mi, ali vjerujem doktoru, ipak ima jaaaako puno iskustva i jedan od boljih je.

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Bokić curke. Naravno da ima još čekalica iz Ri. Ja sam malo drugačija čekalica ali nije bitno tu se švercam sa vama.

kristinica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Pozdrav curke!!! pa ja tek sad vidim da je naša Ives trudna! draga,tako sam sretna zbog tebe, ne mogu ti opisati sad samo polako i sigurno i sve ce biti ok.. i ostalim curama čestitke od srca, vubs,tanita .. Mi smo danas 28+5, lijepo napredujemo, bit će curice Trudilicama želim da što prije ugledaju svoje pluseke

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Kristinice bravo za princezice! Uzivaj u svakom danu!

Ives ti kad nemres u javi bar se kresnes u snu hahaha. On i njegovo pisanje! Bas lijepo kak sve djeli s tobom

Mona svaka cast mozda dupla doza urodi plodom!

Narancice tako i ja mislim lakse mi cekat M nego rezultat testa. Dabog da ne stigla!
    Kaj se muza takvi su oni, dira ih al ne pokazu. Mislim da su ti cure lijepo sve ispricale.

Blu nek si drugacija, vedra si jako i simpatica. Svercaj se i dalje!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jagodice - ne znam o kakvoj duploj dozi je riječ ali hvala

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ol koke!
    Došla s posla i najrađe bi se izvalila
    Piškalice ~~~~~~~`~~~~~~~~~~~~~za +!

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Chiara, Narancice, hvala sto me zauzdavate, bit cu pametna i cekat jutro. Nek nam je sa srecom.

Narancice, i ja sam ove dane naduta i opcenito imam sve simptome klasicnog PMS-a. Jedino sto odstupa je jucer uzasna bol u lijevoj boobie, onako sa strane, kao ispod pazuha. To je kratko trajalo. I tu i tamo me zasvrbe bradavice sto mi je u prvoj T bio, uz konstano pisanje, jedini simptom trudnoce. A zivi bili pa vidjeli!

Blu, neka tebe s nama! :D U veselom drustvu lakse to sve ide.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Blubutterfly prvotno napisa Vidi poruku
    Bokić curke. Naravno da ima još čekalica iz Ri. Ja sam malo drugačija čekalica ali nije bitno tu se švercam sa vama.
    ~~~~~~~~~ za Ri.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj angiebanangie prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro curke! Kako prezivljavate ponedjeljak?
    Nikako. Bas sam sva nikakva. Nadam se da ce me keks malo oraspoloziti...
    Da li si izdrzala bez testa?

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Vibrice za Ri i za sve druge gradove i sela! :D

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Zasto si nikakva, monday blues ili? Od keksica je uvijek bolje, go for it!

Nisam piskila, ali sam se oboruzala testicima iz DM-a.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Angie meni je svejedno koji je dan jer trenutno ne radim. Nemam pojma sta mi je, fali mi dragi, on radi.
    Jesi uzela ono pakiranje gdje su 2 testa?

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Awww, dragi fali. I meni moj, nema ga sada do srijede.

Jesam, first sign duo. Dva pakiranja. :D

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Isplate se ta 2 testa. A sad koliko su pouzdani, ne znam. Onako su ko od kartonića napravljeni.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Isplate se ta 2 testa. A sad koliko su pouzdani, ne znam. Onako su ko od kartonića napravljeni.
    Pouzdani jesu. Kad si trudna, pokažu da jesi, a kad nisi, pokažu da nisi. Ne znam samo koliko su osjetljivi. Ja sam ih koristila tjedan dana nakon izostanka menge.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Mona, naravno da vjerujes svom doktoru. I trebas. I sama znam koliko je to bitno da bi bilo uspjeha. Sto se tice njegove strucnosti vjerujem da je dobar doktor mozda i jedan od najboljih, samo eto nakon par neuspjelih ciklusa mene bi ipak zanimalo da li se sto moze promjeniti. Od sveg srca ti zelim da ti klomifeni donesu srecu
    I da nemoras ici u mpo vode. Tvom plusicu se budem veselila kao i svom

Kristinice draga. Hvala ti puno
    Eto ja jos nevjerujem ali eto 14+2tt smo već.
    Kad vidim u kojem si ti tjednu onda vidim kak vrijeme pici ko ludo. Puse saljem curkama malim. Jos malo i mazit cete se jako mi je drago da si se javila. Pisi nam

Jagodice, ma kakvi kresnula. Vidis kakav sam pehist da ni u snu nisam te srece

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Angie ti testovi su pouzdani ukoliko kasni M. Toliko znam Moj prvi simptom u prvoj T je bio "osjecaj" da sam drugacija + cesto piskanje. Osim toga nista do 20dpo, onda su pocele mucnine.
    I bravo sto si izdrzala! Sretno ujutro ~~~~~~~♡

Mona glavu gore i budi hrabra! Borac si i sigurna sam da se negdje tamo nekoliko bebica bori za tebe da im budes mama, a buduci da je dr. R rekao da mora biti jedna, moraju se dogovorit koja ce prva
    Ah moja masta

Ives sve znas ali najteze je protiv sebe!

Gdje nam je Anka? tocekica?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro, kavica!

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Jutro. Ja od 5 zvjerinjam po kući tako da kavica dobro dodje. Sanjala sam jutros da je beta bila ogromna i tako sam skočila da sam i muža probudila i eto nema više spavanja... Sama sebi sam se smijala kao neka ludaca. Izgleda da počinju igre bez granica. Ha ha ha

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro..Radila sam test i ruke su mi se toliko tresle da sam uspjela "unistit"test.A i testu je istekao rok trajanja.Sve kucice su pocrvenile..Sad opet nista ne znam.

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro! Mami, hvala na kavici.

Slađo, imas jos koji testic?

Narancice, ti sutra piskis?
    Ja upravo pisnula minus, mislis da je first sign nedovoljno osjetljiv za piskiti prije izostanka M? U prosloj T sam ga pisnula nakon sto mi je kinez pokazao plus, ali ne sjecam se koji je to dpo bio tj je li vec menga bila izostala.

Trebam dobit danas, najkasnije sutra. Pocela me kriza boluckat, sinoc me nesto probolo na lijevoj strani maternice... sve mi se cini da vjestica stize.

Blu, sta ti je podsvijest i zelja, ne daju ni spavat bez da ''razmisljas'' o svemu. :D Bit ce, drzim fige!!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Nemam ni jedan.To mi je prijateljica dala-samo eto mene ludace-test je istekao davne 2011 godine..A i tako mislim da sam i prerano radila test pa je tako moralo bit.Za tjedan dana bi trebala stic vjestica..

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Evo anke ko za anku pita?Citam ja vas svaki dan. Vidim da imamo novi cura. Bas mi je drago da se svi skupa veselimo i zalostimo. Ipak je sve lakse kad se podjeli. Kod nas trenutno sve nesta u strci nestignem razmisljati. Pokravamo kolko stignemo odustala sam od pracenja O malo sam se opustila pa ce mo vidjet sta ce biti

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro cure. Moze i meni jedna kavica.
    Trebaju li nekome Evine kapi? Imam 2 bocice i ne bih htjela da propadnu. Kupila sam ih i popila vec jednu bocicu, ali na kraju su mi na nuklearnoj rekli da ni slucajno to vise ne pijem jer pijem hormone za stitnjacu. Uglavnom kapi se ne smiju uzimati uz hormonalnu terapiju. Ako netko hoce nek se javi da mu poklonim.
    Blu zelim ti da ti san postane java i da beta bude visoka.
    Angie zao mi je zbog minusa.
    Slađo ponovi test, drzim fige za plusic.
    Narancice ~~~~~ za +
    Mami hvala na kavici.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jutro curke, evo mene od doktora...
    Ovulacija je bila prije cca 2 dana, vidi se žuto tijelo, nije krvareće napokon, i tak. Jedino sam mu spomenula da sam prije ovulacije imala krvarenje nakon odnosa pa je rekao da to nije zabrinjavajuće ali je znak ne baš kvalitetne ovulacije... I tako, i dalje piti terapije da se stanice obnove i onda bi trebalo biti sve ok, ali treba vremena.

Narancice - hahaha baš si me nasmijala, imaš pravo, vjerojatno se svađaju bebe koja će prva
    Kad će tvoj test?
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 23.08.2016. at 12:09

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mona pa to je super. Napokon da nije krvarece zuto tijelo. Meni sigurno fali progesterona jer iako mi je 11DC i dalje mi malo bude smeđeg na iscjetku. Mpo je rekao da se odmorim od tableta do postupka iduci mjesec.
    Anka zasto si u strci, sta se radi?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 23.08.2016.
    ~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

bebolinica ~~~~~~~~~~~~~~36.dc II
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~~ 28.dc

Odbrojavalice:

tocekica~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~~19.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~~16.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Chiara - jel ti bila ovulacija? Ako nije onda vjerojatno to nema veze sa progesteronom jer se on stvara u drugoj fazi ciklusa. Mislim ne znam, ja to onako kako sam čula Što ti je svaki dan smeđe? hmmm

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Sladjo pa daaj ponovi taj testic
    Angie pricekaj jos sutra pa ak ne dode preksutra opet piski. Ja se ne usudim M je jucer trebala doci i jos je nema, no nesto se kuha dolje u trbuhu, stalno ocekujem da cu imat poplavu u gacama

Chiara sto bi bile Evine kapi? Kakav ucinak imaju?

Anka tak je i najbolje - ne razmisljati zelim ti da tak opustena ostanes i trudna

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Mona ali krvarenje je moglo biti i nekakvo ostecenje prilikom odnosa. Krvareceg tijela nema ovo je bas dobra vijest!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj Narancica000 prvotno napisa Vidi poruku
    Mona ali krvarenje je moglo biti i nekakvo ostecenje prilikom odnosa. Krvareceg tijela nema ovo je bas dobra vijest!
    Ne bi rekla da je od odnosa, baš je bilo onako ko sukrvica, ko će ga znati, već sam odguglala na sve

Stranica 8 od 56 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •